10 Kasım 2009, Salı 11:34:08

AirportHaber yazdı, Pegasus açıkladı...

Pegasus Havayolları, uçuş eğitim merkezi için Sim-Industries’den bir dizi Boeing 737NG simülatörü satın aldığını duyurdu.
  • eğer çay içmek istiyorsan 1 lira at iç,diğer yerlerdeki gibi...uçarken içmek istiyorsan tk dan al biletini 100 tl-50tl fazla verip!bir ileri zekalıda demiş ki,gözen yapıyor neden rakip çıakrıyorsun...yahu o zaman her ülkede her iş kolundan yalnızca bir kişi bir şirket o işi yapsın !büyük ihtimal sim yada line eğitiminden başaraılı olamamışlarda var aranızda...diyecek bişey bulamıyorum... büyük ihtimal bu tip yaratıklar ,uçağı hava muhalefetinden divert ettiğinde ,pilotlarını dövmek isteyen insanlar...bu yorumlarda insan zekası hassasiyeti ve muhakame yeteneği aramak hata gibi...
  • 5 yıldır kıbrısta yaşıyorum. yılda 4 defa adanaya gidip-geliyorum, her yolculuğumda ise pegasusu kullanıyorum, kıbrıstan adanaya atlasjet ve kthyninde seferleri var ben neden pegasus tercih ediyorum, pgs de gidiş fönüş 100 tl ye bilet alıyorken atlasjet minimum 150 fiyat veriyor kthy 160-170. şimdi ben bi bardak çay içmek için uçakta 50-60 tl fazlamı verceğm. adamlar diyor biz Low-coast firmayız daha ne yırtıyorsunuz kendinizi siz hala yok çaydı kahveydi
  • çok haklısın dostum,kıskananlar çatlasın,şu sabiha yı adam eden pegasus.bu konuda bile tenkit edilen pegasus,eğitim için atak yapan pegasus,tenkit eden pegasus.ne oluyor birilerine anlamak mümkün değil.çekemediğiniz nedir?anlatında anlayalım.sanki diğer şirketler ideal bir tek pegasus böyle.daha geçmişi 5 yıl olan bir iş adamı havacılığa adım atıyor.kısa sürede kaç yıldır bu işi yapanları sollamış.kimse bunu görmüyor ya da görmek istemiyor.suya,çay,kahveye takılmışsınız..b
  • Atlas Jete bir bakın ne olur. Ne kadar farklı olduğunu görün. 10 Kasımda astığı Atatürk posteri yeter size.
  • pegasus Amerikayi yeniden kesfetmeye mi calisiyor...bu girisim zaten Gozen tarafindan 2 sene once gerceklestirilmistir. Biz Turkler destek vermeyi ogrenemeyiz. Kendi ulkene rakip yaratacagina omuz omuza verip yurt disina rakip ol...Sevgili Ali Sabanci....
  • Pegasusu çekemeyenler kendilerini hemen belli ediyorlar.. Lütfen öncelikle Türkiye'de bir ilki gerçekleştiren ve başarılı olan Pegasus Havayolunu tebrik etmelisiniz. Sanırım içeriği anlamadınız burada yazılan yazı Pegasusun çay kahve su vermemesi ile ilgili değildir. Ama eleştirileriniz Pegasusu dahada çok güçlendirir;) devam edin...
  • Pegasus'a bravo , eğitim müdürünü de kutlamak lazım , başarılarınızın devamını dileriz
  • Özel havayolu şirketlerinin butür yatırımları çok güzel ve yarınlar için umut verici.
  • Yorumları çok ayıp buluyorum.Bir Türk şirketinin stratejilerini yargılayarak , başarılarını görmezden gelemezsiniz.Bence simülatör atılımı pilotlarımız ve eğitimleri için gayet iyi olmuştur.Eğitim süreçlerini hızlandıracaktır.Tebrik ederim Pegasus.
  • kimseyi memnun edemezsiniz ki.biri çıkmış kaliteden bahsediyor,arkadaş sanırım kaliteci veya bu işi anlamayan birisi mutlaka,kaliteci arkadaş,sen bugüne bugün pegasus un eğittiği adamların kalitesini biliyor musun.anlamadığın şeyleri burda yazma istersen.eğitimden bahsediliyor burda,simülatörden..çaydan kahveden sudan değil.sanırım anlamışsındır.bir diğer arkadaşımda yanınıza çay kahve falan alın demiş.diğer şirketlerde simülatöre çayla kahveyle girildiğini duymamıştım ama sizinki özel herhalde.thy nin simülatörünü ne çabuk unuttunuz yaa.orda olmadığı gibi makinesi var.paralı.paranı attın mı çalışırsa şanslısın genelde arızalıdır.siz sayın arkadaşım en iyisi eğitimi falan boşverin.sizi kıraathane paklar.anladınız değil mi?

AirportHaber, 2015’te 41 uçaklık filo hedefiyle yola çıkan Pegasus Havayolları'nın simülatör alımı konusundaki kararı "PEGASUS'TAN ÖNEMLİ KARARLAR" başlıklı haberiyle daha önce duyurmuştu. Haberde, şirkete ekstra maliyet getiren simülatör eğitiminin bundan sonra kendi merkezinde yapılacağı belirtilmişti.

