23 Kasım 2012, Cuma 11:51:42

ÇELEBİ İLE PEGASUS NİKAH TAZELEDİ

Çelebi Hava Servisi, kendi yer hizmetleri şirketini kuracağı konuşulan Pegasus Havayolları'yla nikah tazeledi. Çelebi ve Pegasus imzalanan yeni sözleşmeyle 2016 yılına kadar birlikte çalışma kararı aldı.
  • Her iki taraf içinde sevindirici ve en doğrusu oldu bu güzel haber. Hayırlı Olsun.
  • kaliteli hizmet ve çelebi evet gerçekten komik arkadaşa katılıyorum :)) bu arada tazelenen nikah ramp bunu zaten biliyoduk pesagusun blöf yaptığı falan yok yani :))
  • kaliteli ve güvenilir hizmet derken çelebidenmi bahsedlyorsunuz güldürmeyin beni:D
  • Buda fırsatçılara malzeme verilmesine engel olmuştur. Sanırım belki de kısma göre iyi yöneticeler yok ama iyi bir yhm iyi ekip oldular.
  • Bayılıyorum bu pegasus un feyklerine, hani kendi yerhizmetlerini kuracaktı:) aynısını uçak siparişinde de yaptı adım gibi de biliyorum 737 den vazgeçemez batar aksi halde ama airbus kartıyla boeing e baskı kurdu aklınca, görecez
  • antalyada havaş devam ettiğine göre evet sadece sabiha gökçen
  • Yenileseler yenileseler ancak ramp hizmetini yenilemislerdir.
  • Bu iyi oldu şirketimiz kalitesinden ve güvenilirliliğinden ödün vermeden ilerliyor.Şu indirim PGT indirim aldı da sözleşme imzaladı diyen Baykuşlara sesleniyorum siz imzalar atılırken ordamıydınız ben söyleleyim bu anlaşmadan her iki tarafta mutlu olarak ayrıldı PGT güvenilir bir firmadan alacağı kaliteli hizmetten Çelebi olarak bizde PGT gibi en büyük özel havayolumuza vereceğimiz hizmetten ve elde edeceğimiz sinerjiden dolayı. saygılarımla
  • Hayırlı olsun. Haberde istasyon adı verilmemiş ama SAW olduğu anlaşılıyor. Saw daki çalışanlar tedirgindi onlar için sevindirici oldu ancak anlaşma her departman için mi? bu bilgi verilmemiş dedikodular sadece ramp için anlaşıldığı harekat ve yolcu hizmetleri için henüz anlaşılmadığıydı bu haber tüm departmanlar için mi?
  • sadece istanbul için mi geçerli olacak acaba

Çelebi ile Pegasus işbirliklerini 2016'ya kadar uzattı...

Türk sivil havacılığının önde gelen şirketleri Çelebi Hava Servisi A.Ş. (ÇHS) ile Pegasus, yürütmekte oldukları Havaalanı Yer Hizmetleri Sözleşmesi'ni 3 yıl daha uzatma kararı aldı. 1 Haziran 2013'te başlayacak yeni sözleşme ile ÇHS ve Pegasus, halen sürdürdükleri işbirliğini, 2016 yılı Haziran ayına kadar uzatmış oldu. ÇHS ve Pegasus tarafından yenilenen sözleşme, karşılıklı olarak fesh edilmediği sürece 1 yıl süreyle uzatabilecek.

Pegasus ve ÇHS arasındaki işbirliğini en az 5 yıl daha sürdürecek olan sözleşme uzatımı, Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklama ile duyuruldu.

Çelebi Hava Servisi A.Ş. tarafından KAP'a yapılan açıklamada, şöyle denildi:

"Şirketimiz ile Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş ("Pegasus") arasında 30 Kasım 2011 tarihinde imzalanmış olan ve 31 Mayıs 2013 tarihine kadar geçerli olan Havaalanı Yer Hizmetleri Sözleşmesi, Şirketimiz ile Pegasus arasında mutabakata varılan kapsam çerçevesinde 22 Kasım 2012'de; taraflar arasındaki mevcut sözleşmenin bitiş tarihi olan 1 Haziran 2013'ten başlamak üzere 3 yıllığına uzatılmış olup, karşılıklı olarak fesih edilmediği sürece yeni sözleşme 1 yıl süreyle uzatılabilir.

