12 Aralık 2011, Pazartesi 09:04:06

AIRBERLİN'DEN REKOR ZARAR!

Sabancı kardeşlerin en büyük hissedar olduğu Alman havayolu şirketi Air Berlin bu yıl 200 milyon euro zarar açıklayabilir.
  • Türkiyede pgs severler ! çok ama yurtdışında burada eleştirdiklerinizden beter olursunuz.
  • Ali dusunsun bize ne, zararsa zarar beter olsun. Millet sun expres zarar yazdi diyethyyedemedigini birakmadi. Air berlin ve izair yazdirsin zararlari bakalim aliye
  • HER ŞEY TURKIYEDE BEDAVA KIMSE HESAP SORMAZ YENI YENI ICATLARLA TIRTIK TIRTIK PARA AL YOLCUDAN AMA ALMANLAR YEMEZZZZZZZZ
  • Herşey beleş olunca böyle oluyor olmassa olmazları gazeteler dergiler ceşit ceşit Ali baba buna el atar Bu beleş işleri eskidendi devir ekonomik devri.
  • Alma Mazlumun Ahını Çıkar Aheste Aheste. Korkunç zarar-Şimdi sermaye artırın bakalım.
Ali Sabancı, Şevket Sabancı, Emine Kamışlı gibi Sabancı ailesi fertlerinin kurduğu Esas Holding‘in en büyük hissedar konumunda bulunduğu Air Berlin 2011 yılını rekor zararla kapatabilir.

Türkiye’de Pegasus Havayolları ile büyük başarı yakalayan Esas Holding, yurtdışındaki en büyük yatırımı olan Air Berlin‘de zarar ile karşı karşıya.

Almanya’nın en büyük havayolu şirketlerinden olan Air Berlin, maliyetlerini bu yıl 250 milyon euro azaltmayı hedefliyor.

Alman dergisi Wirtschaftswoche‘de açıklamaları bulunan Air Berlin‘in CEO’su Hartmut Mehdorn, “Mevcut yeniden yapılandırma programımızı gözden geçirmeliyiz” açıklaması yaptı.

Şirket kaynakları, Almanya’nın en büyük ikinci havayolu şirketi olan Air Berlin’in 2010 yılındaki zararını ikiye katlayarak bu yıl 200 milyon euro zarar açıklayabileceğini söylediler.

Air Berlin, son birkaç yıldaki hızlı büyümesinin ardından borçlarını artırmıştı. Şirket şimdi tekrar karlı yapıya dönmeye çalışıyor.

Maliyetlerini kısmaya çalışan şirket, bu yıl da faaliyet karı elde etmeyi beklemiyor ve kötüleşen global görünüm nedeniyle 2012 yılında da başabaş noktasına gelmek konusunda yorum yapmayı zor görüyor.

Esas Holding‘in yüzde 16.5 pay ile en büyük hissedar olduğu şirket en son 2007 yılında net kar açıklamıştı.
AIRBERLİN'DEN REKOR ZARAR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 12 yıl önce
Türkiyede pgs severler ! çok ama yurtdışında burada eleştirdiklerinizden beter olursunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ali dusunsun bize ne, zararsa zarar beter olsun. Millet sun expres zarar yazdi diyethyyedemedigini birakmadi. Air berlin ve izair yazdirsin zararlari bakalim aliye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
HER ŞEY TURKIYEDE BEDAVA KIMSE HESAP SORMAZ YENI YENI ICATLARLA TIRTIK TIRTIK PARA AL YOLCUDAN AMA ALMANLAR YEMEZZZZZZZZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Herşey beleş olunca böyle oluyor olmassa olmazları gazeteler dergiler ceşit ceşit Ali baba buna el atar Bu beleş işleri eskidendi devir ekonomik devri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Alma Mazlumun Ahını Çıkar Aheste Aheste. Korkunç zarar-Şimdi sermaye artırın bakalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000