27 Mart 2008, Perşembe 12:28:15

Bir ÇILGINLIK da ONUR Air'dan

Pegasus Havayollarının 350 bin kişiyi bedava taşıyacağını duyurmasının ardından Onur Havayollarından misilleme gecikmedi. İşte Onur Air'in çılgınlığı

Onur Air bu defa sürprizi 1 Nisan’da yaptı. Şirketin bu yılki “Bahar Kampanyası”nda 30 Mart’ta 1003 bilet 13 YTL’den satılıyor. Üç gün geçerli olacak kampanyanın son bileti 3 Nisan’da kullanılacak. Üstelik biletler sadece internetten değil çağrı merkezi ve acentelerden de satın alınabilecek.

Onur Air Genel Müdürü Şahabettin Bolukçu “Kampanyalarımızda her rakamın bir sırası var. Bu defanın rakamı ise üç. O yüzden kampanya 3 gün sürüyor, 3 Nisan’da sona eriyor, biletler 30 Mart’ta alınıyor, her bilet 13 YTL’den satılıyor ve toplam 1003 bilet yolculara bu kampanyada sunuluyor” dedi.

1 Nisan’da herkesin birbirine sürpriz şakaları yaptığını da hatırlatan Bolukçu, “Biz de yolcularımıza faydalanabilecekleri küçük bir şaka yaptık. Tek fark bu şakanın gerçek olması” diye konuştu.

1 Nisan’dan itibaren yaz tarifesine geçen Onur Air 25 uçaklık filosuyla iç hatlarda İstanbul merkezli toplam 13 noktaya günde 54 sefer düzenleyerek sezonda yaklaşık her gün 10 bin civarında yolcu taşıyor. Yaz tarifesiyle birlikte Dalaman seferlerine de başlayacak olan Türkiye’nin en büyük özel havayolu şirketi Onur Air aynı zamanda 14 ülkede 68 noktaya uçuş yapıyor.

13 YTL’den satışa sunulan biletler akaryakıt harcı ve hizmet bedeliyle birlikte 41 YTL’ye mâl oluyor

Bir ÇILGINLIK da ONUR Air'dan

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000