18 Ekim 2009, Pazar 12:13:20

BU PROGRAMDA YOK YOK!

Hararetli tartışmaların yaşandığı ilk bölümüyle Airport TV’de izleyicileri ekran karşısına bağlayan Fikir Fırtınası programı bu hafta da yine dopdolu bir gündemle izleyicileriyle buluştu.
  • Guzel ulkemin en buyuk havaalaninda calisan taksiler cok kotu intibah veriyorlar.Bu konuda ilgili bakanlik kim ise hemen goreve lutfen. Ulkem bu cirkinligi haketmiyor.
  • Bu kadar becerikli bu kadar hoş bir program yapan biri daha tanımıyorum. bu kadar mantıklı konuşan... Sefa Bey 1 numarasınız. helal olsun vallahi. keşke sizle teknikte iken tanışma fırsatımız olsaymış. bööyle programlara devam lütfen..saygılar
  • İSTANBUL ATATÜRK HAVALİMANINDA GÖREV YAPAN TAKSİ ŞÖFORLERİNİN ARASINDA ŞALVAR GİYEN,FESLİ VE UZUN SAKALLI OLAN VAR.BU TARZ GİYİNEN KİŞİLER ULU ÖNDERİMİZİN ADINI TAŞIYAN ULUSAL MEYDANDA ÜLKEMİZ İÇİN KÖTÜ İMAJ YARATMIŞ OLUYOR.SAYIN AIRPORTHABER YETKİLİLERİ LÜTFEN BU KİŞİYİ TESPİT EDİP HAKKINDA GEREKENİN YAPILMASINI SAĞLAYINIZ.
  • SAYIN MURAT HERDEM KESİNLİKLE DOĞRU OLANI YAPMIŞTIR.UÇUŞ GÖREV SÜRESİ ANCAK ANA ÜSSE DÖNÜLDÜĞÜNDE TAMAMLANMIŞ OLUR.DOLAYISIYLA OLAYDA BAHSEDİLEN KABİN MEMURU HALEN GÖREVDEYKEN OLAY MEYDANA GELMİŞTİR.SAYIN SEFA İNAN'IN BU KONUDAKİ DÜŞÜNCELERİ YANLIŞTIR. KENDİSİ ÖRNEK OLARAK BİRKAÇ AY KALINAN CEZAYİR ÖRNEĞİNİ VERMİŞTİR. AYLARCA BİLE YURT DIŞINDA KALINSA ANA ÜSSE DÖNENE KADAR GÖREV SÜRESİ DEVAM EDER.

Geçtiğimiz hafta “Türkiye uçak yapabilir mi” konusu sert tartışmalara neden olmuş ve izleyiciler de telefonla bağlanarak görüşlerini belirtmişti. Hafta boyunca da ‘Türkiye gerçekten uçak yapabilir mi?’ tartışmaları devam etti.

Sefa İnan, Oktay Erdağı, Murat Herdem ve Ali Kıdık’ın ortak olarak hazırlayıp sundukları programda bu hafta, Bosphorus European Airlines’tan satın alınan uçaklarla kurulan havayolu tartışıldı. "30 yıllık Airbus 300B4 tipi uçaklar acaba bakımı tamamlanıp uçabilir hale getirilebilir mi?" sorunun cevabı arandı.

Fikir Fırtınası’nda ayrıca Pegasus Havayolları’nın Kırgız açılımı, sendika seçimleri, havalimanı taksileri, uçaklara lazer tutulmasının uçuş güvenliğini olumsuz etkileyip etkilemediğine dair konular da masaya yatırıldı.

THY hostesinin Dakar’da yaşadığı olay ise son kez bu programda ele alındı.

Kısacası geçtiğimiz hafta sektörde yaşananlarının masaya yatırıldığı program yine izleyiciyi ekrana kilitledi.

İşte izleyicileri ekrana kilitleyen o programın tamamı:









BU PROGRAMDA YOK YOK!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Guzel ulkemin en buyuk havaalaninda calisan taksiler cok kotu intibah veriyorlar.Bu konuda ilgili bakanlik kim ise hemen goreve lutfen. Ulkem bu cirkinligi haketmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu kadar becerikli bu kadar hoş bir program yapan biri daha tanımıyorum. bu kadar mantıklı konuşan... Sefa Bey 1 numarasınız. helal olsun vallahi. keşke sizle teknikte iken tanışma fırsatımız olsaymış. bööyle programlara devam lütfen..saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İSTANBUL ATATÜRK HAVALİMANINDA GÖREV YAPAN TAKSİ ŞÖFORLERİNİN ARASINDA ŞALVAR GİYEN,FESLİ VE UZUN SAKALLI OLAN VAR.BU TARZ GİYİNEN KİŞİLER ULU ÖNDERİMİZİN ADINI TAŞIYAN ULUSAL MEYDANDA ÜLKEMİZ İÇİN KÖTÜ İMAJ YARATMIŞ OLUYOR.SAYIN AIRPORTHABER YETKİLİLERİ LÜTFEN BU KİŞİYİ TESPİT EDİP HAKKINDA GEREKENİN YAPILMASINI SAĞLAYINIZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SAYIN MURAT HERDEM KESİNLİKLE DOĞRU OLANI YAPMIŞTIR.UÇUŞ GÖREV SÜRESİ ANCAK ANA ÜSSE DÖNÜLDÜĞÜNDE TAMAMLANMIŞ OLUR.DOLAYISIYLA OLAYDA BAHSEDİLEN KABİN MEMURU HALEN GÖREVDEYKEN OLAY MEYDANA GELMİŞTİR.SAYIN SEFA İNAN'IN BU KONUDAKİ DÜŞÜNCELERİ YANLIŞTIR. KENDİSİ ÖRNEK OLARAK BİRKAÇ AY KALINAN CEZAYİR ÖRNEĞİNİ VERMİŞTİR. AYLARCA BİLE YURT DIŞINDA KALINSA ANA ÜSSE DÖNENE KADAR GÖREV SÜRESİ DEVAM EDER.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000