14 Ocak 2014, Salı 10:03:12

CEMAATİN EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ ALİ SABANCI MI?

Türkiye’yi sarsan “Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonu” sonrasında hükümet ve cemaat arasında kılıçlar çekilirken, 17 Aralık 2013’ten sonra Fethullah Gülen’e en büyük desteği verenlerden biri Pegasus Havayolları’nın sahibi Ali Sabancı olduğu ortaya çıktı.
  • eger cemaatci olsaydı yakalalarımızda taktıgımız ATATURK rozetlerini dagıttırıp her ofısımıze ATATURK resmi astırmazdı geçin bunları..Ali SABANCI sonradan zengin olan bir iş adami degil onun bu insanlara ihtiyacı yok..
  • Ali Sabancı cemaatci ise bundan boyle THY den baska ucak kullanmam..Bu boyle biline.Tayyip Erdoğan a laga luga yapmak kimin haddine,boyle dirayetli Hakkı Hukuku bilen bir Başbakan adayınız var da biz mı göremiyoruz acaba!
  • AQP nin takiyyecileri hemen buralara da üşüşmüş. Ali sabancı nasıl para kazanacağını iyi biliyor shgm denen melanet kurum önüne engel koymasın pgs thy yi batırır be. Ama yok devlet arkasında bütün takiyeciler tonla para götürüyor çalışanlara sıra gelince %3 bile yok. Sorarsan bir de sizin değeriniz bu kadar piyasada sizin ücretleriniz çok şişirilmiş derler. A be süper zeka sen kendi maaşını piyasa ile kıyasla bakayım ne kadar alabileceksin acaba.
  • A -- Ayakkabıcı K -- Kürt sorununu içinden çıkılmaz bi hale getiren. P -- popülasyon diorum çünkü bunlara insan demek içimden gelmiyor. Yaratık popülasyonu bunlar ..
  • Bu ülke ne yazıkki cemaat-rte-pkk vs biçok kendi bilmezin çirkin emellerine karşın dimdik ayakta kalacaktır.Çünkü bizler Atatürk'ün evlatlarıyız.
  • sayın hükümet yetkililerimiz aslında pegasus havayollarına bir operasyon yapsa, asıl cemaat pislikleri o zaman çıkacak meydana
  • bir elmanın iki yarısı gibidirler. ne yazıktır ki iki kötünün arasında tercih kullananları hayretle izliyorum; milli olamazsan gayri milli olursun, ipini verirsin emperyallerim emrine, yok cemaat, hizmet, hazret edebiyatları ile, allah, din, islam, namaz, niyaz diye götürürsün. anlamadınmı daha, devleti her şekilde soyma kavgasının dışa vurumudur bu olanlar. hepsi bu pastadan daha fazla yemenin derdindedir. bunlar, emperyallerden izin alamadan tuvalete bile gidemezler, işte birisi orayı mesken tutmuş, biriside orayı tozlu yol etmiş, aynı dertteler, ben sana daha fazla uşaklık ederim, beni deliğe süpürme, beni kullan, biz de bu pastayı yiyelim, karşınızdaki ulusal güçlere binbir tezgah kuralım, sizin egemenliğinizi koruyalım ın okunmasıdır.ne kadar pisliğin içinde olduklarını anlamamak için elbette birinin yanında yer alırsın, kendi pisliğini görmezsin, bugün yaşananlar da odur. yeyin, aksırıncaya, tıksırıncaya kadar yeyin, iki rekat da namaz kılarsanız, daha iyi sindirirsiniz.
  • Çal Çırp ondan sonrada yok cemaat,yok hizmet. Kardeşim ne kadar dar görüşlüsünüz ne kadar içiniz darlaşmış. Ne kadar içinizdeki kıskançlık ve nefret sizi hapsetmiş. Tek gayesi Allaha hizmet olan,Dünyanın her tarafına Türkçemizi,İstiklal Marşımızı ve İslamiyetin ENgin Hoşgörüsünü görtürmeye çalışan Hizmet hareketine veryansın Ediyorsunuz. Sizi İnsafa Davet ediyorum. Allah için ve karşılıksız insanlığa hizmeti kendisine düstur edinen kahramanları lütfen karalamayın. Hoşgörü ve diyalog hepimizin ihtiyaç duyduğu bir atmosferdir. Vesselam
  • Son günlerde yaşananların ahlak sorunu olduğunu aşikar.Şimdide dolduruluşa gelip cematci avına başlanmış.Dusmana ne hacet.Gündemi kürtaj alkolle idare edip soyuldunuz.Yıllardır soyuldunuz hesap sormaya cesaretiniz yok.Bırakın bu av islerini de hesap sorun yoksa doğuda yeni bi devlet kurulacak.Sanci bu.Akilli olunmalı.Birlik olunmalı.Ali Beye de ayıp ediliyor yazık.Her yatırımcıya bunu yaparsaniz ekmek bulamazsınız.
  • Efendiim...Fütursuzca 100 airbus siparişi verdiği söylenen ve bu kadar rahat,arkasına bile bakmadan gayet hızlı büyüyen bir şirketin arkasında cemaatin olması yadırganamaz.Para nerde cemaat orada:)