Kamuya açıklanan 31 Aralık 2011 ve 30 Eylül 2012 tarihi itibariyle hazırlanmış konsolide mali tablolarımızdaki satışlar sırasıyla 472.8 milyon TL (12 aylık) ve 408.6 milyon TL (9 aylık) olup, Pegasus'tan elde edilen gelir sırasıyla yaklaşık 6.4 milyon TL (%1.4) ve 35.0 milyon TL'dir (%8,6)."

ÇELEBİ İLE PEGASUS NİKAH TAZELEDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

HAYIRLI OLSUN ~ 11 yıl önce
Her iki taraf içinde sevindirici ve en doğrusu oldu bu güzel haber. Hayırlı Olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ops ~ 11 yıl önce
kaliteli hizmet ve çelebi evet gerçekten komik arkadaşa katılıyorum :)) bu arada tazelenen nikah ramp bunu zaten biliyoduk pesagusun blöf yaptığı falan yok yani :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ops ~ 11 yıl önce
Komik arkadaşlara katılıyorsan neden harekatta çalışmaya devam ediyorsun peki ? !!! o zaman sende komiksin !
tgsli ~ 11 yıl önce
kaliteli ve güvenilir hizmet derken çelebidenmi bahsedlyorsunuz güldürmeyin beni:D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çelebili ~ 11 yıl önce
emin olun yer hizmetleri firmalarının en kalitelisi en disiplinlisi çelebi dir. bence tgs nin kalitesine ve güvenilirliğine gülmelisiniz ne kadar vurdumduymaz ve rahat çalışma sistemi olduğuna ben kendim şahidim....
Burun ~ 11 yıl önce
Buda fırsatçılara malzeme verilmesine engel olmuştur. Sanırım belki de kısma göre iyi yöneticeler yok ama iyi bir yhm iyi ekip oldular.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ibrahim ~ 11 yıl önce
Bayılıyorum bu pegasus un feyklerine, hani kendi yerhizmetlerini kuracaktı:) aynısını uçak siparişinde de yaptı adım gibi de biliyorum 737 den vazgeçemez batar aksi halde ama airbus kartıyla boeing e baskı kurdu aklınca, görecez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
no need ~ 11 yıl önce
antalyada havaş devam ettiğine göre evet sadece sabiha gökçen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
crazy boy ~ 11 yıl önce
Yenileseler yenileseler ancak ramp hizmetini yenilemislerdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ATA dan Çelebili ~ 11 yıl önce
Bu iyi oldu şirketimiz kalitesinden ve güvenilirliliğinden ödün vermeden ilerliyor.Şu indirim PGT indirim aldı da sözleşme imzaladı diyen Baykuşlara sesleniyorum siz imzalar atılırken ordamıydınız ben söyleleyim bu anlaşmadan her iki tarafta mutlu olarak ayrıldı PGT güvenilir bir firmadan alacağı kaliteli hizmetten Çelebi olarak bizde PGT gibi en büyük özel havayolumuza vereceğimiz hizmetten ve elde edeceğimiz sinerjiden dolayı. saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.... ~ 11 yıl önce
Hayırlı olsun. Haberde istasyon adı verilmemiş ama SAW olduğu anlaşılıyor. Saw daki çalışanlar tedirgindi onlar için sevindirici oldu ancak anlaşma her departman için mi? bu bilgi verilmemiş dedikodular sadece ramp için anlaşıldığı harekat ve yolcu hizmetleri için henüz anlaşılmadığıydı bu haber tüm departmanlar için mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
asikat ~ 11 yıl önce
sadece istanbul için mi geçerli olacak acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000