18 Şubat 2016, Perşembe 23:27:14

Ali Sabancı'dan 'genel müdür' açıklaması

Pegasus Hava Yolları Genel Müdürü Sertaç Haybat, 18 Mart 2016 tarihi itibarıyla Genel Müdürlük görevini Mehmet Tevfik Nane’ye bırakıyor. Sertaç Haybat, Pegasus’ta Yönetim Kurulu üyesi olarak görevini devam ettirecek.
  • emek sömürüsü o calışanlara yazıktır ..acba sabancının personel maaşlarından haberı varmı yada utanmıyormu..
  • Pek bir NANE olmaz...
  • Önceki şirketinde çalışan bir tanıdığım, bu haberi sayfasında şu yorumla paylamış: "Bizim Genel Müdürümüz dü yeni ayrıldı ! Mükemmel yönetici sıradışı pozitif !" Sanırım gidenlerin ardından kolay kolay böyle şeyler yazılmıyor! Aramıza hoşgeldiniz demek düşer bize de!
  • OTOBÜS ŞÖFÖRÜNDEN İYİ PİLOT OLUR ZİHNİYETİNİN GETİRİLDİĞİ NOKTADAN,BU GÜNLERE GELEN PEGASUS'UN TİCARETİ BİLEN MÜDÜRÜ BAKALIM NELER YAPACAK.?BEN HALA KIDEM TAZMİNATIMI İSTİYORUM.
  • Sertac beyi hayir olarak tanidik e zam var mi hayir mutluluk huzur var mi hayir,umarim yeni genel mudurumuz yalaka ve para odakli mudurlerimize benzemez dilerimki bize bu eziyeti yapanlara hesabini sorar tansel bey veya hanim :) ve nurcin ozsoy da gitsin huzura kavusalim.
  • Değişim ve yenilenmenin en üstten başlaması umut vaadediyor.Camiaya hayırlı olur inşallah.Taze bir kan pegasus için gerekliydi artık,darısı Sertaç Bey le gelen tüm kadronun başına diyorum..Ee yeteri kadar dolmuştur cepler... Ali Bey inde personelinin sesine kulak vermesi de olumlu bir gelişme!!! Her şirket para ve kazanç odaklıdır aksini kim iddia edebilir lakin bu kazancın sağlanmasında rolü olan çalışanlarda hoşnut edilmeli ki kazançta yükseliş olsun.İnşallah yeni yönetim kazanç merkezine personelin sırtını almaz farklı bir kar noktası alır diliyorum...Şimdiden Hayırlı Olsun!!!!
  • Rezil Pegasus. Ortaklarıma kar payı vermeyeceğim diyen Ali Sabancı'nın Pegasus hissesi halka arz fiyatının altına geriledi. Yatırımcı herşeyi çok iyi bildiğini sanan Ali Bey'in şirketini işte böyle cezalandırdı ve cezalandırmaya da devam edecektir.
  • Sonucta ezende degismicek ezilende.kaymagi ust tabaka cefayi yine biz calisanlar cekicez.sonucta ozel sirket ne bekliceksin ki.artik satista sponsor carrfur olur, ne lazimsa carfur SA die troleyin basinda satis yapariz ☺☺
  • NASIL BİR ZİHNİYETTİR Kİ HAVACILIK İLE ALAKASI OLMAYAN BİR İNSANI ONCA ÇALIŞAN İNSANIN BAŞINA GENEL MÜDÜR OLARAK KOYABİLİYOR ALİ BEY ANLAMIŞ DEĞİLİM. HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH İYİ ŞEYLER OLUR TÜM ÇALIŞANLAR İÇİN.
  • pegasus satın alma bölümüne dikkat etsin

Pegasus Havayolları Genel Müdürü Sertaç Haybat, bugün itibariyle 11 yıldır yürüttüğü görevini Mehmet Tevfik Nane'ye bıraktı. 

Pegasus tepesinde yaşanan yönetim değişikliği ile ilgili Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabacı bir açıklama yaptı.

Sabancı yaptığı açıklamada Haybat'a teşekkür ederken yeni genel müdür Nane'ye de başarılar diledi. Öte yandan Sabancı, Sertaç Haybat'ın Pegasus'taki yönetim kurulu üyeliğine devam edeceğini açıkladı.

Ali Sabancı'nın açıklaması şöyle; 

"Pegasus Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, değişiklikle ilgili olarak; “Sertaç Haybat’ın Pegasus Ailesinin her bireyine katkısı oldu; şirketin her önemli kararının içinde bulundu, şirket öncülüğünü yaparak Pegasus değerlerini inşa etti. Son on bir yıldır Pegasus Ailesinin Sertaç Haybat önderliğinde yaptığı çalışmalar kalıcı ve sürdürebilir bir strateji yarattı ve Pegasus’u başarıya ulaştırdı.

