26 Temmuz 2011, Salı 13:09:25

"BU KADAR BAŞARILI OLACAĞIMIZI DÜŞÜNMEMİŞTİK"

Pegasus PWA Windsurf Dünya Kupası&Surf&Sound Spor ve Müzik Festivali 5. yılını kutluyor.
  • yahu amma taktınız suya be kardeşim.binmeden al yanına git.binerken cebinide kontrol etmiyorlar ya..hayret birşeysiniz yaa.
  • uçağa yiyecek ve içecek getirmek yasaktır:d
  • yaa bu ne saçmalıktır, sen uçağa gelirken uçakta alacağın ekstra şeylerin paralı olduğunu biliyorsun, bagajlarının belirli miktarın üzerine çıkarsa buna para kesileceğini biliyorsun ve buna rağmen bilet alıp sonrada şikayet ediyorsun.... ama kimse pegasustan önce thy'nin fiyatları fahişken pegasustan sonra onlarda fiyatları düşürdü de bizde uçağa binme şansına eriştik sağolsun demiyor... istanbulda durakta 45 dk bekleyip 1,5 saat ayakta yolculuk yapan insanların, 20 dk gecikmede bıdı bıdı etmesi ve bide o kadar bekledik bi suyu bile çok gördünüz demesi ise bu eleştriyi yapan insanlar hakkında bir fikir verir sanırsam... pegasus yolcusunun rahatı için elinden geleni yapan ve tabiki de yaptığı hizmetin karşılığını isteyen bir şirketti
  • öncelikle başarılı bir sponsorluk haberinin altına 1 tl lik su tartışması bence saçma olmuş. ama madem konu açılmış bende daha önce okuduğum bir bilgiyi paylaşıyorum. Southwest havayolları bilindiği gibi ABD de faaliyetini sürdüren low-cost modelinin en eski markalarından biridir.Uçaklarda yapılan anket sonuçlarında müşterilerin en çok uçakta yiyecek-içecek ikramı istedikleri görülür.çalışanlar şirketin CEO'su na"küçük de olsa uçuşlarımızda ikram versek müşteri memnuniyetini artırabiliriz raporunu sunar".Bunun üzerine CEO verilecek ikramların bilet fiyatlarına bir nebze yansıyacağı için,"yıllardır oluşturmaya çalıştığımız low-cost algısını bir çırpıda yıkmayı nasıl da düşünürsünüz"diyerek tepkisini belirtmiştir. bir vatandaş
  • Ne kadar sığ bir milletiz vesselam. Arkadaşlar bu iş adamın işi. Hayır için de yapmıyor. Kar amacı güdüyor. Sizi bedava uçurmak veya size çay, su ikram etmek zorunda da değil. Piyasada tekel de değil. belki 10 tane havayolu var. aynı hatta uçan... Eeee sizi zorla uçağına da bindirmiyor. Mesele ne? Bu arada kazandığı, vergisi ödediği parayı istediği kişiyle yiyebilir. Kimseyi de ilgilendirmez. (Not: 1 defa bile olsa Pegasus uçaklarına binmedim, BİLİNE)
  • Ben bir pegasus çalışanıyım.Şirketimiz low-cost(maliyeti düşük tutan) bir şirket.Bazı okuyucular THY ile kıyaslıyorlar ama şunu unutmasınlar ki THY %49 u özel % 51 "DEVLET" destekli bir havayoludur.Pegasus ise kişiye özel.Evet uçaklarımızda menülerimiz ücretlidir su,yemek,içki,çay,kahve vs...THY de ücretsizdir "bazı şeyler" sefere göre..Arkadaşlar yazmış 41 tl ye ankara :) ne kadar güzel işte..Madem ki ücretsiz ikram istiyorsunuz THY den alın ama bilet ücretinin içine size ücretsiz verilen ikramların maliyetinin eklendiğini,alınan yer hizmetlerinin ve temizlik hizmetlerinin maliyetinin eklendiğini de unutmayın..Bizler elimizden geldiğince siz yolcularımıza en iyi şekilde hizmet vermeyi istiyoruz...Bazı farkları umarım anlatabilmişimdir.
  • Önemli olan verilen ikram değil, gideceğimiz yere hızlı ve zamanında varabilmektir. Eğer iyi hizmet almak istiyorsanız buyrun THY'dan biletinizi alınız...
  • Suyu da içmeyi ver kardeşim.. yada ver parasını öyle iç. 41 TL ye Ankara İstanbul uçuruyorlar üstelik vergiler de dahil. varsın ucuz kek ikram etmesinler. suyu da parasıyla satsınlar ben razıyım. beni 41 TL ye yurtiçi uçursun da (kamil koç ile istanbul bile 38 TL iken) bu kadar mı su düşkünü ucuz beleş kek düşkünüsünüz?
  • "Misafir"ler parasını basıp uçakta su alsın, bir kilo bile fazla bagaj olduğunda parasını uçlansın, "misafir"lerine su satanlar da paraları ekran dilberlerine, "TAŞpınar"ın manitasına yedirsin. Oh ne alâ, Muallâ! Bu kadar hovarda olabileceklerini biz bile düşünememiştik!!!
  • İstemiyorsan binme arkadaşım. Kimse seni zorla bindirmiyor. Zorla su satmıyorlar sana. Serbest piyasa da böyle bir hizmet yöntemi de var. Sen THY'ye bin. İstersen businness uç. Para senin...
Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Nazlı İmre, Alaçatı Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, Pegasus Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve Pegasus Airlines Genel Müdürü Sertaç Haybat, Sportworks ajans başkanı Kutlu Torunlar ile dünya sıralamasında 5. sırada yer alan Çağla Kubat ve Pegasus Türkiye Ligi lideri Bora Kozanoğlu’nun katılımlarıyla düzenlenen toplantıda Windsurf sporuna verilen önemin altı bir kez daha çizildi.

