04 Kasım 2008, Salı 18:08:41

BİR BAŞARI HİKAYESİ

Airpport TV’de her pazartesi akşamı canlı olarak ekrana gelen Kara Kutu programının bu haftaki konuğu olan Onur Air Yönetim Kurulu Başkanı Cankut Bagana, hakkındaki bilinmeyenleri, proje ve hedeflerini canlı yayında Sefa İnan’a anlattı.

Programa yaşam hikâyesini anlatarak başlayan Cankut Bagana, halı satarak ve turist rehberliği yaparak küçük yaşta başladığı çalışma hayatında zirveye tırmanışını anlattı.

 

Beyefendi kişiliğiyle tanınan Onur Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Cankut Bagana, hem iş hem de özel yaşamına ilişkin merak edilenleri açık yüreklilikle cevapladı.

 

Türk sivil havacılığının içinde bulunduğu durumu değerlendiren Bagana, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın, aldığı kararlarla ihtilal yaptığını, yalnızca havacılık sektöründe değil, karayolları ve denizcilik alanlarında da köklü değişikliklere imza atarak, çok önemli projeleri hayata geçirdiğini dile getirdi.

 

Cankut Bagana, rekabette gösterdikleri agresifliği Türk Hava Yolları’nın da politika olarak benimsediğini, havada yaşanan rekabetin tüketiciye yaracağını söyledi.

 

Bagana, Onur Air olarak politikalarının “yumurtaları aynı sepete koymamak” olduğunu söyleyerek daralan Avrupa pazarına rağmen Onur Air olarak yatırımlara devam edeceklerini ifade etti.

 

Cankut Bagana, Rusya’da bir havayolu şirketi kurma projesi ve Pegasus Havayolları’na satış konusunda da önemli açıklamalarda bulundu.

 

Programın tekrarı ise Perşembe günü saat 13:00’te Airport TV’de olacak.

BİR BAŞARI HİKAYESİ

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000