20 Ekim 2011, Perşembe 12:15:53

BATMAN HAVAALANI'NI COŞTURACAK GELİŞME

Daha önce mesai saatleri içinde uçuş hizmeti veren Batman Havaalanı'na, bundan böyle 24 saat uçaklar inip kalkabilecek. 24 saat uygulaması ile şirketlerin Batman Havaalanı'ndan hizmet vermek üzere talepte bulunmaları bekleniyor.
  • batman öle pis bir şehir değil sizler burayı kötülüyorsunuz çok güzel bir şehir , inşallah bütün firmalar uçar batmana
  • batman öle pis bir şehir değil sizler burayı kötülüyorsunuz çok güzel bir şehir , inşallah bütün firmalar uçar batmana
  • KİMMİŞ BU ZAT ...BİMAŞ TUR OLMASIN ?? BATMANDA GSA OLMADIĞINA GÖRE .. YOKSA MEHMET BEY Mİ GİRİŞİMLERE BAŞLAMIŞ ?? ... BİRAZ GÜLELİM :)) YABANA GİTMESİN....TARİFEYİ PLANI PROĞRAMI SHGM NÜN ONAYI İLE HAVAYOLLARININ BAŞVURUSU BELİRLER..ÖYLE ACENTE MACENTECİLERİN İŞİ DEĞİL ....
  • pegasus 2012 uçuş aglarında batman ve muş seferleri var.
  • bu memleketın basına neler geldı ise senin gibi kafaların senın gıbı düşünme sıkıntısı olan insanlar tarafından geldi buradaki bütün insanlara terörist nazarı ile bakan zihniyetlerden çektik ne çektikse. Batmanda, Siirte, Diyarbakırda ülkesini seven bayrağını seven yüzbinlerce insan var. Sen yazdığın bu mesajlarla teröristlerin değirmenine su taşımaktan başka bir iş yapmıyorsun ve acı olan bunun farkında olmaman... Yapma!!! oralarda yaşayan insanlara haksızlık edip hepsine terörist diye bakma...
  • Haberde vatandaşlar 200 uçuş yapılabilir diyorlarmış yazıyor. Nerede uzmanlar??? MEA
  • milletin vergileriyle oralara yatırım yapıosunuz hainler insanlarımızı vurmaya devam ediyor..hainler bi de cip istiomuş bak sen ucak havaalanı yetmedi?;!!! acılıma devam edin akp,ondan sonra da intikam naraları atarsınız kim inanırsa...!!!
Pistlerde yapılacak bakım onarım tadilatı nedeniyle 6 ay uçuş yapamayacak olan Diyarbakır Havaalanı uçuşlarının, en yakın il olan Batman Havaalanı'na kayması ise Batman ekonomisi ve istihdama önemli katkı sağlayacak.
 
Batman Havaalanı'nda mesai saatleri içinde hizmet verme uygulaması kaldırıldı. Daha önce mesai saatleri içinde uçuş hizmeti veren havaalanında bundan böyle 24 saat uçaklar inip kalkabilecek. Yeni uygulama, özellikle iş adamları ve uçakla seyahat eden vatandaşlar tarafından sevinçle karşılandı. 
 
Ocak 2012 tarihinde pistlerde yapılacak bakım onarım nedeniyle 6 ay uçuşa kapalı olacak olan Diyarbakır Havaalanı uçuşlarının, en yakın il Batman Havaalanı'ndan yapılmasının planlanması ise sevinci ikiye katladı. İş adamları ve meslek örgütleri, günde 200 uçak kaldırma kapasitesine sahip Batman Havaalanı'nda hizmet veren havayolu şirketi ve uçak seferlerinin artması ise Batman ekonomisi ve istihdama önemli katkı sunacağını ifade ediyor.
 
50 MİLYONLUK DEVASA HAVAALANI
 
Diyarbakır Havaalanı'nın bakım onarıma girmesinin ardından, uçak seferlerinin Batman Havaalanı'na kaydırılması halinde, Türkiye’deki en güzel havayolu terminalleri arasında bulunan Batman Havaalanı Terminali devasa binasıyla ilk sınavını vermiş olacak. 29 Ağustos 2010 tarihinde Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım tarafından açılışı görkemli bir şeklide gerçekleştirilen havaalanı terminali, 50 milyonluk devasa binasıyla Diyarbakır uçuşlarını rahatlıkla kaldırabilecek kapasiteye sahip. 
 
"25 UÇUŞU RAHATLIKLA KALDIRABİLİR"
 
Batman Havaalanı, bölge illeri arasında 250 personeliyle aktif çalışan tek havaalanı unvanını elinde bulunduruyor. Batman Havaalanı'nın talepleri rahatlıkla kaldırabilecek potansiyele sahip olduğunu belirten yetkililer, uçuş seferleri Batman Havaalanı'na kaydırıldığı vakit, günde 23 Diyarbakır, 2 Batman, toplam 25 uçuş yapılacağını, bunun da ekonomi ve istihdama olumlu katkı anlamına geldiğini ifade ettiler.
 