Windsurf’e verdiği desteği PWA Dünya Kupası yarış sponsorluğundan, Pegasus Windsurf Ligi olarak yurt geneline taşıyan Pegasus Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, “Türkiye’de havacılığı değiştirdiğimiz gibi spor başta olmak üzere birçok alanda değişimi başlatmak Pegasus Kültürü’nün misyonudur. Biz 5 yıl önce Türkiye Yelken Federasyonu, Alaçatı Belediyesi ve bu konuda deneyimli Sportworks önderliğinde yola çıktığımız zaman bu organizasyona belli bir katma değer katacağımızı düşünmüştük ama açıkçası PWA Windsurf Dünya Kupası’nın Türkiye’de, Pegasus ana sponsorluğunda bu kadar uzun dönemli ve büyük boyutta bir platform haline dönüşeceğini ve windsurf sporunun Türkiye’deki gelişimine bu kadar büyük imza atacağımızı hayal edememiştik. Sosyal ve sportif olarak PWA'in ülkemize büyük katkısı oldu. Alaçatı dünyadaki windsurf merkezi olarak yerini kanıtladı. PWA sayesinde Alaçatı'nın ve Türkiye'nin tanıtımı her sene en az 35 ülke katılımcısı sayesinde yapılırken, PWA web sayfasıyla milyonlarca surfçü ve surf sever Alaçatı ve Pegasus Airlines markasını benimsedi. Sporcularımızın dünya çapındaki sporcularla olan iletişimleri ve ilişkileri sportif başarılarını kamçıladı.“ dedi.

Pegasus’un Windsurf ile ilişkisini Dünya Kupa sponsorluğunun 5. Yılında bir adım daha öteye taşıdığına dikkat çeken Sabancı, “Windsurf Dünya Kupa sponsorluğumuzu Lig sponsorluğuna da taşıdık. Çoğunuzun bildiği gibi, 2011 yılında dünyada ve Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen Türkiye Windsurf Ligi’ne adımızı vererek; Pegasus Windsurf Ligi ile yine bir ilke imza attık. 5 yıl önce tıpkı havacılık sektörü gibi, Türkiye’de sadece belirli bir kesimin yapabildiği bir spor olarak konumlanan Windsurf sporuna 5 yıl boyunca verdiğimiz destekle ülkemizde yaygın futbol dışındaki, bir spor dalında sponsorluğa öncülük ettiğimize inanıyoruz. Bu destekle hem “Windsurf’ü geniş kitlelerin hakkı olan bir spor“ haline getirmekten, hem de Alaçatı’yı bir windsurf cenneti olarak, dünya basınına taşımada büyük pay sahibi olmaktan gurur duyuyoruz.“ şeklinde sözlerini tamamladı.










