03 Eylül 2012, Pazartesi 08:10:59

5 YILDIZLI UÇAKLAR GÖKLERDE

ABD merkezli lüks yaşam dergisi Robb Report son sayısında iç mimarileri sahibine özel olarak tasarlanan jetleri tanıttı...

Her biri saygın mimarlar tarafından tasarlanan jetler ihtişamlarıyla göz doldurdu.

Misafir şaşırmasın!

Boeing 757-200 model bu uçak ise New York’lu tasarımcı Edese Doret tarafından hazırlandı. Doret müşterisinin jeti misafirlerini yatına götürmek için kullandığını söylüyor. Bu nedenle iç tasarım da jetin sahibinin yatına benzer şekilde hazırlandı. Jette aynı anda 21 kişi uyuyabiliyor.

5 yıldızlı mutfak

Dassault Falcon 900 model Pegasus Design tarafından tasarlandı. Art Deco’dan esinlenilen iç tasarımda mutfak dikkat çekiyor. Tasarımcı Peder Eidsgaard, mutfağın 5 yıldızlı yemek servisleri için hazırlandığını söylüyor.

İpek Halı Döşeli

Londra merkezli Andrew Winch Designs adlı firma tarafından tasarlanan Airbus ACJ-318 model bu jet Doğu Avrupalı sahibi için hazırlandı.    

Jetin büyük bölümünde gül ağacından hazırlanan kaplamalar kullanıldı. Yatak odasındaki ipek halı da dikkat çekenler arasında.

Çocuklu aile için

Ortadoğulu bir ailenin sahip olduğu bu jet Bombardier Global Express model. New York merkezli International Jet Interiors adlı firma tarafından tasarlanan jette çocuklu bir aile için gerekli konfor bulunuyor. Jet özellikle uzun uçuşlar için çok uygun. (Milliyet)

5 YILDIZLI UÇAKLAR GÖKLERDE

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000