HAVAYOLU ŞİRKETLERİ ÇALIŞMALARA BAŞLADI
 
Uçak seferlerinin sadece mesai saati içinde uçma uygulamasının kaldırılması, havaalanının 24 saat uçak kalkış inişine müsait hale getirilmesinin ardından, işadamlarının tekrar girişimlerde bulundukları belirtildi. 
 
Havaalanında mesai saati uygulamasının kaldırılmasının ardından, Batman tarifesi için girişimlerini yaptıklarını belirten Pegasus genel satış acentesi yetkilisi, "Uçak şirketleri kış ve yaz tarifelerini 3 ay önceden yapıyor. Uçak kaldırılacak yerler ve saatleri belirleniyor. Biz girişimlerimizi yaptık. Diyarbakır Havaalanı'nın tadilata girecek olmasıyla zaten uçaklar 6 ay boyunca Batman’a iniş yapacak. Diyarbakır Havaalanı'ndaki tadilatın bitiminde de Batman’daki uçuşlara devam edeceğiz" dedi.
 
Diyarbakır Havaalanı'nın bakım onarıma girmesi nedeniyle 6 ay boyunca uçak seferlerinin Batman Havaalanı'ndan yapılacak olmasının faydalı olacağını belirten vatandaşlar, yetkilileri konuyla ilgili olarak göreve çağırdı. Batman Havaalanı'nın günde 200 uçak kaldırma kapasitesine sahip olduğunu ifade eden vatandaşlar, "Batman, tarihinde yakaladığı en büyük fırsatı değerlendirme imkânı buldu. Bu fırsatın en iyi şekilde değerlendirilmesini istiyoruz" diye konuştular.
 
İŞ ADAMLARI CİP HİZMETİ İSTİYOR
 
Bu arada, havaalanındaki Özel Bekleme Salonları (CIP) konusundaki sıkıntılarını da dile getiren bazı işadamları ise 50 milyonluk devasa binada bu hizmetin verilmemesini eksiklik olarak değerlendirdi. 
 
Havaalanının 24 saat hizmet verecek olması ve Diyarbakır’daki uçak seferlerinin Batman’a kaydırılması düşünüldüğünde, Batman’ın önemli bir yolcu potansiyeline sahip olacağına dikkat çeken iş adamları, CIP hizmetinin verilmesine yönelik çalışma başlatılmasını istedi. (Bugün)
BATMAN HAVAALANI'NI COŞTURACAK GELİŞME

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 13 yıl önce
batman öle pis bir şehir değil sizler burayı kötülüyorsunuz çok güzel bir şehir , inşallah bütün firmalar uçar batmana

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
batman öle pis bir şehir değil sizler burayı kötülüyorsunuz çok güzel bir şehir , inşallah bütün firmalar uçar batmana

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
KİMMİŞ BU ZAT ...BİMAŞ TUR OLMASIN ?? BATMANDA GSA OLMADIĞINA GÖRE .. YOKSA MEHMET BEY Mİ GİRİŞİMLERE BAŞLAMIŞ ?? ... BİRAZ GÜLELİM :)) YABANA GİTMESİN....TARİFEYİ PLANI PROĞRAMI SHGM NÜN ONAYI İLE HAVAYOLLARININ BAŞVURUSU BELİRLER..ÖYLE ACENTE MACENTECİLERİN İŞİ DEĞİL ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
pegasus 2012 uçuş aglarında batman ve muş seferleri var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu memleketın basına neler geldı ise senin gibi kafaların senın gıbı düşünme sıkıntısı olan insanlar tarafından geldi buradaki bütün insanlara terörist nazarı ile bakan zihniyetlerden çektik ne çektikse. Batmanda, Siirte, Diyarbakırda ülkesini seven bayrağını seven yüzbinlerce insan var. Sen yazdığın bu mesajlarla teröristlerin değirmenine su taşımaktan başka bir iş yapmıyorsun ve acı olan bunun farkında olmaman... Yapma!!! oralarda yaşayan insanlara haksızlık edip hepsine terörist diye bakma...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Haberde vatandaşlar 200 uçuş yapılabilir diyorlarmış yazıyor. Nerede uzmanlar??? MEA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
milletin vergileriyle oralara yatırım yapıosunuz hainler insanlarımızı vurmaya devam ediyor..hainler bi de cip istiomuş bak sen ucak havaalanı yetmedi?;!!! acılıma devam edin akp,ondan sonra da intikam naraları atarsınız kim inanırsa...!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000