Pegasus Havayolları henüz AirportHaber'in yaptığı haberin üzerinden kısa bir süre geçmesinden sonra simülatör alımlarını resmen duyurdu.

İşte Pegasus tarafından yapılan resmi açıklama:

Pegasus Havayolları, Pegasus Uçuş Eğitim Merkezi için Sim-Industries’den bir dizi Boeing 737NG simülatörü satın aldı.

Pegasus Havayolları ve Sim-Industries, Istanbul’da yeni bir uçuş eğitim merkezinin açılmakta olduğunu ilan etmekten mutluluk duymaktadır.

Pegasus Uçuş Eğitim Merkezi, Sim-Industries tarafından imal edilen Boeing 737-800W Tam Kapsamlı Uçuş Simulatörü ile 2010’da kullanıma girecek olan ve Hollanda’da imal edilen Uçuş Eğitim Cihazları ile donanımlı, gerçek koşullara büyük bir hassasiyetle bağlı kalan eğitimler sunacaktır. Simülatörler, piyasada mevcut bulunan ürünlerden, gerçek koşullara büyük bir hassasiyetle bağlı kalma özellikleri ile ve uçuş eğitiminde en talepkar müşterilerin dahi gereksinimlerini yerine getirme konusunda güvenilirlikleri ile farklılık göstermekteler.
 
Sim-Industries Boeing 737-800W Tam Kapsamlı Uçuş Simülatörleri, 2010 ortalarında tesim edilmek üzere hazır olacak. Bu yatırımın finansal işlemleri, Sim-Lease üzerinden gerçekleştirildi. Sim-Industries, 2003 yılında kuruldu. Sim-Industries’in stratejisinin odak noktasında, piyasada en iyi şekilde kanıtlanmış bileşenlerin standardizasyon ve seri üretimini esas alan, gerçek koşullara büyük bir hassasiyetle bağlı kalan Tam Kapsamlı Uçuş Simülatörleri (JAR FSTD A Seviye D ve FAA Bölüm 60 Seviye D) imal etmek üzere, mümkün olan en iyi çözümlerin entegre edilmesi yer almaktadır. Simülatörler donanımı, gerçek koşullara büyük bir hassasiyetle bağlı kalan uçak parçalarını, bir Rockwell Collins  EP 1000CT ve bir Elektrikli Pnömatik MOOGFcs 14.000 Kg hareket sistemini içerecektir.
 
Pegasus Havayolları Uçuş Eğitim Direktörü Kaptan Cahit Taşbaş, “Pegasus Uçuş Eğitim Merkezimiz için gerçek koşullara en yakın eğitim ekipmanını tedarik etmek üzere Sim-Industries ile bir anlaşmaya varmış olmaktan büyük mutluluk duymaktayız.” diyor. “Geçtiğimiz yıllar içinde, farklı uçuş eğitim ekipmanı ile çok kapsamlı tecrübe edinmiş bulunmaktayız ve Pegasus Havayolları için, büyüme ve önde gelen bir havayolu olarak fark yaratmamıza ayak uydurmak üzere, eğitimin gerçek koşullara yüksek oranda bağlı kalması ve ürün güvenilirliği temel faktörlerdir. Yeni uçuş eğitim merkezimiz, üçüncü şahıslara da eğitim vermeye uygun olacaktır; zira, yerli eğitim gereksinimlerini karşılamak için kalite ve güvenilirlik başlıca unsurlardır.”
 
Sim-Industries CEO’su Mr Frank Uit den Bogaard, “Sim-Industries, bu yeni eğitim merkezi kapsamında Pegasus Havayolları ile işbirliği yapmaktan ve gerekli finansmanı temin etmekten büyük mutluluk duyuyor. Bu ortaklık, sunduğumuz anahtar teslim çözümlere değer katmanın yanısıra, mülkiyete yönelik rekabet avantajı ile piyasaya sunduğumuz istisnai ölçüde yüksek ürün standardına da değer katmakta” diyor.

Sim-Industries

Sim-Industries, gerçek koşullara yüksek oranda bağlı kalan ticari uçuş simülatörleri alanında hızla büyüyen bir simülatör imalatçı firması. Sim-Industries, Hollanda merkezli en büyük yatırım gruplarından biri bünyesinde faaliyet gösteriyor ve faaliyetlerine başladığı 2003 yılından itibaren en yüksek sertifikasyon seviyelerinde, Tam Kapsamlı Uçuş Simülatörleri  geliştirmiş durumda.
 
