03 Kasım 2012, Cumartesi 10:44:58

5 YIL SONRASI MEÇHUL!

Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, Pegasus'un halka arzı ve satışı konusunda açıklamalarda bulundu...
  • iç hatlar rumuzuyla yazan arkadaş biraz daha detay vermen mümkün mü? bir Ankaralı olarak gerçekten merak ettim, şimdiden teşekkürler
  • HIC KUSURA BAKMAYIN BUGUN CALISIYORLAR AMA BEN 32 YILLIK GURBETCIGIM KESINLIK SIRKETLE UCMAK ISTEMEM BASARILAR DILERIM HER SEY BARA DEGILDIR VALLAHI BEKDE MEMNUN OLANIDA ZOR GORUYORUM VALLAHI FIRSAT ELLERINE GECDIMI ADAMI BIR GUZEL HASLIYORLAR HANI NERDE UCUZ UCAK SAYGILARIMLA TÜRKIYE EKONOMISI ICIN IYI AMA TERCIK KESINLIKLE HAYIR SAYGILARIMLA.
  • Imkanim olsa 3 tane Bombardier Q400 alir, ic hatlarda IST aktarmali degilde, Anadolu sehirleri arasinda direkt ucuslar duzenlerdim. Istihap haddini asmis IST ve SAW ile ugrasacagima, bu seferleri koyup isimi yapardim. Ancak soyadimiz SA ile baslamiyor maalesef. Ali Sabanci, 4 sene oncesinden bugunu, bugunden 5 sene sonrasini tahmin edemiyormus. Bu kendi ifadesi ise; bu adamin neresi mutesebbistir. Eger bir basarisi varsa, o da Allah vergisi soyadidir, o kadar. Havacilik faaliyeti yuruten bir firma sahibinin bu beyanati hezeyanidir bence. Zenginliklerini devletin ithal ikameci, yuksek gumruk vergili politikalarina borclu olan bu zevattan baska birsey de beklenmezdi zaten. Vizyon, misyon ancak web sayfalarindaki beylik laflardan ibarettir.
  • İç hatlarda turbo porplara yönelen şimdiden bu adımı atan kazanacak. Gelecek daha küçük ve düşük maliyetli turbo proplarda. Dünyada örneği çok. Atıl durumdaki tüm meydanlar canlanacak. Ankara merkez planlamalı iç hat uçuşlarında büyük potansiyel var. Bekleyin ve görün.
  • Sağlıklı tüm kapitalistler gibi en çok para ettiği zaman (veya en çok para ettiğini düşündüğü zaman) satar. Adam sonuçta bu işi para kazanmak için yapıyor, insan taşımak için değil.
  • Ali bey dağılan İ.K. kadrosundan hazır el değmişken İ.K. Direktörünüde gönder bak nasıl kar ediyorsun alın bakın bakalaım yanlış yönetimden nekadar zarar edilmiş. yağı nasıl koyacağınızı hesaplıyorsunuz ama İ.K. giderleri hersene bütcenin 25 katını aşıyor
  • Nerde Sakıp ağamız gibi Sabancı ahhhhhhh ki ahhhh
  • kimse bu adamdan sonuna kadar gitmesini beklemesin... o thy genel müdürü değil... iş adamı... pegasus u ila nihayet büyütmeye çalışacak değil... bugün kaç paraya satar misalen 5 milyar dolar mı? 3 yıl sonra 7 milyar dolara satabilecekse bekler... 5 yıl sonra 10 milyar dolara satabilecekse bekler... 7. yılda 11 milyar dolara satacağını öngörüyorsa 5. yıldan sonra 1 gram 1 milim beklemez, risk almaz, satar ve çıkar havacılık piyasasından... bu iş onun için yatırım... ve zirvede bırakır... ben pegasus u kurdum şuraya getirdim der bırakır... ben 3. havaalanını milat goruyorum, onun devreye girmesinden 1-2 yıl önce satar şirketi gider havacılık ilahı ilan etmeyin yani adamı... işini yapıyor para kazanıyor, kişisel tatminini sağlıyor... pegasus u dünyanın 1 numarası yapacağım! diye bir hülyası da yok...
  • Pilot alımı ne zaman olacak?
  • Zamanı gelince o da satılacak...

Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı Pegasus'un halkı arzı yada satışı konusunda yaptığı açıklamada; şirketin sağlıklı büyüdüğünü ancak tam somut bir plan yokken bu tarz mesajlar vermenin yatırımcılarda 'Kararsız satıcı' intibası yaratabileceğine dikkat çekerek “Kızımız sağlıklı büyüyor. İyi de bir kıvamda” dedi.

BAŞARISIZLIK HİKÂYESİ

Artık sadece Adana’dan bile 7 noktaya uçuş yaptıklarına dikkat çeken Sabancı “Önümüzdeki 5 yıl içinde sadece iç hatlar yedi kat büyüyecek. Pasta büyüyecek. Ben 4-5 yıl önce bugünü öngöremezdim. Şimdi de 5 yıl sonrasını öngörmekte zorlanıyoruz. Ama hızlı büyüyecek” diye konuştu.

