13 Temmuz 2013, Cumartesi 08:06:05

EN GENÇ FİLO PEGASUS'UN

Pegasus Havayolları, Avrupa’da “ucuzcu” olarak da bilinen düşük maliyetli havayolları arasında en genç filoya sahip unvanını Ryanair’in elinden aldı...
  • Defalarca uctum. Olumsuz birsey görmedim. yasanan olumsuzluklar diger sirketlerde de yasaniyor. Kabin personelinin ne gibi yolcularla ugrastigini kendimde paralel bir iste calistigim icin tahmin edebiliyorum.
  • daha kaç senelik havayolu şirketi de uçakları yaşlansın. reklamın cılkını çıkartmayın.
  • doğru hostesler 50 yaş ortalmasında ve tecrübeli uçaklar yaşlı oda doğru 700 adet de uçağı var oda doğru
  • Personelin gülmesi gerekmiyormuş. Çalışmaya geliyorlarmış. Buyrun size zihniyet. Pegasus İK ne işl yapar acaba ? Arkadaşlar havalimanlarında ve uçaklarda görev yapan personel gülümsemek zorundadır. Nasıl bir tecrübeye sahipsiniz siz ? İnsanlar gülümsemiyorsa şirkette bir problem var demektir. Mutlu değiller demektir. Yolcular düşük maaş yüzünden asık suratlı personel görmek zorunda değil. Bari buralara yorum yazıp şirketinizi daha da küçük duruma düşürmeyin. Söz gümüşse, sükut altındır.
  • Ben cok kez uctum personelden cok memnun kaldim hepsi cok iyi
  • haberi bile okumadan standart yorumculara yazıyorum.Otoriterler en genç hava yolu olarak Pegasus u seçiyor ama siz neden bahsediyorsunuz.asık surattan bahsedenlere de cevabım şudur ki millet çalışmaya geliyor sana şaklabanlık yapmaya değil.belkide senin suratında bu yazdıkların gibi iticiyse niye gülsünlerki.
  • Fiyatlara bakinca bence pegasus lowcost yani ucuzcu bir havayolu degil.Ryanair ilebirkac kez uctum ve memnun kaldim.keske turkiyeye de gelse.bence ryanair bir numara avrupada kimse eline su dokemez
  • o Uçaklara pis diyen arkadaşlar Hayatınızda el arabasından başka taşıta bindiniz mi?
  • pegasus ground time çok kısa tuttuğu için bazen uçaklara temizlik almaz, kabin memurları hafif bir temizlik yapar arrival sonrası. ardında boarding başlar. Ama dış hat gelen uçaklar genelde temizlik alırlar ve temizlenirler.
  • ryan air in tum ucaklarinin ici piril piril tertemiz beygirle kiyas kabul etmez

İsviçre merkezli danışman şirket CH-Aviation’un Nisan 2013 itibariyle 87 düşük maliyetli havayolu şirketi arasında yaptığı araştırmaya göre Pegasus Havayolları, ortalama 0,9 yaşındaki 40 uçağı ile en genç filoya sahip havayolu konumunda.

Toplam 303 uçaklık devasa filosu ile Avrupa’nın en büyük düşük maliyetli havayolu şirketi olan İrlanda merkezli Ryanair ise 4,6 yaş ortalaması ile en genç ikinci filoya sahip şirket. Bir diğer İrlanda şirketi Easyjet ise toplam 190 uçaklık filosu ve 4,7 yaş ortalaması ile en genç üçüncü filoyu bünyesinde barındırıyor.

Dünya genelinde ise Qantas Havayolları bünyesindeki 2011’de kurulan Japon havayolu şirketi Jet Star ortalama 0,6 yaşındaki 10 uçaklık filosuyla en genç filoya sahip düşük maliyetli hava yolu şirketini elinde bulunduruyor.

En yaşlı filo ise 22 yaş ortalaması ile 68 uçağa sahip ABD merkezli düşük maliyetli havayolu şirketi Allegiant Air’in filosu.

Uçak sayısı bakımından toplam 700 uçak ile dünyanın en büyük düşük maliyeli havayolu şirketi Southwest Airlines’in filosunun yaş ortalaması ise 10,9.

EN GENÇ FİLO PEGASUS'UN

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

ciftci ~ 7 yıl önce
Defalarca uctum. Olumsuz birsey görmedim. yasanan olumsuzluklar diger sirketlerde de yasaniyor. Kabin personelinin ne gibi yolcularla ugrastigini kendimde paralel bir iste calistigim icin tahmin edebiliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
priest ~ 8 yıl önce
daha kaç senelik havayolu şirketi de uçakları yaşlansın. reklamın cılkını çıkartmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
alegiant ~ 11 yıl önce
doğru hostesler 50 yaş ortalmasında ve tecrübeli uçaklar yaşlı oda doğru 700 adet de uçağı var oda doğru

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Personel ~ 11 yıl önce
Personelin gülmesi gerekmiyormuş. Çalışmaya geliyorlarmış. Buyrun size zihniyet. Pegasus İK ne işl yapar acaba ? Arkadaşlar havalimanlarında ve uçaklarda görev yapan personel gülümsemek zorundadır. Nasıl bir tecrübeye sahipsiniz siz ? İnsanlar gülümsemiyorsa şirkette bir problem var demektir. Mutlu değiller demektir. Yolcular düşük maaş yüzünden asık suratlı personel görmek zorunda değil. Bari buralara yorum yazıp şirketinizi daha da küçük duruma düşürmeyin. Söz gümüşse, sükut altındır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 11 yıl önce
Ben cok kez uctum personelden cok memnun kaldim hepsi cok iyi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iticilere ~ 11 yıl önce
haberi bile okumadan standart yorumculara yazıyorum.Otoriterler en genç hava yolu olarak Pegasus u seçiyor ama siz neden bahsediyorsunuz.asık surattan bahsedenlere de cevabım şudur ki millet çalışmaya geliyor sana şaklabanlık yapmaya değil.belkide senin suratında bu yazdıkların gibi iticiyse niye gülsünlerki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
serkan ~ 11 yıl önce
Fiyatlara bakinca bence pegasus lowcost yani ucuzcu bir havayolu degil.Ryanair ilebirkac kez uctum ve memnun kaldim.keske turkiyeye de gelse.bence ryanair bir numara avrupada kimse eline su dokemez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kapak ~ 11 yıl önce
o Uçaklara pis diyen arkadaşlar Hayatınızda el arabasından başka taşıta bindiniz mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kapak ~ 11 yıl önce
sen neye biniyorsan biz de ona biniyoruz heh heh hehe
.... ~ 11 yıl önce
pegasus ground time çok kısa tuttuğu için bazen uçaklara temizlik almaz, kabin memurları hafif bir temizlik yapar arrival sonrası. ardında boarding başlar. Ama dış hat gelen uçaklar genelde temizlik alırlar ve temizlenirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ryan air ~ 11 yıl önce
ryan air in tum ucaklarinin ici piril piril tertemiz beygirle kiyas kabul etmez

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000