Türkiye’nin gündeminde bomba etkisi yaratan 17 Aralık sürecinden sonra hükümet ile cemaat arasındaki gerginlik en üst seviyeye çıktı. Süreçte cemaate en büyük destek verenlerden biri de Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı oldu.

17 Aralık 2013 sonrası “Büyük Abi” olarak adı geçen Osman Şimşek ile Fethullah Gülen arasındaki telefon kayıtları ortaya çıktı. Basına sızan tapelerde Şimşek’in Gülen’e “Ali Sabancı'yla beraberdim dün Hocam. Çok Selamları var. Sağlığınızı sıhhatinizi sordu. En çok da o arayıp sordu bu süreçte” dediği belirtiliyor.

Gazeteci Mehmet Baransu da “Ne var bu kayıtlarda” diyerek adeta tapeleri doğruladı.

CEMAATİN EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ ALİ SABANCI MI?

Yorumlar Tüm Yorumlar (71)

pegacı ~ 10 yıl önce
eger cemaatci olsaydı yakalalarımızda taktıgımız ATATURK rozetlerini dagıttırıp her ofısımıze ATATURK resmi astırmazdı geçin bunları..Ali SABANCI sonradan zengin olan bir iş adami degil onun bu insanlara ihtiyacı yok..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ali Sabancı cemaatci ise bundan boyle THY den baska ucak kullanmam..Bu boyle biline.Tayyip Erdoğan a laga luga yapmak kimin haddine,boyle dirayetli Hakkı Hukuku bilen bir Başbakan adayınız var da biz mı göremiyoruz acaba!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
AQP nin takiyyecileri hemen buralara da üşüşmüş. Ali sabancı nasıl para kazanacağını iyi biliyor shgm denen melanet kurum önüne engel koymasın pgs thy yi batırır be. Ama yok devlet arkasında bütün takiyeciler tonla para götürüyor çalışanlara sıra gelince %3 bile yok. Sorarsan bir de sizin değeriniz bu kadar piyasada sizin ücretleriniz çok şişirilmiş derler. A be süper zeka sen kendi maaşını piyasa ile kıyasla bakayım ne kadar alabileceksin acaba.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
A -- Ayakkabıcı K -- Kürt sorununu içinden çıkılmaz bi hale getiren. P -- popülasyon diorum çünkü bunlara insan demek içimden gelmiyor. Yaratık popülasyonu bunlar ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu ülke ne yazıkki cemaat-rte-pkk vs biçok kendi bilmezin çirkin emellerine karşın dimdik ayakta kalacaktır.Çünkü bizler Atatürk'ün evlatlarıyız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DOST ~ 10 yıl önce
VAYYY BE!
pgs ~ 10 yıl önce
sayın hükümet yetkililerimiz aslında pegasus havayollarına bir operasyon yapsa, asıl cemaat pislikleri o zaman çıkacak meydana

