02 Haziran 2012, Cumartesi 08:59:33

BATMAN SINAVI GEÇTİ...

Diyarbakır Havaalanında pistin onarım çalışmaları nedeniyle alan uçuşlara kapanırken, hava yolu seferleri Batman'a kaydırıldı...
  • HAVAS BATMAN İSTASYONU ' NUN ELLERİNE SAĞLIK.
  • ARKADAŞLAR BATMAN HAVALİMANI PAPİLERİ DEVREDE VE 4 UÇAK GELSEDE PARK YERİ MÜSAİT BOŞUNA UĞRAŞMAYIN LİMANIMIZA KUSUR BULAMAZSINIZ
  • SEN DAHA ÇOK O HAYALLE YATARSIN...ÖNCELİKLE KİBİRİNİZİ TİCARİ AHLAKINIZI VE DURUŞUNUZU DÜZELTİN ..ONDAN SONRA ..BELKİ !!!
  • diyarbakır türkiyede yolcu potansiyelin en fazla olduğu 5. veya 6 sehridir. bunuda en güzel gösteren pistin kapanması sonucu bir günde batmana giden yolcu sayısıdır. ciddi yatırımlar ciddi rakamları doğurabilir.çelebi doğuda ucuz işgücü ve fazla mesailerden de vazgecmeli..
  • İlk defa Batman a uçtum ama çok beğendim.Diyarbakır a göre çok daha güzel bir havalimanı üstelik park sorunuza yok ilk yorum yazan sanırım D.Bakır li az zoruna gitmiş uçakların Batman a inmesine:)
  • once papi lerini yapsinlar halen koy meydani gibi ne hava durumunu dogru durust verebiliyorlar nede park edecek yer var iki ucak gelse meydan sok eger boyle liman olacaksa yandik vay halimize
  • Doğunun yeni liman kenti Mardin olcak..Az kaldı..

İlk günde 22 hava yolu seferinde 7 bin kişinin uçtuğu Batman'da yeni gelen uçaklar su takı ile karşılandı.

Yeni yapılan Apron bölümleri hizmete giren Batman Havalimanı, Diyarbakır havaalanı ana pistinin onarıma girmesi ve uçuşlara kapanması nedineyle önemli bir sınav verdi. Dünden itibaren 7 bin yolcu hizmetleri aksamadan Batman'dan uçuşlarını gerçekleşirken, VIP salonunda kutlama yapıldı. Kutlamaya, Vali Ahmet Turhan, Vali Yardımcısı Mustafa Adil Tekeli, Hava Meydan Komutanı Pilot Kurmay Albay Deniz Kartepe katıldı.

VIP salonunda folklor gösterisiyle birlikte ilk seferini yapan Pegasus Hava Yollarına ait uçağa itfaiye araçları su sıkarak gösteri yaptı. Batman'dan hava yolu sefer sayısının artacağını belirten Vali Ahmet Turhan, "Batman için önemli bir gündür. Devlet havalimanlarının 179'uncu yıl dönümünü kutluyoruz. Bugün itibarıyla 22 sefer yaklaşık 7 bin yolcuya, Batman Havalimanı hizmet verdi ve sorunsuz geçti. Bunun gururunu yaşıyoruz. Her ne kadar Diyarbakır pisti bakıma alınmasıyla seferler arttı, ama ben inanıyorum ki bu seferlerin önemli bir kısmı ve yolcusu Batman Havalimanı'ndan uçacak. Ayrıca bir günde 22 sefer ve 7 bin yolcuya hizmeti aksamadan görevlerini eksiksiz yerine getirdikleri için kendilerini kutluyorum. Batman'a kalıcı olarak Anadolu Jet günde iki sefer yapacağını belirttiler, Pegasus zaten devam edecek" dedi.

BATMAN SINAVI GEÇTİ...

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

BTMN ~ 12 yıl önce
HAVAS BATMAN İSTASYONU ' NUN ELLERİNE SAĞLIK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TOWER ~ 12 yıl önce
ARKADAŞLAR BATMAN HAVALİMANI PAPİLERİ DEVREDE VE 4 UÇAK GELSEDE PARK YERİ MÜSAİT BOŞUNA UĞRAŞMAYIN LİMANIMIZA KUSUR BULAMAZSINIZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MARDİN'EE ~ 12 yıl önce
SEN DAHA ÇOK O HAYALLE YATARSIN...ÖNCELİKLE KİBİRİNİZİ TİCARİ AHLAKINIZI VE DURUŞUNUZU DÜZELTİN ..ONDAN SONRA ..BELKİ !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
karaamid ~ 12 yıl önce
diyarbakır türkiyede yolcu potansiyelin en fazla olduğu 5. veya 6 sehridir. bunuda en güzel gösteren pistin kapanması sonucu bir günde batmana giden yolcu sayısıdır. ciddi yatırımlar ciddi rakamları doğurabilir.çelebi doğuda ucuz işgücü ve fazla mesailerden de vazgecmeli..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
İlk defa Batman a uçtum ama çok beğendim.Diyarbakır a göre çok daha güzel bir havalimanı üstelik park sorunuza yok ilk yorum yazan sanırım D.Bakır li az zoruna gitmiş uçakların Batman a inmesine:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
once papi lerini yapsinlar halen koy meydani gibi ne hava durumunu dogru durust verebiliyorlar nede park edecek yer var iki ucak gelse meydan sok eger boyle liman olacaksa yandik vay halimize

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mardin ~ 12 yıl önce
Doğunun yeni liman kenti Mardin olcak..Az kaldı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000