01 Haziran 2014, Pazar 13:07:15

DÜNYA KABİN MEMURLARI GÜNÜNÜ DOYASIYA KUTLADILAR

Havayolları Kabin Memurları Derneği TASSA, gelenekselleşen Dünya Kabin Memurları Günü kutlamalarını dün gerçekleştirdi.
  • Okumaktan bile yoksun bir milletiz..haberde kabin memurlari gununu kutlayan sirketleri yazmislar thy icin de soma faciasindan dolayi kutlamadilar yazilmis ozaman gulmelerine de gerek yok gulmeye takmislara ithafen..
  • Yakisiyor mu Talat Başkan..masallah hicbir eglenceyi kacirmiyorsunuz..yaninizdaki agzi kulaklarinda olan,ikbalini ve koltugunu emekci memurlara borclu olan,calisanlarin cektiklerinden bihaber müdürlerle iyi eglenceler diliyoruz ONURLULAR olarak..
  • resmi kıyafetle çekilen fotografa bakın hepsinin yüzünden düşen bin parça sn kotil ve sn topçu pesonelin suratlarına bakarmısınız ltf bunlar uçakta nasıl yüzleri gülecek hepsi somurtgan en dikkat çekici haliyle kabin görevlilerinin gerçek yüzü.....
  • Robokop gibi cikisiniz be kardesim hadi ucakta suratsizsiniz anladikta bari resim cekerken azicik tebessum edin
  • Sabah soma icin rozet takip aksam vur patlasin cal oynasin tam da bizlere yakisir bi durum. Millet olarak ne zaman bu kadar duyarsizlastik? En azindan konseri iptal etseydiniz ya, ulkede olanlari gormuyor musunuz? O toplantiya gidenler de en az organizatorleri kadar samimiyetsizdir. Selfie cekmeden 1ay sabredemediniz. Yaziklar olsun.
  • Ekip odasında dün bırakın çikolata paketini, içecek çay kahve bile bulamamışken, başımızda müdür olarak görev yapanların gidip orda poz verip eğlenmeleri biraz tuhaf olmuş. Kendilerine duyurulur.
  • Sayın müdürümüz gidip orda eğleneceği kadar bir de dün uçan arkadaşlara ekip odasına bir çikolata paketi koydursaydı keşke. Ayıp. Müdürsün. Senede bir kez yapılan bir şey. Dün görevli arkadaşlara gönülleri olsun diye bir jest yapılmaz mı? Bu kadar dünyadan bihaber olunmaz ki kardeşim.
  • Siz o son resmin anlamını kavrayamayacak kadar .... Helal TK ya..
  • Arkadaki afise dikkat edersen neden gulmediklerini anlarsin.
  • birisi su tk dakilere gulmeyi ogretsin.....,

Türkiye’de TASSA tarafından organize edilen ve her yıl 31 Mayıs günü kutlanan Dünya Kabin Memurları Günü bu yıl Qubbe Bahçe’de düzenlenen bir organizasyonla kutlandı.

Gündüz saatlerinde başlayan organizasyon da çeşitli oyun stantlarında stresini atan kabin memurları, akşam açık büfe barbekü keyfini yaşadı.

Pegasus Havayolları’nın müziğe gönül veren kabin ekibi tarafından 2013 yılında kurulan ve 13 kişiden oluşan ‘Pegasus Band’ ve Türk müziğinin önde gelen gruplarından Seksendört'ün de sahne aldığı gecede kabin memurları doyasıya eğlendi.

Öte yandan SunExpress Havayolları da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Dünya Kabin Memurları Günü'nü kutladı. Şirketin hesabından ayrıca kabin memurlarının fotoğrafları paylaşıldı.

Türk Hava Yolları da Soma'daki maden faciası nedeniyle bu yılki kutlamaları iptal ettiğini duyurdu. Kabin memurlarının Soma'da hayatını kaybeden 301 maden işçisini yakalarına taktıkları rozetlerle andıkları belirtildi.













DÜNYA KABİN MEMURLARI GÜNÜNÜ DOYASIYA KUTLADILAR

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Okumaktan bile yoksun bir milletiz..haberde kabin memurlari gununu kutlayan sirketleri yazmislar thy icin de soma faciasindan dolayi kutlamadilar yazilmis ozaman gulmelerine de gerek yok gulmeye takmislara ithafen..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PURSER.. ~ 10 yıl önce
Yakisiyor mu Talat Başkan..masallah hicbir eglenceyi kacirmiyorsunuz..yaninizdaki agzi kulaklarinda olan,ikbalini ve koltugunu emekci memurlara borclu olan,calisanlarin cektiklerinden bihaber müdürlerle iyi eglenceler diliyoruz ONURLULAR olarak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Biraz DİKKAT..... ~ 10 yıl önce
resmi kıyafetle çekilen fotografa bakın hepsinin yüzünden düşen bin parça sn kotil ve sn topçu pesonelin suratlarına bakarmısınız ltf bunlar uçakta nasıl yüzleri gülecek hepsi somurtgan en dikkat çekici haliyle kabin görevlilerinin gerçek yüzü.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Robokop gibi cikisiniz be kardesim hadi ucakta suratsizsiniz anladikta bari resim cekerken azicik tebessum edin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tassa ~ 10 yıl önce
Sabah soma icin rozet takip aksam vur patlasin cal oynasin tam da bizlere yakisir bi durum. Millet olarak ne zaman bu kadar duyarsizlastik? En azindan konseri iptal etseydiniz ya, ulkede olanlari gormuyor musunuz? O toplantiya gidenler de en az organizatorleri kadar samimiyetsizdir. Selfie cekmeden 1ay sabredemediniz. Yaziklar olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Onur Air ~ 10 yıl önce
Ekip odasında dün bırakın çikolata paketini, içecek çay kahve bile bulamamışken, başımızda müdür olarak görev yapanların gidip orda poz verip eğlenmeleri biraz tuhaf olmuş. Kendilerine duyurulur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Onur ~ 10 yıl önce
Sayın müdürümüz gidip orda eğleneceği kadar bir de dün uçan arkadaşlara ekip odasına bir çikolata paketi koydursaydı keşke. Ayıp. Müdürsün. Senede bir kez yapılan bir şey. Dün görevli arkadaşlara gönülleri olsun diye bir jest yapılmaz mı? Bu kadar dünyadan bihaber olunmaz ki kardeşim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Siz o son resmin anlamını kavrayamayacak kadar .... Helal TK ya..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
????? ~ 10 yıl önce
sizde yönetimin seni güddüğünü anlamayacak kadar.......
Sebep; ~ 10 yıl önce
Arkadaki afise dikkat edersen neden gulmediklerini anlarsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne okuduğuna bak . ~ 10 yıl önce
Sende okuduğun yazının konusuna ve başlığına bak ...
114.00 ~ 10 yıl önce
birisi su tk dakilere gulmeyi ogretsin.....,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
black ~ 10 yıl önce
Arkada Soma ile ilgili siyah bir afiş var . Onun önünde sırıtarak resim vermek abes olurdu sanırım .
ztk ~ 10 yıl önce
onunde poz verecek baska thy afisi yok muydu? giden gitti , dedi basbakan..

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000