01 Kasım 2008, Cumartesi 07:57:51

Ali Sabancı, kriz rotasını çizdi

Pegasus Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, piyasalardaki krizin büyütülmemesi gerektiğini belirtti...
  • ne zaman ben demekten vazgeçeriz o zaman adam oluruz
  • Aziz alibey karsa uçmanızı ve uçuşlarınızın rotasını karsa çevirmenizi arzuluyoruz. ne olur karsada uçun. alibey sizi ve ekibinizi karta ağırlama onuru ve şerefini biz karslılara verirseniz kars halkı adına sevinirm.saygılarımla. yolunuz açık bol kazançlı yıllar dilerm.
  • İşbaşına geldiğinden beri yok o havayolunu alacaz, yok bu havayolunu alacaz, yok şu havayoluyla stratejik ortaklık kuracaz mavallarıyla milleti uyutan Cin Ali hala patronların egolarını bir yana bırakıp konsolidasyon düşünmelerinin iyi olacağını söylüyor. Böyle diye diye sektörün gözünü korkutup 3.5 havayolu kehanetinin gerçekleşmesini umuyor herhalde. Ne demişler dervişin fikri neyse zikri de odur. Yolun açık olsun Cin Ali.
  • Ali Bey hakli, oncelikle o mutfaga bakmakta fayda var. Isten eleman cikartmak finansal yonden daha fazla masrafa neden oluyor sonra!

Daha önce "3.5 havayolu kalacak" şeklinde açıklamalarda bulunan ve sertçe eleştirilen Sabancı, krizden zararsız çıkmak için 'paniğe gerek yok' dedi. 2009 yılının soluklanma, nefes alma yılı olacağını kaydeden Sabancı; "2009 yılı soluklanma yılı olacak,  biz mutfağı büyütmeye çalışırken mutfağın içini unuttuk. Şimdi bir müddet mutfağın içine geri döneceğiz" şeklinde konuştu.

Sabancı, 'paniğe gerek yok' dedi ve açıklamalarını şöyle sürdürdü; "eleman çıkarmayı son iş olarak görüyoruz, çünkü çıkardığınız elemanı 6-7 ay sonra tekrar işe almak zorunda kalabilirsiniz ve o zaman maliyeti daha fazla olur. Havacılık sektörü 2008 yılında ilk tokadı yakıt fiyatlaryla yedi. Havacılıkta kârlar üçte bir oranında düştü. Verimliliği artıracak her adım şirketlere bir nefes alma sağlar. Bu dönemde kimsenin ego filan düşünmeden konsolidasyona yönelmeleri yerinde olabilir" diye konuştu.

Ali Sabancı, kriz rotasını çizdi

Yorumlar

Rumuz ~ 15 yıl önce
ne zaman ben demekten vazgeçeriz o zaman adam oluruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
Aziz alibey karsa uçmanızı ve uçuşlarınızın rotasını karsa çevirmenizi arzuluyoruz. ne olur karsada uçun. alibey sizi ve ekibinizi karta ağırlama onuru ve şerefini biz karslılara verirseniz kars halkı adına sevinirm.saygılarımla. yolunuz açık bol kazançlı yıllar dilerm.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OpsOcc ~ 15 yıl önce
İşbaşına geldiğinden beri yok o havayolunu alacaz, yok bu havayolunu alacaz, yok şu havayoluyla stratejik ortaklık kuracaz mavallarıyla milleti uyutan Cin Ali hala patronların egolarını bir yana bırakıp konsolidasyon düşünmelerinin iyi olacağını söylüyor. Böyle diye diye sektörün gözünü korkutup 3.5 havayolu kehanetinin gerçekleşmesini umuyor herhalde. Ne demişler dervişin fikri neyse zikri de odur. Yolun açık olsun Cin Ali.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sydney ~ 15 yıl önce
Ali Bey hakli, oncelikle o mutfaga bakmakta fayda var. Isten eleman cikartmak finansal yonden daha fazla masrafa neden oluyor sonra!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000