18 Eylül 2009, Cuma 15:53:16

Bayrama Pegasus dopingi

Pegasus, Ramazan bayramı haftası süresince 68 ek seferle toplamda 900’ü aşkın uçuş gerçekleştirecek...
  • Maşallah Pegasus'a.Sel filan dinlemiyor valla.O felaket başka bir firmanın başına gelse kolay kolay toparlanamazdı.Şimdi herkes işiniz başında ve çalışıyor.Helal olsun size PEGASUS AİLESİ...

Pegasus Havayolları’nın Ramazan bayramı haftasına özel 68 ek seferin ağırlıklı olarak Kıbrıs, Bodrum, Antalya ve Dalaman gibi tatil bölgeleri olacak.

Ramazan Bayramı'nın yaz dönemine denk gelmesiyle tatille bayramı birleştirmeyi planlayan Pegasus misafirleri 18-23 Eylül arası Antalya, Bodrum, Dalaman, İzmir, Trabzon ve Kıbrıs’a düzenlenen ek seferlerle tatile doyacak. Pegasus Havayolları, bayram haftası süresince 68 ek seferle toplamda 900’ü aşkın uçuş gerçekleştirecek.

Bayram dönemlerinde ağırlıklı olarak Antalya, Bodrum, Dalaman ve Kıbrıs gibi yazlık bölgelerin tercih edildiğini vurgulayan Pegasus Havayolları Tarifeli Uçuşlar Satış Direktörü Güliz Öztürk,”Satışlarımız her bayramda olduğu gibi çok iyi. Bugün itibariyle 100 bin’i aşkın misafirimiz var ancak bayramda 120 bin misafir taşımayı hedefliyoruz. Yurtdışında Eylül ayı itibariyle Almanya, İsviçre, Hollanda gibi sefer yaptığımız ülkelere sefer sayımızı ciddi oranda artırmıştık. Şu anda Amsterdam, Düsseldorf, Stuttgart, Brüksel ve Londra ya her gün uçuş yapıyoruz. Zürih, Münih, Köln ve Berlin e ise haftada 5 sefer uçuyoruz. Yurtdışında  Londra, Amsterdam, Brüksel ve Zürih en fazla rağbet gören uçuş noktalarımız” dedi.

Bayrama Pegasus dopingi

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Maşallah Pegasus'a.Sel filan dinlemiyor valla.O felaket başka bir firmanın başına gelse kolay kolay toparlanamazdı.Şimdi herkes işiniz başında ve çalışıyor.Helal olsun size PEGASUS AİLESİ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000