12 Mart 2012, Pazartesi 10:12:44

AIRBERLIN TÜRKİYE'YE ETIHAD 'DUR' DEDİ!

Berlin’de düzenlenen dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan ITB’de Air Berlin Türkiye’nin aldığı kara konuşuldu. Air Berlin’i satın alan Etihad Havayolları Türkiye uçuşlarına “dur” diyecek karar aldığı iddia edildi.
  • Cin Ali'ye güvenen yolda kalır yazan arkadaşım, seni yoldamı bıraktılar bilmiyorum ama işe alınan 100 kişinin yerleştirmeleri tamamlandı herşey yolunda ilerlerken böyle komik yorumlar yapılması sadece komik oluyor :)))
  • Olayları günümüz siyasi konjonktüründe değerlendirirse,yorum yapan zatlar ,bu hamlenin altında nelerin yaptığını çözerler.Lafım hayatı sadece televizyon seyretmek olanlara tabii.
  • Bu sarki size bir seyler hatirlatiyor mu?
  • bütün yorumları okudum öncelikle sunu bildiriyim anonslarda etihad olması sahip olduğu hissenin büyüklüğüyle alakadar pgs yaklaşık 100 kişi aldı 70 i tecrübeli 30 tecrübesiz bunların sadece bir kısmı ucmaya basladı kalan kısım ıse hold da henüz kart eğitim ve sertifika prosedürlerinden dolayı zaten AB/T için verilen 3 uçak zaten pgs nindi eğer komple bütün operasyon patlarsa ki önümüzdeki 4 ay için zannetmiyorum zaten bu bir operasyondu yanı kalıcı değil wetlease gibi birşeydi AYT de hiç olmadı uçakların girdirmeleri cıkarılır ADB base den gelen 3 uçakta sonucta AYT den uçar AYT dede normalde personel ihtiyacı vardı böylece alınan bütün personel burdan rahatlıkla ucabilir tabi bu beim kanaatim
  • bence ali sabanci ucaklari geri iz air e cevirsin ve devam ucsun airberlin turkiye olmiyorsa iz air olur olmada adana havayollu olsun adaair
  • 1.Airberlin Türkiye adında bir şirket yoktur. 2.Uçuşlar, Pegasus ve İzair havayollarının ekipleri ve ekipmanlarıyla (uçak) Airberlin havayolları adına gerçekleşir. 3. AB veya BER sefer sayılarıyla yapılan operasyonların hepsi tarifeli seferdir. Nisan ayında AirBerlin'den İzair'e gelmesi beklenen uçaklar ertelenmiştir. Airberlin havayollarının bu yıl ki uçuşlarında azalma yoktur hatta geçen yıllarda 1800-2000 civarı iken bu yıl planlanan 3200 civarındadır ve bu uçuşları kendi uçaklarıyla yapmayı planlamaktadırlar. Turkiye uçuşlarına "dur" deme gibi bir durum söz konusu olamaz.
  • AirBerlinTürkiye İzair'in alt şirketidir yani çalışanların imzaladığı sözleşmeler,İzair veya Pgs nin kendi sözleşmesi işten çıkartma olacağını sanmıyorum AirberlinTürkiye operasyonu durdurursa,en fazla pgs ayt veya saw base e kaydırmalar olur,gerekirse kendi bünyesinden uçak aktarıp kar payını yükseltir ortaklıktaki,Ali Sabancı tek başına hareket etmiyor bunu biliyor olmalısınız şirketin işleyişini çok iyi bildiğinize göre dediğiniz gibi Cin Ali kendisi,eğitimde olan ekipler varsa işleyiş biraz yavaşlayabilir ama maduriyet olacağını düşünmüyorum..
  • pegasus bukadar personeli elindeki uçaklar için aldı airberlin olmazsa o uçakları farklı yerlerde değerlendirir. emin olun bu personelide işten falan çıkarmaz. insanların aklını bulandırmayın..
  • Bu sektor ic hatlara girip 2-3 ay sonra vazgeceni, yine ic hatlara son umut girip batani, niyetlenip yapamayani, cok gordu. Umarim pgs bu hatasini personele odetmek zorunda kalmaz.
  • Cin Ali'ye güvenen yarı yolda kalır.
Dünyanın dört bir tarafından gelen katılımcılarla en büyük fuarlardan biri olma özelliğini taşıyan ITB fuarına Air Berlin Türkiye damgasını vurdu. ITB fuarından en çok konuşulan konular arasında Air Berlin’i satın alan Etihad Havayolları’nın Air Berlin Türkiye’ye karşı çıktığı iddia edildi.

Ortakları arasında Pegasus Havayolları’nın da bulunduğu Air Berlin’in hisselerinin yüzde 38’ni satın alan Etihad Havayolları’nın “Havacılıkta kar etmediğimiz yere uçmayacağız. Türkiye’de zarar ediyorsak neden uçalım” dediği ifade edildi. Etihad’ın “Air Berlin olarak Türkiye’ye zaten uçuyoruz. Air Berlin Türkiye’ye ne gerek var” dediği de iddialar arasında.