123 ülkede kutlanan Global Girişimcilik Haftası kapsamında 15 Kasım’da gerçekleştirilecek G3 Forumu konusunda da bilgi veren TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Sabancı, Forum kapsamında Erol Aksoy, Alphan Manas ve kendisinin başarısızlık hikâyelerini anlatacaklarını Hüsnü Öyeğin’in de başarı hikâyesini paylaşacağını söyledi. Forum’da 8 ana başlıkta oluşturulan masalarda girişimci adayları Ali Sabancı’nın da içinde yer aldığı birçok önemli isme bire bir soru sorma imkânına kavuşacak. (Habertürk)

5 YIL SONRASI MEÇHUL!

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

iç hatlar yazana ~ 11 yıl önce
iç hatlar rumuzuyla yazan arkadaş biraz daha detay vermen mümkün mü? bir Ankaralı olarak gerçekten merak ettim, şimdiden teşekkürler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SAMI YAVUZ ~ 11 yıl önce
HIC KUSURA BAKMAYIN BUGUN CALISIYORLAR AMA BEN 32 YILLIK GURBETCIGIM KESINLIK SIRKETLE UCMAK ISTEMEM BASARILAR DILERIM HER SEY BARA DEGILDIR VALLAHI BEKDE MEMNUN OLANIDA ZOR GORUYORUM VALLAHI FIRSAT ELLERINE GECDIMI ADAMI BIR GUZEL HASLIYORLAR HANI NERDE UCUZ UCAK SAYGILARIMLA TÜRKIYE EKONOMISI ICIN IYI AMA TERCIK KESINLIKLE HAYIR SAYGILARIMLA.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bolgesel Havacilik Yukselecek ~ 11 yıl önce
Imkanim olsa 3 tane Bombardier Q400 alir, ic hatlarda IST aktarmali degilde, Anadolu sehirleri arasinda direkt ucuslar duzenlerdim. Istihap haddini asmis IST ve SAW ile ugrasacagima, bu seferleri koyup isimi yapardim. Ancak soyadimiz SA ile baslamiyor maalesef. Ali Sabanci, 4 sene oncesinden bugunu, bugunden 5 sene sonrasini tahmin edemiyormus. Bu kendi ifadesi ise; bu adamin neresi mutesebbistir. Eger bir basarisi varsa, o da Allah vergisi soyadidir, o kadar. Havacilik faaliyeti yuruten bir firma sahibinin bu beyanati hezeyanidir bence. Zenginliklerini devletin ithal ikameci, yuksek gumruk vergili politikalarina borclu olan bu zevattan baska birsey de beklenmezdi zaten. Vizyon, misyon ancak web sayfalarindaki beylik laflardan ibarettir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
levent ~ 11 yıl önce
tebrik ederim sper yazmışsınız
levent ~ 11 yıl önce
tebrik ederim sper yazmışsınız
iç hatlar ~ 11 yıl önce
İç hatlarda turbo porplara yönelen şimdiden bu adımı atan kazanacak. Gelecek daha küçük ve düşük maliyetli turbo proplarda. Dünyada örneği çok. Atıl durumdaki tüm meydanlar canlanacak. Ankara merkez planlamalı iç hat uçuşlarında büyük potansiyel var. Bekleyin ve görün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kapitalist ~ 11 yıl önce
Sağlıklı tüm kapitalistler gibi en çok para ettiği zaman (veya en çok para ettiğini düşündüğü zaman) satar. Adam sonuçta bu işi para kazanmak için yapıyor, insan taşımak için değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Ali bey dağılan İ.K. kadrosundan hazır el değmişken İ.K. Direktörünüde gönder bak nasıl kar ediyorsun alın bakın bakalaım yanlış yönetimden nekadar zarar edilmiş. yağı nasıl koyacağınızı hesaplıyorsunuz ama İ.K. giderleri hersene bütcenin 25 katını aşıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sakıp ~ 11 yıl önce
Nerde Sakıp ağamız gibi Sabancı ahhhhhhh ki ahhhh

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pegasus ~ 11 yıl önce
kimse bu adamdan sonuna kadar gitmesini beklemesin... o thy genel müdürü değil... iş adamı... pegasus u ila nihayet büyütmeye çalışacak değil... bugün kaç paraya satar misalen 5 milyar dolar mı? 3 yıl sonra 7 milyar dolara satabilecekse bekler... 5 yıl sonra 10 milyar dolara satabilecekse bekler... 7. yılda 11 milyar dolara satacağını öngörüyorsa 5. yıldan sonra 1 gram 1 milim beklemez, risk almaz, satar ve çıkar havacılık piyasasından... bu iş onun için yatırım... ve zirvede bırakır... ben pegasus u kurdum şuraya getirdim der bırakır... ben 3. havaalanını milat goruyorum, onun devreye girmesinden 1-2 yıl önce satar şirketi gider havacılık ilahı ilan etmeyin yani adamı... işini yapıyor para kazanıyor, kişisel tatminini sağlıyor... pegasus u dünyanın 1 numarası yapacağım! diye bir hülyası da yok...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot Alımı ~ 11 yıl önce
Pilot alımı ne zaman olacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Bu aylarda akademi mezunu 10-15 kisi alınır.
Helal ~ 11 yıl önce
Zamanı gelince o da satılacak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000