09 Mart 2013, Cumartesi 11:09:46

AIR BERLİN TURKEY STOP!

Pegasus Havayolları ile Alman Air Berlin tarafından kurularak Air Berlin Turkey adını alan şirketin Mart ayı sonunda operasyonlarını durduracağı iddia edildi.
  • Acaba airberlindeki personele ne olacak ????
  • Air berlinden 200 kadar pilotun TK ya yazın destek için geleceği söylentileri ne kadar doğru. ?!! Hani nerde yabancı limitleri? Kim uyguluyor?? Herşey kılıfına uydurularak mı yapılıyor bu ülkede? Tk yaparsa cemaat n'apar? Lütfen ama..Ben inanmıyorum bu söylentiye, ama biri çıkıp "YOK" desin.. TALPA yine kış uykusundan kalkamadı..
  • heehee tabiii pega-sus dersiniz anca..şirket cok ii dereceler kaydediyor..ayrıca cogu havayolu şirketi uniforma parası kesıyo..hem kaldıkı kesılse bile mislini alıyoruz geriye zaten..şirketimiz sağolsun varolsun..ayrıca 39 tlye ucunca pega-sus olmuyo ama..cokta güzell biniyosunuz..
  • Engelli yolculara imzalattıkları o feragat formlarına ne demeli Pegasus'un bu nasıl olabilir?
  • Feryy uçuşlarında kabin elemanlarına para ödememek için onları pas ekip gösteren bir havayolu Pegasus. İşe girişte kanunu hiçe sayarak üniforma ve çanta parası alan bir şirket pegasus. Çalışan namına ne kadar sömürgecilik varsa yapan havayolu PegaSUS! Aman sus, sesin çıkmasın..SUSSSSS....
  • Ortaklik islemedi desenize
  • PGS sır gibi saklamış ama airporthaberden kaçamamış.birisi de yazmış. ne istiyorsun pgs den diye.ne istenir ki.sadece gerçekleri.hep bravo bravo mu yazılsın. hazımsızlık yok
  • Yaw neden adam almadiklari cikiyor ortaya, cunku ihtiyac kalmayacak her halde... Hakkimizda hayirlisi
  • Nedir bu pgs dan istediğiniz artık buyuk islere laf etmeyin de önünüze isinize bakın lutfen saygılar
  • İlahi adalet.Tecelli etmiş.DK

2011 yılında kurulan Air Berlin Turkey’in gökyüzü macerası sadece 15 ay sürdü. Almanya’nın ikinci büyük havayolu şirketi olan Air Berlin ile Pegasus Havayolları ortaklığında kurulan Air Berlin Turkey’in Mart ayı sonunda kapanacağı öne sürüldü.


Esas Holding bünyesindeki İzair’e ait uçakların wetlease olarak kiralanması sonrası Antalya merkezli Almanya’nın 14 şehrine uçuşlarla gökyüzü macerasına başlayan Air Berlin Turkey’in filosunda üç adet Boeing 737-800 tipi uçak bulunuyordu. 

İzair’in, Pegasus Havayolları’nın  da bünyesinde bulunduğu Ali Sabancı’ya ait Esas Holding tarafından satın alınmasından sonra süreç içerisinde uçaklar Air Berlin Turkey filosuna kaydırılmış, İzair operasyonları da Air Berlin Turkey renklerindeki uçaklarla gerçekleştirilmişti. Bu durum İzair’in merkezi olan İzmirliler tarafından tepkiyle karşılanmıştı. İzair’in havacılık sektöründen silinmesinden sonra onun yerini alan Air Berlin Turkey de iddialar gerçekleşirse bu ay sonunda benzer akıbetle karşı karşıya kalacak.

©AirportHaber

AIR BERLİN TURKEY STOP!

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

airberlin ~ 11 yıl önce
Acaba airberlindeki personele ne olacak ????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
?? ~ 11 yıl önce
Air berlinden 200 kadar pilotun TK ya yazın destek için geleceği söylentileri ne kadar doğru. ?!! Hani nerde yabancı limitleri? Kim uyguluyor?? Herşey kılıfına uydurularak mı yapılıyor bu ülkede? Tk yaparsa cemaat n'apar? Lütfen ama..Ben inanmıyorum bu söylentiye, ama biri çıkıp "YOK" desin.. TALPA yine kış uykusundan kalkamadı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
anca-pega-sus ~ 11 yıl önce
heehee tabiii pega-sus dersiniz anca..şirket cok ii dereceler kaydediyor..ayrıca cogu havayolu şirketi uniforma parası kesıyo..hem kaldıkı kesılse bile mislini alıyoruz geriye zaten..şirketimiz sağolsun varolsun..ayrıca 39 tlye ucunca pega-sus olmuyo ama..cokta güzell biniyosunuz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
izmirli ~ 11 yıl önce
Engelli yolculara imzalattıkları o feragat formlarına ne demeli Pegasus'un bu nasıl olabilir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PEGA - SUS! ~ 11 yıl önce
Feryy uçuşlarında kabin elemanlarına para ödememek için onları pas ekip gösteren bir havayolu Pegasus. İşe girişte kanunu hiçe sayarak üniforma ve çanta parası alan bir şirket pegasus. Çalışan namına ne kadar sömürgecilik varsa yapan havayolu PegaSUS! Aman sus, sesin çıkmasın..SUSSSSS....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş ~ 11 yıl önce
merak ediyorum rastgele yorumunuzu okudum.kimden ünüforma ve çanta parası alınıyor çözemedim.bende bu şirkette uçuyorum girerken hiçbir şekilde kıyafet parası alınmadı keza aynı şekikde çantada.nitekim ölçünü alıyorlar gidip crewshoptan zaten teslım alıyorsun.ya bu şirkette uçmuyorsunuz bilerek suçluyorsunuz çamur atıyorsunuz yada amacınız çok farklı
ab ~ 11 yıl önce
Ortaklik islemedi desenize

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hakem ~ 11 yıl önce
PGS sır gibi saklamış ama airporthaberden kaçamamış.birisi de yazmış. ne istiyorsun pgs den diye.ne istenir ki.sadece gerçekleri.hep bravo bravo mu yazılsın. hazımsızlık yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Napcaz simdi ~ 11 yıl önce
Yaw neden adam almadiklari cikiyor ortaya, cunku ihtiyac kalmayacak her halde... Hakkimizda hayirlisi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Nedir bu pgs dan istediğiniz artık buyuk islere laf etmeyin de önünüze isinize bakın lutfen saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ADB PGS ~ 11 yıl önce
İlahi adalet.Tecelli etmiş.DK

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000