Pegasus Türk toplumunun bir parçası oldu. Pegasus Ailesi olarak kendisine müteşekkiriz. Pegasus’un yeni dönemde iş planında bir değişiklik olmayacak ve havacılığın öncülüğünü yapmaya devam edeceğiz. 18 Mart 2016 tarihinden itibaren Genel Müdürlük görevini üstlenecek olan Mehmet Tevfik Nane havacılık sektörüne yeni giriyor ancak kendisinin geçmişi rekabet yoğun sektörlerde başarılar ile dolu.

Pegasus olarak Sertaç Haybat’a teşekkür ediyor, Mehmet Tevfik Nane’ye yeni görevinde başarılar diliyoruz”.

Ali Sabancı'dan 'genel müdür' açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

yasmın ~ 8 yıl önce
emek sömürüsü o calışanlara yazıktır ..acba sabancının personel maaşlarından haberı varmı yada utanmıyormu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oktay ~ 8 yıl önce
Pek bir NANE olmaz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Umutlu ~ 8 yıl önce
Önceki şirketinde çalışan bir tanıdığım, bu haberi sayfasında şu yorumla paylamış: "Bizim Genel Müdürümüz dü yeni ayrıldı ! Mükemmel yönetici sıradışı pozitif !" Sanırım gidenlerin ardından kolay kolay böyle şeyler yazılmıyor! Aramıza hoşgeldiniz demek düşer bize de!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
M.K ~ 8 yıl önce
OTOBÜS ŞÖFÖRÜNDEN İYİ PİLOT OLUR ZİHNİYETİNİN GETİRİLDİĞİ NOKTADAN,BU GÜNLERE GELEN PEGASUS'UN TİCARETİ BİLEN MÜDÜRÜ BAKALIM NELER YAPACAK.?BEN HALA KIDEM TAZMİNATIMI İSTİYORUM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sn.Sabanci ~ 8 yıl önce
Sertac beyi hayir olarak tanidik e zam var mi hayir mutluluk huzur var mi hayir,umarim yeni genel mudurumuz yalaka ve para odakli mudurlerimize benzemez dilerimki bize bu eziyeti yapanlara hesabini sorar tansel bey veya hanim :) ve nurcin ozsoy da gitsin huzura kavusalim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Xoxox ~ 8 yıl önce
Değişim ve yenilenmenin en üstten başlaması umut vaadediyor.Camiaya hayırlı olur inşallah.Taze bir kan pegasus için gerekliydi artık,darısı Sertaç Bey le gelen tüm kadronun başına diyorum..Ee yeteri kadar dolmuştur cepler... Ali Bey inde personelinin sesine kulak vermesi de olumlu bir gelişme!!! Her şirket para ve kazanç odaklıdır aksini kim iddia edebilir lakin bu kazancın sağlanmasında rolü olan çalışanlarda hoşnut edilmeli ki kazançta yükseliş olsun.İnşallah yeni yönetim kazanç merkezine personelin sırtını almaz farklı bir kar noktası alır diliyorum...Şimdiden Hayırlı Olsun!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cüneyt ~ 8 yıl önce
Rezil Pegasus. Ortaklarıma kar payı vermeyeceğim diyen Ali Sabancı'nın Pegasus hissesi halka arz fiyatının altına geriledi. Yatırımcı herşeyi çok iyi bildiğini sanan Ali Bey'in şirketini işte böyle cezalandırdı ve cezalandırmaya da devam edecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Degismez ~ 8 yıl önce
Sonucta ezende degismicek ezilende.kaymagi ust tabaka cefayi yine biz calisanlar cekicez.sonucta ozel sirket ne bekliceksin ki.artik satista sponsor carrfur olur, ne lazimsa carfur SA die troleyin basinda satis yapariz ☺☺

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ŞAKA GİBİ ~ 8 yıl önce
NASIL BİR ZİHNİYETTİR Kİ HAVACILIK İLE ALAKASI OLMAYAN BİR İNSANI ONCA ÇALIŞAN İNSANIN BAŞINA GENEL MÜDÜR OLARAK KOYABİLİYOR ALİ BEY ANLAMIŞ DEĞİLİM. HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH İYİ ŞEYLER OLUR TÜM ÇALIŞANLAR İÇİN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yatırımcı ~ 8 yıl önce
pegasus satın alma bölümüne dikkat etsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000