12 Haziran 2012, Salı 14:52:10

“ÇALIŞMA VAR İNEMEZSİNİZ”

Pegasus Havayolları’nın dün gece gerçekleştirdiği İstanbul-Krosnodar seferi adeta işkenceye dönüştü…
  • Psr yorumunu yapan arkadas olayi bitirmis , engin bilgi beceri ve tecrubesini konusturmus helal olsun
  • arkadaşım merak etme yönetim benim babamın oğlu değil kimler ortak ne bileyim , ekmek aldığınız fırının ortakları kimler ailesine nasıl davranıyor sizi ne kadar ilgilendiriyor bunlar eminim bilmeyede uğraşmıyorsunuz. Ben adında TÜRK kelimesi olan havayolum ile uçarım ve TÜRKLÜĞÜME kimseye dil uzattırmam arkadaşım. Burada ....SUS havayollarının yazarları sayesinde bazı değerlerimize insanları küstürmeye çalışıyorlar sanki , ama çamur atarken üstünüzede sıçrar onu bilmeniz gerekir.
  • Hisselerini kimlere sattilar bir bilsen,kimler bundan kendine pay cikardi bir bilsen,one minute showlarina kanmasan da biraz gözünü acsan be kardesim artik,daha ne söyliyeyim sana. O duvar süsü zannettigin Atatürk'ün genclige hitabesi var ya onu bir daha oku ve zihnini ac biraz.
  • Samimiyetim ile söylüyorum , 25-30 TL fark var diye ben öz havayolumu satmam .
  • Ama tecrübe ettikten sonra aciyo baba deme,22 senedir bu piyasanin icindeyim ama mizrak cuvala sigmaz,havacilikta tecrübeli(kalifiye) eleman demekle kasit yillarini bu ise vermis demektir,yoksa kisa bir egitimle KM olmus kisiler degildir.Sirket huzurunun ne demek oldugunu zaten sen ve zihniyetindekiler anliyamaz zira calisma huzurunu kacirmakta ve her isleyen carkin icine etmekte sizler kadar kimse usta olamaz.Is huzurunun nasil bir sey oldugunu ögrenmek istersen bi ara o tecrübeli(kalifiye)dedigimiz insanlara sor sana anlatsinlar,ucagi havada görüpde kendini uzman sanip sonrada kanatüstü emergency kapisina bu ucagin kargo kapisi mi? diyenlere sorma is huzurunu.Horizon
  • Pegasusu eleştiriyorsunuz ama tatile vs gideceğiniz zaman çalıştığınız kurumdan yani THY den bilet bakmıyorsunuz bile ucuz diye pegasustan almaya çalışıyorsunuz konforlu,güvenli bir şekilde uçmak istiyorsanız paranıza kıyın yada susun oturun bence
  • Pegasusu kutlamak lazım , niçin ? insanları ....SUS turduğu için vede THY yi rakip gördüğünü zannederek bu tip kişiler ile THY ye saldırtıyor sanırım . ....SUS havayollarının yaptığı hoş olmayan davranış altındaki yazılarda bile THY ye saldırıp olayın şeklini unutturmak gibi komik bir davranış içinde bu ....SUS muş insanlar.
  • Haberı yazan arkadasa krosnodar degıl sehrın adı krasnodar dır.
  • editöre lütfen artık bu siteye yorum yazanlar üye olsun ve kimin yazdığı belli olsun ..krasnodardan nickli arkadaş yaptığın işi ve bu işe ait bilgini çok merak ediyorum seni tanımak isterdim.
  • notamlara bakacak olunursa meydanın saat 4.30-6.30 Z saatleri arasi yani Turkiye saatiyle 7.30-9.30 arasi kapalı oldugu yazili. pegasus turkiye saatiyle gece yarisi 12.00 gibi oraya iniş planlamiş. her şey normal gozukuyor kağit uzerinde. ama ruslarin iş guarliği kimseye haber vermeden meydani kapatmişlardir erkenden.

Yolcuları da çileden çıkaran olay şöyle gelişti; Pegasus Havayolları’nın PC-776 sefer sayılı İstanbul-Krosnodar seferini yapacak olan yolcu uçağı dün gece tarifeli saati olan 22:45’de yolcularını alarak Krosnodar’a gitmek üzere kalkışını gerçekleştirdi.

Sorunsuz bir uçuşun ardından kaptan pilot iniş için Krosnodar Havalimanı kulesiyle irtibata geçti. Kuleden ‘pistte çalışma var inemezsiniz’ yanıtını alan kokpit ekibi durumu yolculara aktararak Sabiha Gökçen Havalimanı’na geri döneceğinin bilgisini verdi.