Sim-Industries’in yenilikçi yaklaşımı, ticari havayolu Tam Kapsamlı Uçuş Simülatörleri tasarımında yeni bir standart anlamına geliyor. Dünyanın önde gelen imalatçı firmalarından en ileri, ihtisas seviyesinde kaliteli bileşenlerin akıllı entegrasyonu ve mühendisliğe yönelik mantıklı yaklaşımları, Sim-Industries’in, havayolu uçuş simülatör pilot eğitiminde en yüksek standardın yakalanması açısından elzem olan her alanda öncülük etmesini mümkün kılmakta. Sim-Industries ticari havayolu Tam Kapsamlı Uçuş Simülatörleri, gerçek koşullara bağlılık açısından, gerçeklik açısından, kullanıcı dostu olması açısından, emniyet, maliyet etkinliği, güvenilirlik ve performans açısından eşsiz bir standardı, rekabetçi fiyatlarla sunmakta.

AirportHaber yazdı, Pegasus açıkladı...

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Misafir ~ 14 yıl önce
eğer çay içmek istiyorsan 1 lira at iç,diğer yerlerdeki gibi...uçarken içmek istiyorsan tk dan al biletini 100 tl-50tl fazla verip!bir ileri zekalıda demiş ki,gözen yapıyor neden rakip çıakrıyorsun...yahu o zaman her ülkede her iş kolundan yalnızca bir kişi bir şirket o işi yapsın !büyük ihtimal sim yada line eğitiminden başaraılı olamamışlarda var aranızda...diyecek bişey bulamıyorum... büyük ihtimal bu tip yaratıklar ,uçağı hava muhalefetinden divert ettiğinde ,pilotlarını dövmek isteyen insanlar...bu yorumlarda insan zekası hassasiyeti ve muhakame yeteneği aramak hata gibi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
5 yıldır kıbrısta yaşıyorum. yılda 4 defa adanaya gidip-geliyorum, her yolculuğumda ise pegasusu kullanıyorum, kıbrıstan adanaya atlasjet ve kthyninde seferleri var ben neden pegasus tercih ediyorum, pgs de gidiş fönüş 100 tl ye bilet alıyorken atlasjet minimum 150 fiyat veriyor kthy 160-170. şimdi ben bi bardak çay içmek için uçakta 50-60 tl fazlamı verceğm. adamlar diyor biz Low-coast firmayız daha ne yırtıyorsunuz kendinizi siz hala yok çaydı kahveydi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
çok haklısın dostum,kıskananlar çatlasın,şu sabiha yı adam eden pegasus.bu konuda bile tenkit edilen pegasus,eğitim için atak yapan pegasus,tenkit eden pegasus.ne oluyor birilerine anlamak mümkün değil.çekemediğiniz nedir?anlatında anlayalım.sanki diğer şirketler ideal bir tek pegasus böyle.daha geçmişi 5 yıl olan bir iş adamı havacılığa adım atıyor.kısa sürede kaç yıldır bu işi yapanları sollamış.kimse bunu görmüyor ya da görmek istemiyor.suya,çay,kahveye takılmışsınız..b

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Atlas Jete bir bakın ne olur. Ne kadar farklı olduğunu görün. 10 Kasımda astığı Atatürk posteri yeter size.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
pegasus Amerikayi yeniden kesfetmeye mi calisiyor...bu girisim zaten Gozen tarafindan 2 sene once gerceklestirilmistir. Biz Turkler destek vermeyi ogrenemeyiz. Kendi ulkene rakip yaratacagina omuz omuza verip yurt disina rakip ol...Sevgili Ali Sabanci....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Pegasusu çekemeyenler kendilerini hemen belli ediyorlar.. Lütfen öncelikle Türkiye'de bir ilki gerçekleştiren ve başarılı olan Pegasus Havayolunu tebrik etmelisiniz. Sanırım içeriği anlamadınız burada yazılan yazı Pegasusun çay kahve su vermemesi ile ilgili değildir. Ama eleştirileriniz Pegasusu dahada çok güçlendirir;) devam edin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Pegasus'a bravo , eğitim müdürünü de kutlamak lazım , başarılarınızın devamını dileriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Özel havayolu şirketlerinin butür yatırımları çok güzel ve yarınlar için umut verici.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumları çok ayıp buluyorum.Bir Türk şirketinin stratejilerini yargılayarak , başarılarını görmezden gelemezsiniz.Bence simülatör atılımı pilotlarımız ve eğitimleri için gayet iyi olmuştur.Eğitim süreçlerini hızlandıracaktır.Tebrik ederim Pegasus.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kimseyi memnun edemezsiniz ki.biri çıkmış kaliteden bahsediyor,arkadaş sanırım kaliteci veya bu işi anlamayan birisi mutlaka,kaliteci arkadaş,sen bugüne bugün pegasus un eğittiği adamların kalitesini biliyor musun.anlamadığın şeyleri burda yazma istersen.eğitimden bahsediliyor burda,simülatörden..çaydan kahveden sudan değil.sanırım anlamışsındır.bir diğer arkadaşımda yanınıza çay kahve falan alın demiş.diğer şirketlerde simülatöre çayla kahveyle girildiğini duymamıştım ama sizinki özel herhalde.thy nin simülatörünü ne çabuk unuttunuz yaa.orda olmadığı gibi makinesi var.paralı.paranı attın mı çalışırsa şanslısın genelde arızalıdır.siz sayın arkadaşım en iyisi eğitimi falan boşverin.sizi kıraathane paklar.anladınız değil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000