"BU KADAR BAŞARILI OLACAĞIMIZI DÜŞÜNMEMİŞTİK"

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 13 yıl önce
yahu amma taktınız suya be kardeşim.binmeden al yanına git.binerken cebinide kontrol etmiyorlar ya..hayret birşeysiniz yaa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
uçağa yiyecek ve içecek getirmek yasaktır:d

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yaa bu ne saçmalıktır, sen uçağa gelirken uçakta alacağın ekstra şeylerin paralı olduğunu biliyorsun, bagajlarının belirli miktarın üzerine çıkarsa buna para kesileceğini biliyorsun ve buna rağmen bilet alıp sonrada şikayet ediyorsun.... ama kimse pegasustan önce thy'nin fiyatları fahişken pegasustan sonra onlarda fiyatları düşürdü de bizde uçağa binme şansına eriştik sağolsun demiyor... istanbulda durakta 45 dk bekleyip 1,5 saat ayakta yolculuk yapan insanların, 20 dk gecikmede bıdı bıdı etmesi ve bide o kadar bekledik bi suyu bile çok gördünüz demesi ise bu eleştriyi yapan insanlar hakkında bir fikir verir sanırsam... pegasus yolcusunun rahatı için elinden geleni yapan ve tabiki de yaptığı hizmetin karşılığını isteyen bir şirketti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
öncelikle başarılı bir sponsorluk haberinin altına 1 tl lik su tartışması bence saçma olmuş. ama madem konu açılmış bende daha önce okuduğum bir bilgiyi paylaşıyorum. Southwest havayolları bilindiği gibi ABD de faaliyetini sürdüren low-cost modelinin en eski markalarından biridir.Uçaklarda yapılan anket sonuçlarında müşterilerin en çok uçakta yiyecek-içecek ikramı istedikleri görülür.çalışanlar şirketin CEO'su na"küçük de olsa uçuşlarımızda ikram versek müşteri memnuniyetini artırabiliriz raporunu sunar".Bunun üzerine CEO verilecek ikramların bilet fiyatlarına bir nebze yansıyacağı için,"yıllardır oluşturmaya çalıştığımız low-cost algısını bir çırpıda yıkmayı nasıl da düşünürsünüz"diyerek tepkisini belirtmiştir. bir vatandaş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ne kadar sığ bir milletiz vesselam. Arkadaşlar bu iş adamın işi. Hayır için de yapmıyor. Kar amacı güdüyor. Sizi bedava uçurmak veya size çay, su ikram etmek zorunda da değil. Piyasada tekel de değil. belki 10 tane havayolu var. aynı hatta uçan... Eeee sizi zorla uçağına da bindirmiyor. Mesele ne? Bu arada kazandığı, vergisi ödediği parayı istediği kişiyle yiyebilir. Kimseyi de ilgilendirmez. (Not: 1 defa bile olsa Pegasus uçaklarına binmedim, BİLİNE)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ben bir pegasus çalışanıyım.Şirketimiz low-cost(maliyeti düşük tutan) bir şirket.Bazı okuyucular THY ile kıyaslıyorlar ama şunu unutmasınlar ki THY %49 u özel % 51 "DEVLET" destekli bir havayoludur.Pegasus ise kişiye özel.Evet uçaklarımızda menülerimiz ücretlidir su,yemek,içki,çay,kahve vs...THY de ücretsizdir "bazı şeyler" sefere göre..Arkadaşlar yazmış 41 tl ye ankara :) ne kadar güzel işte..Madem ki ücretsiz ikram istiyorsunuz THY den alın ama bilet ücretinin içine size ücretsiz verilen ikramların maliyetinin eklendiğini,alınan yer hizmetlerinin ve temizlik hizmetlerinin maliyetinin eklendiğini de unutmayın..Bizler elimizden geldiğince siz yolcularımıza en iyi şekilde hizmet vermeyi istiyoruz...Bazı farkları umarım anlatabilmişimdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Önemli olan verilen ikram değil, gideceğimiz yere hızlı ve zamanında varabilmektir. Eğer iyi hizmet almak istiyorsanız buyrun THY'dan biletinizi alınız...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Suyu da içmeyi ver kardeşim.. yada ver parasını öyle iç. 41 TL ye Ankara İstanbul uçuruyorlar üstelik vergiler de dahil. varsın ucuz kek ikram etmesinler. suyu da parasıyla satsınlar ben razıyım. beni 41 TL ye yurtiçi uçursun da (kamil koç ile istanbul bile 38 TL iken) bu kadar mı su düşkünü ucuz beleş kek düşkünüsünüz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
"Misafir"ler parasını basıp uçakta su alsın, bir kilo bile fazla bagaj olduğunda parasını uçlansın, "misafir"lerine su satanlar da paraları ekran dilberlerine, "TAŞpınar"ın manitasına yedirsin. Oh ne alâ, Muallâ! Bu kadar hovarda olabileceklerini biz bile düşünememiştik!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İstemiyorsan binme arkadaşım. Kimse seni zorla bindirmiyor. Zorla su satmıyorlar sana. Serbest piyasa da böyle bir hizmet yöntemi de var. Sen THY'ye bin. İstersen businness uç. Para senin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000