25 Kasım 2011, Cuma 08:51:03

BELEDİYE BAŞKANI'NDAN ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER!

Gazipaşa Belediye Başkanı Cemburak Özgenç, Gazipaşa Havaalanı konusunda samimi olunmadığını iddia etti.
  • Nereye iniyorsun? Çocuk oyuncağı mı bu? Ya inemeyip "pas" geçmek durumda kalınırsa! İnsanları "dağdan" mı toplayacaksın?
  • İçtaş 'la alakalı bir Yaranız sanırız.... :))
  • Sayın Özgenç Kardeşim sen ne anlarsın havaçılıktan da yorum yaparak Şova dönüştürürsün konuyu.Sen git belediyecilik yap.Gerçi bu kadar sıradanlıkla ne yapıyorsundur orasınıda Gazipaşa Halkı bilir.Bu işlrle ugraşn grekli yetkililer var zaten.sen kendine muhatdap bulamazsın bu bilgsizlikle .
  • Antalya'ya basiretsiz diyebilen bir yorumu yayinlamaya yureginiz yetiyor da o yaziyi yazana verilen cevabi yayinlamaya mi yureginiz yetmiyor ey editorler ... Cevabimizda hakaret yok , yayinladiginiz yazidaki gibi satasma yok , sadece o yaziyi yazanin yuzune carpilacak bir gercek var ... Tarafsiz olmadiginizi biliyoruz lakin bu kadar alenen taraf tuttugunuzu da gormemistim simdiye kadar . Size de tebrikler
  • Gazipasa'nin niye surekli onunun kesildigini anlamak icin AYT'yi isleten sirketin ortaklik yapisini incelemek gerekir. ICTAS kimdir, mevcut Ulastirma Bakani ile baglantisi nedir, bir tarafi yiyen birileri varsa bunlari arastirmalidir..
  • Antalyanın basiretsiz havalimanı burayı engellemek için elinden geleni yapıyor.
  • iktidardaki belediye baskani kaybetsin ve kap kazansin, erstesi gun ucuslar baslar.....gazipasa izmir olmadigi icin o kadar onemi yok.
  • Bu Havaalanı 31 Ağustos 2007 tarihinde ihale edildiği günden beri büyük umutlarla açılmasını bekleyen biri olarak artık umudumun kalmadığını ve ilgili kişilerin yaklaşık 5 yıldan beri cek cak açıklamalarından gınah geldiğini ve ilgili kişilerin kamuoyunun önüne çıkıp " kardeşim biz bu havaalanını bölgenin ihtiyaçlarını ve beklentilerini karşılayacak şekilde 2012, 2013,2014 veya ne zaman açacaklarsa bunu dürüstçe bölge insanına açıklasınlar. İnsanların umudu ile kimse oynamasın lütfen!
  • fay hattını da 50 km kaydırsınlar efendim olsun bitsin.
TAV ve Corendon şirketlerinin Boing 737 ve 800 tipi uçakları Gazipaşa Havaalanı'na indirmek için girişimde bulunduklarını hatırlatan Başkan Cemburak Özgenç, "Hatta AK Parti'nin Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu ile birlikte İstanbul'a gitmiştik. Beraber uçakla dönecektik. Ancak izin verilmedi" dedi.

HAVAALANINI KULLANSINLAR

Konuşmasında sık sık AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Güney'e seslenen Başkan Özgenç, "Şunu söylemeye çalışıyorum. Özellikle de Hüseyin Güney'e söylüyorum. Bu konularda samimi iseler, kendilerine bizler de yardımcı olabiliriz. Ancak bizim yardımımıza pek ihtiyaçları yok. Sayın Hasan Sipahioğlu ile birlikte, AKP'li belediye başkanları ve ilçe yönetimi Boing 737–800 tipi uçakla havaalanını kullansınlar" dedi.

"BİZ SÖYLEYİNCE 'ŞOV' DİYORLAR"

Kendilerinin açıklama yapmaları halinde AKP kanadı tarafından şov yapmakla suçlandıklarını ifade eden Özgenç, "Bizim amacımız şov değil. Sayın Hüseyin Güney'i açık açık davet ediyorum. Gitsinler bir uçak kiralasınlar Hollanda ya da Finlandiya'dan. Hatta biz kiralayalım. Siyasi güçlerini kullanarak iniş izni alsınlar ve Gazipaşa Havaalanı'na insinler. Eğer endişe ediyorlarsa biz de uçağa binelim, ancak bu süreci olumsuz etkileyebilir" dedi.

"İNSİNLER EFENDİM"

Tüm Gazipaşa halkı olarak onları havaalanında çiçeklerle karşılamaya hazır olduklarını kaydeden Özgenç, "Siyasi rant onların olsun. Niye inmiyorlar efendim, pekâlâ inebilirler. Ülkeyi onlar yönetiyor. Havaalanına inerek samimiyetlerini göstersinler. Saçma sapan, mantık dışı olaylar gelişiyor. Bir de onlar çaba sarf etsin. Sivil Havacılık Genel Müdürü’ne baskı yapsınlar. Pilot 'inerim' diyor. Uçuk şirketleri inmek istiyor. Havaalanının ne kadar güvenilir olduğunu, havaalanının büyük uçaklar için elverişli olduğunu ispatlasınlar, halk onlardan bunu bekliyor" dedi.