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bunlar ~ 10 yıl önce
bir elmanın iki yarısı gibidirler. ne yazıktır ki iki kötünün arasında tercih kullananları hayretle izliyorum; milli olamazsan gayri milli olursun, ipini verirsin emperyallerim emrine, yok cemaat, hizmet, hazret edebiyatları ile, allah, din, islam, namaz, niyaz diye götürürsün. anlamadınmı daha, devleti her şekilde soyma kavgasının dışa vurumudur bu olanlar. hepsi bu pastadan daha fazla yemenin derdindedir. bunlar, emperyallerden izin alamadan tuvalete bile gidemezler, işte birisi orayı mesken tutmuş, biriside orayı tozlu yol etmiş, aynı dertteler, ben sana daha fazla uşaklık ederim, beni deliğe süpürme, beni kullan, biz de bu pastayı yiyelim, karşınızdaki ulusal güçlere binbir tezgah kuralım, sizin egemenliğinizi koruyalım ın okunmasıdır.ne kadar pisliğin içinde olduklarını anlamamak için elbette birinin yanında yer alırsın, kendi pisliğini görmezsin, bugün yaşananlar da odur. yeyin, aksırıncaya, tıksırıncaya kadar yeyin, iki rekat da namaz kılarsanız, daha iyi sindirirsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 10 yıl önce
Çal Çırp ondan sonrada yok cemaat,yok hizmet. Kardeşim ne kadar dar görüşlüsünüz ne kadar içiniz darlaşmış. Ne kadar içinizdeki kıskançlık ve nefret sizi hapsetmiş. Tek gayesi Allaha hizmet olan,Dünyanın her tarafına Türkçemizi,İstiklal Marşımızı ve İslamiyetin ENgin Hoşgörüsünü görtürmeye çalışan Hizmet hareketine veryansın Ediyorsunuz. Sizi İnsafa Davet ediyorum. Allah için ve karşılıksız insanlığa hizmeti kendisine düstur edinen kahramanları lütfen karalamayın. Hoşgörü ve diyalog hepimizin ihtiyaç duyduğu bir atmosferdir. Vesselam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 10 yıl önce
Kardeşim sen hangi hayal dünyasında yaşıyorsun? Daha halen bu saçmalıklara inananlar varmış - hayret!é
ulusalcı ~ 10 yıl önce
Pensilvanya kardinalinin hucusu İslamiyeti ağzından düşürmüyorsun da hocaefendin neden hacca gidemiyor ve de Hz.Muhammed'i neden besmeleden çıkarmaya çalışıyor?Sen bunları cevapla...O Bilal denen ayrıcaliklı vatandaş da yağmalıdığı arsaların hesabını verecek.
... ~ 10 yıl önce
Arkadaş siz çok mu temizsiniz daha dün bu cemaat üniversite sınav sorularını çalmadı mı? Yok birbirinizden farkınız alayınız kendi yandaşını ihya etti yok bu ülkenin sıradan vatandaşını düşünen.Allah hepinizin belasını versin.
cevaplara sorular ~ 10 yıl önce
? ne: hayal dünyası ise bütün dünyadan ülkemize gelip güzel Türkçemizi, güzel istiklal marşımızı söyleyen 160 ülkenin çocukları da ne? ben soyeleyim, yaz danyal: bunlar da komplo... ...ya; çok haklısın arkadaşım, bunlar zaten dersanelerinde bu soruların cevaplarını öğretiyorlar, onun için bunların dersanelerine gidenler full yapıyor.. Misafir arkadaşım sana da sorum var: nerden biliyorsun çalıp çırptıklarını? çalmadık diyorlar, bunlar ihaleleri alan şirketlerin hayır kurumlarına yonlendirilmesi diyorlar, anlaşılan sizin cemaate bu paralardan gelmemiş..
ulusalciya ~ 10 yıl önce
1968, 1974, 1986 olmak uzere Fethullah Gulen 3 defa hacca gitmistir, iyi arastir. Ayrica besmelede Hz. Muhammed zaten yok!!! Bi besmele cek bakalim, goreceksin sen de olmadigini... Elestirecekseniz, bilgiyle elestirin, iskembeyi kubra'dan degil!
.. ~ 10 yıl önce
Hz Isa Hz.Muhammed'in özçocuğu mudur(ilgili video kendi ağzından söylemle youtube dadır) ve de arkadaş yanlış yazmış herhalde kelime i tevhitten Hz.Muhammed'i çıkarmaya çalıştığınız doğru mudur sayın CIA'cı?
inandiramazsiniz ~ 10 yıl önce
Son günlerde yaşananların ahlak sorunu olduğunu aşikar.Şimdide dolduruluşa gelip cematci avına başlanmış.Dusmana ne hacet.Gündemi kürtaj alkolle idare edip soyuldunuz.Yıllardır soyuldunuz hesap sormaya cesaretiniz yok.Bırakın bu av islerini de hesap sorun yoksa doğuda yeni bi devlet kurulacak.Sanci bu.Akilli olunmalı.Birlik olunmalı.Ali Beye de ayıp ediliyor yazık.Her yatırımcıya bunu yaparsaniz ekmek bulamazsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
inanacaksın ~ 10 yıl önce
ewet ülke maalesef soyuluyor doğuda yeni bir ülke kurulacakmış onların ülkesi seninkinden farkı ne yıllardır baştaki elemanlar ülkeyi soğana çewirdiler yolsuzluk yapanlara da ma ne olacak diye rahat rahat mesaj atıyorsun asenin aklına şaşırıyorum
Cemaat Airlines ~ 10 yıl önce
Efendiim...Fütursuzca 100 airbus siparişi verdiği söylenen ve bu kadar rahat,arkasına bile bakmadan gayet hızlı büyüyen bir şirketin arkasında cemaatin olması yadırganamaz.Para nerde cemaat orada:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000