Pegasus’un pistte çalışma olduğuna ilişkin bilgilendirilmemesi ve geri dönmek zorunda kalması uçaktaki yolcuların sinirlerinin gerilmesine yol açtı.

Sabiha Gökçen Havalimanı’na dönen Pegasus uçağı, Krosnodar’dan pist çalışmasının bittiği bilgisi gelince saat 02:40'da tekrar havalandı.

Yaklaşık 4 saatlik bir gecikmenin ardından yapılan sefer, yolcularda hem şaşkınlık hem de kızgınlığa neden oldu.

©AirportHaber

“ÇALIŞMA VAR İNEMEZSİNİZ”

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

PSR ~ 12 yıl önce
Psr yorumunu yapan arkadas olayi bitirmis , engin bilgi beceri ve tecrubesini konusturmus helal olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
öz hava yolum ~ 12 yıl önce
arkadaşım merak etme yönetim benim babamın oğlu değil kimler ortak ne bileyim , ekmek aldığınız fırının ortakları kimler ailesine nasıl davranıyor sizi ne kadar ilgilendiriyor bunlar eminim bilmeyede uğraşmıyorsunuz. Ben adında TÜRK kelimesi olan havayolum ile uçarım ve TÜRKLÜĞÜME kimseye dil uzattırmam arkadaşım. Burada ....SUS havayollarının yazarları sayesinde bazı değerlerimize insanları küstürmeye çalışıyorlar sanki , ama çamur atarken üstünüzede sıçrar onu bilmeniz gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
senin öz hava yolun dedigin sirketin ~ 12 yıl önce
Hisselerini kimlere sattilar bir bilsen,kimler bundan kendine pay cikardi bir bilsen,one minute showlarina kanmasan da biraz gözünü acsan be kardesim artik,daha ne söyliyeyim sana. O duvar süsü zannettigin Atatürk'ün genclige hitabesi var ya onu bir daha oku ve zihnini ac biraz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tercih mi ? ~ 12 yıl önce
Samimiyetim ile söylüyorum , 25-30 TL fark var diye ben öz havayolumu satmam .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Karpuzmu kavunmu belli olur aviatoor ~ 12 yıl önce
Ama tecrübe ettikten sonra aciyo baba deme,22 senedir bu piyasanin icindeyim ama mizrak cuvala sigmaz,havacilikta tecrübeli(kalifiye) eleman demekle kasit yillarini bu ise vermis demektir,yoksa kisa bir egitimle KM olmus kisiler degildir.Sirket huzurunun ne demek oldugunu zaten sen ve zihniyetindekiler anliyamaz zira calisma huzurunu kacirmakta ve her isleyen carkin icine etmekte sizler kadar kimse usta olamaz.Is huzurunun nasil bir sey oldugunu ögrenmek istersen bi ara o tecrübeli(kalifiye)dedigimiz insanlara sor sana anlatsinlar,ucagi havada görüpde kendini uzman sanip sonrada kanatüstü emergency kapisina bu ucagin kargo kapisi mi? diyenlere sorma is huzurunu.Horizon

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yok ~ 12 yıl önce
Pegasusu eleştiriyorsunuz ama tatile vs gideceğiniz zaman çalıştığınız kurumdan yani THY den bilet bakmıyorsunuz bile ucuz diye pegasustan almaya çalışıyorsunuz konforlu,güvenli bir şekilde uçmak istiyorsanız paranıza kıyın yada susun oturun bence

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kutlarım.. ~ 12 yıl önce
Pegasusu kutlamak lazım , niçin ? insanları ....SUS turduğu için vede THY yi rakip gördüğünü zannederek bu tip kişiler ile THY ye saldırtıyor sanırım . ....SUS havayollarının yaptığı hoş olmayan davranış altındaki yazılarda bile THY ye saldırıp olayın şeklini unutturmak gibi komik bir davranış içinde bu ....SUS muş insanlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
duzeltme ~ 12 yıl önce
Haberı yazan arkadasa krosnodar degıl sehrın adı krasnodar dır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
krasnodar'dan diyen arkadaşa ve editöre ~ 12 yıl önce
editöre lütfen artık bu siteye yorum yazanlar üye olsun ve kimin yazdığı belli olsun ..krasnodardan nickli arkadaş yaptığın işi ve bu işe ait bilgini çok merak ediyorum seni tanımak isterdim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ruslaRRR ~ 12 yıl önce
notamlara bakacak olunursa meydanın saat 4.30-6.30 Z saatleri arasi yani Turkiye saatiyle 7.30-9.30 arasi kapalı oldugu yazili. pegasus turkiye saatiyle gece yarisi 12.00 gibi oraya iniş planlamiş. her şey normal gozukuyor kağit uzerinde. ama ruslarin iş guarliği kimseye haber vermeden meydani kapatmişlardir erkenden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000