15 Haziran 2013, Cumartesi 11:40:21

ALİ SABANCI'DAN TARİFELİ SEFER TALEP ETTİLER

Adıyaman Genç Girişimciler Derneği, Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı'dan sefer talebinde bulundu.
  • Ben İstanbulda Anadolu yakasında oturuyorum Adıyamana gitmek yeminle işkence oluyor bi tek thy var thy pahalı uçuyor çok güzel olur inşallah sefer başlatırlar tşkler..
  • bu girişimi yapanlar çok güzel işler yapıyorlar.Adıyamanlı olarak sonuna kadar destekliyoruz.hem şirket hemde bizim için faydalı olacaktır.....

Adıyaman Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Serdar Açıkgöz ve beraberinde Başkan Yardımcısı Gani Bereket, Pegasus Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ali Sabancı ile bir araya gelerek, Pegasus Uçaklarının Adıyaman’a sefer düzenlemesini talep etti.

Adıyaman Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Serdar Açıkgöz, Ali Sabancı’yla yaptığı görüşmede Adıyaman’ın turizmi, sanayi, üniversitesi ve havalimanı hakkında bilgi verdi.

Adıyaman’ın turizm, sanayi ve yolcu taşımacılığı alanında mevcut durumu ile var olan potansiyel konularının öncelikli sırada yer aldığı belirtildi.

Yolcu taşımacılığı bakımından hizmet veren firmaların talepleri karşılayamaması ve bu konuda büyük bir açık olduğunu dile getiren Açıkgöz, “İlimizin mevcut yolcu taşımacılığı kapasitesi yeterli değildir. Bu konuda yapılacak girişimler hem yatırımcıyı hem de biz Adıyamanlıları memnun edecektir. Özellikle havayolu taşımacılığında uygulanan yüksek fiyat politikası ve kapasite sorunundan dolayı Adıyaman halkı çevre illerdeki uçuşları tercih ediyor. Bu konunun hem maddi açıdan hem de zaman açısından büyük bir kayıptır. Pegasus Havayolları’nın Adıyaman’a seferler başlatması temennimizdir ve bu konuda sizlerden destek istiyoruz” dedi.

Serdar Açıkgöz ayrıca, önümüzdeki günlerde Adıyaman’da düzenlemeyi planladıkları ‘Girişimcilik’ paneline davet ettikleri Ali Sabancı’dan olumlu yanıt aldı.

Ali Sabancı, Pegasus Havayolları’nın Adıyaman uçuşlarının başlaması konusunda da gerekli çalışmalarda bulunulacağını ve seferlerin başlaması noktasında elinden geleni yapacağını söyledi.

Ziyaretin sonunda Başkan M. Serdar Açıkgöz, Ali Sabancı’ya üzerinde isminin yazılı olduğu Adıyamanspor formasını ile özel olarak tasarlanan Nemrut Tümülüsü’nü hediye etti.

ALİ SABANCI'DAN TARİFELİ SEFER TALEP ETTİLER

Yorumlar

budur ~ 11 yıl önce
Ben İstanbulda Anadolu yakasında oturuyorum Adıyamana gitmek yeminle işkence oluyor bi tek thy var thy pahalı uçuyor çok güzel olur inşallah sefer başlatırlar tşkler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
z.albayrak ~ 11 yıl önce
bu girişimi yapanlar çok güzel işler yapıyorlar.Adıyamanlı olarak sonuna kadar destekliyoruz.hem şirket hemde bizim için faydalı olacaktır.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000