PSİKOLOJİK BASKI ORTADAN KALKACAK

AK Partililerin bunu yapmaları durumunda havaalanı konusunda psikolojik baskının ortadan kalkacağını söyleyen Başkan Özgenç, "Güvensizlik kırılacak. Bundan en çok siyaseten AKP nemalanacak. Şu anda Havaalanı açıldı diyorlar ama gerçekte açılmadı. Büyük uçaklar inemiyor, terminal binası küçük ve büyütülmesi gerekiyor. Tünel halen bitmiş değil. Bunlar yapılır ancak öncelikli olarak büyük uçukların inmesi lazım. İllallah ettik" dedi.

SAMİMİYET TESTİNE DAVET EDİYORUM

AKP'lilerin kendilerini tek yetkili ve hakim olarak gördüklerini öne süren Başkan Özgenç, "Madem tek yetkili ve ülkenin tek hakimi sizsiniz o zaman bölge insanı adına sizleri samimiyet testine davet ediyorum. Boing 737 ya da 800 tipi uçak ayarlayın, izni alın inin. Bakın Sayın Bülent Arınç'ı üniversite için buraya davet ettiler. Havaalanı konusu bundan çok ama çok daha önemli. Sayın Arınç'ı da davet etsinler. Bakın Arınç'ın olduğu uçağa kim izin vermiyormuş, görelim. Biz size somut bir proje sunuyoruz. Biz de size 'Hoşgeldiniz' diyerek çiçek verilim havaalanında, alkışlayalım" dedi.

YAZIK GÜNAH, ÇEKER GİDERDİM

Yapılanları bölge halkı adına 'Yazık ve günah’ olarak nitelendiren Başkan Özgenç, "Ben hükümetin ilçe başkanı olsan ararım TAV, Odeon, Pegasus ya da Atlas şirketlerini uçak kiralayıp ineceğimizi söylerim. Ben ilçe başkanı olsa idim şimdiye çoktan büyük uçak inmişti. Ya indirirdim o uçağı, ya da çeker giderdim" dedi.

(Haber Alanya)
BELEDİYE BAŞKANI'NDAN ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER!

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 12 yıl önce
Nereye iniyorsun? Çocuk oyuncağı mı bu? Ya inemeyip "pas" geçmek durumda kalınırsa! İnsanları "dağdan" mı toplayacaksın?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
İçtaş 'la alakalı bir Yaranız sanırız.... :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sayın Özgenç Kardeşim sen ne anlarsın havaçılıktan da yorum yaparak Şova dönüştürürsün konuyu.Sen git belediyecilik yap.Gerçi bu kadar sıradanlıkla ne yapıyorsundur orasınıda Gazipaşa Halkı bilir.Bu işlrle ugraşn grekli yetkililer var zaten.sen kendine muhatdap bulamazsın bu bilgsizlikle .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Antalya'ya basiretsiz diyebilen bir yorumu yayinlamaya yureginiz yetiyor da o yaziyi yazana verilen cevabi yayinlamaya mi yureginiz yetmiyor ey editorler ... Cevabimizda hakaret yok , yayinladiginiz yazidaki gibi satasma yok , sadece o yaziyi yazanin yuzune carpilacak bir gercek var ... Tarafsiz olmadiginizi biliyoruz lakin bu kadar alenen taraf tuttugunuzu da gormemistim simdiye kadar . Size de tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Gazipasa'nin niye surekli onunun kesildigini anlamak icin AYT'yi isleten sirketin ortaklik yapisini incelemek gerekir. ICTAS kimdir, mevcut Ulastirma Bakani ile baglantisi nedir, bir tarafi yiyen birileri varsa bunlari arastirmalidir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Antalyanın basiretsiz havalimanı burayı engellemek için elinden geleni yapıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
iktidardaki belediye baskani kaybetsin ve kap kazansin, erstesi gun ucuslar baslar.....gazipasa izmir olmadigi icin o kadar onemi yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu Havaalanı 31 Ağustos 2007 tarihinde ihale edildiği günden beri büyük umutlarla açılmasını bekleyen biri olarak artık umudumun kalmadığını ve ilgili kişilerin yaklaşık 5 yıldan beri cek cak açıklamalarından gınah geldiğini ve ilgili kişilerin kamuoyunun önüne çıkıp " kardeşim biz bu havaalanını bölgenin ihtiyaçlarını ve beklentilerini karşılayacak şekilde 2012, 2013,2014 veya ne zaman açacaklarsa bunu dürüstçe bölge insanına açıklasınlar. İnsanların umudu ile kimse oynamasın lütfen!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
fay hattını da 50 km kaydırsınlar efendim olsun bitsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000