Air Berlin Türkiye’nin operasyonları için İzAir’in üç uçağı tahsis edilmiş ve uçaklara Air Berlin logosu yapıştırılmıştı. Operasyonlar için üç uçak ise Air Berlin’den gelecekti. Ancak Etihad Havayolları’nın itiraz etmesi üzerine bu fikirden vazgeçildiği belirtiliyor.

Bir başka iddiaya göre ise Etihad Havayolları’nın itiraz etmesi üzerine Türkiye yapılanmasında ciddi sıkıntılar yaşanıyor. Bazı personelin bu sebeple işten çıkartıldığı da gelen haberler arasında.

Air Berlin Türkiye’nin bilet satışları Berlin’den operasyon hizmetleri ise Türkiye’den Pegasus Havayolları sorumluluğunda yapılacak.

AirportHaber.com

AIRBERLIN TÜRKİYE'YE ETIHAD 'DUR' DEDİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

Misafir ~ 12 yıl önce
Cin Ali'ye güvenen yolda kalır yazan arkadaşım, seni yoldamı bıraktılar bilmiyorum ama işe alınan 100 kişinin yerleştirmeleri tamamlandı herşey yolunda ilerlerken böyle komik yorumlar yapılması sadece komik oluyor :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Olayları günümüz siyasi konjonktüründe değerlendirirse,yorum yapan zatlar ,bu hamlenin altında nelerin yaptığını çözerler.Lafım hayatı sadece televizyon seyretmek olanlara tabii.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu sarki size bir seyler hatirlatiyor mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bütün yorumları okudum öncelikle sunu bildiriyim anonslarda etihad olması sahip olduğu hissenin büyüklüğüyle alakadar pgs yaklaşık 100 kişi aldı 70 i tecrübeli 30 tecrübesiz bunların sadece bir kısmı ucmaya basladı kalan kısım ıse hold da henüz kart eğitim ve sertifika prosedürlerinden dolayı zaten AB/T için verilen 3 uçak zaten pgs nindi eğer komple bütün operasyon patlarsa ki önümüzdeki 4 ay için zannetmiyorum zaten bu bir operasyondu yanı kalıcı değil wetlease gibi birşeydi AYT de hiç olmadı uçakların girdirmeleri cıkarılır ADB base den gelen 3 uçakta sonucta AYT den uçar AYT dede normalde personel ihtiyacı vardı böylece alınan bütün personel burdan rahatlıkla ucabilir tabi bu beim kanaatim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bence ali sabanci ucaklari geri iz air e cevirsin ve devam ucsun airberlin turkiye olmiyorsa iz air olur olmada adana havayollu olsun adaair

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
1.Airberlin Türkiye adında bir şirket yoktur. 2.Uçuşlar, Pegasus ve İzair havayollarının ekipleri ve ekipmanlarıyla (uçak) Airberlin havayolları adına gerçekleşir. 3. AB veya BER sefer sayılarıyla yapılan operasyonların hepsi tarifeli seferdir. Nisan ayında AirBerlin'den İzair'e gelmesi beklenen uçaklar ertelenmiştir. Airberlin havayollarının bu yıl ki uçuşlarında azalma yoktur hatta geçen yıllarda 1800-2000 civarı iken bu yıl planlanan 3200 civarındadır ve bu uçuşları kendi uçaklarıyla yapmayı planlamaktadırlar. Turkiye uçuşlarına "dur" deme gibi bir durum söz konusu olamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
AirBerlinTürkiye İzair'in alt şirketidir yani çalışanların imzaladığı sözleşmeler,İzair veya Pgs nin kendi sözleşmesi işten çıkartma olacağını sanmıyorum AirberlinTürkiye operasyonu durdurursa,en fazla pgs ayt veya saw base e kaydırmalar olur,gerekirse kendi bünyesinden uçak aktarıp kar payını yükseltir ortaklıktaki,Ali Sabancı tek başına hareket etmiyor bunu biliyor olmalısınız şirketin işleyişini çok iyi bildiğinize göre dediğiniz gibi Cin Ali kendisi,eğitimde olan ekipler varsa işleyiş biraz yavaşlayabilir ama maduriyet olacağını düşünmüyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
pegasus bukadar personeli elindeki uçaklar için aldı airberlin olmazsa o uçakları farklı yerlerde değerlendirir. emin olun bu personelide işten falan çıkarmaz. insanların aklını bulandırmayın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu sektor ic hatlara girip 2-3 ay sonra vazgeceni, yine ic hatlara son umut girip batani, niyetlenip yapamayani, cok gordu. Umarim pgs bu hatasini personele odetmek zorunda kalmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Cin Ali'ye güvenen yarı yolda kalır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000