04 Eylül 2012, Salı 09:11:58

40 UÇAĞI VAR ÖZEL JETİ YOK

Pegasus Havayolları'nın sahibi Ali Sabancı, Adana Mersin arasında kurulacak olan Çukurova Havalimanı'na göz kırptı. Sabancı, Adana'dan ABD'ye uçak kaldıracağını söyleyerek bu projesini gerçekleştirmek için Çukurova Havalimanı'nın bitmesi gerektiğini işaret etti. İşte Takvim Gazetesi'nde yer alan o haber.
  • THY'na pilot olamayan ezikler hemen torpilliler, kaptan bebeleri işe alınıyor diye yorumlar yaparlardı. Şimdi bakıyorumda bu zavallıları Pegasus da işe almıyormuş ve onlar burada aynı yorumları yapmışlar. Sırf lisansı var diye, pilot olamayacak adamları işe almayan tüm şirketleri kutluyor, kendi çaplarını göremeyip para için insan hayatını hiçe sayan pilot müsvettelerini lanetliyorum.
  • Pegasus Adana'dan Amerika'ya uçarsa, Ali Bey satacağı meşrubatla köşeyi döner, simit sandöviç te cabası.
  • 40 tane uçağı var daha ne diye alsın bussines jeti:)
  • Ali Sabancı'nın özel uçağı yok, uçaklarında business class diye bir sınıf da yok,tam halk adamı,Virgin Turkey!(şaka bir yana bayram seyranda yakaladılar mı affetmiyorlar,ama onun dışında iş için senelerdir hakikaten çok ucuza uçtum,Allah razı olsun)
  • yaaa arkadaş ya okuman yok yada havacılığı bilmiyorsun. adam adanadan b737-800 le ucacağım demiyorki..kaldıki 737-800ler o mesafeyi zaten ucamaz.....haylaz...:)))
  • lazım oldugunda kayın pederının var ...... boş imaj ...anlayan anlar
  • 29 tl ye bilet satmakla bu işler olmaz cepten yemiyelim lütfen birazda personel nede olsa emekleri alınterleri var degilmi
  • MARS A NE ZAMAN BİLET KESİLECEK 2013 MART
  • PEGASUS UN BUSINESS UYGULAMASI NE ZAMAN BAŞLADI
  • Pegasusta business class yok diye biliyorum; hoş olsada Ali Sabancı binmez; niye binsin başkasına satılsın para kazansın; check-in de yer seçmek için bile para alıyorlar. Pegasus'a iş başvurusu için CV göndermenin bile bedeli var.

Ali Sabancı'nın sahibi olduğu Pegasus'un, 40 uçağı var. Ama buna rağmen Ali Sabancı'nın özel jeti yok. Ali Sabancı, kendi uçağında müşteri gibi davrandı! Önce kuyruğa girip bilet işlemlerini yaptırdı. Sonra da ekonomik sınıfta oturup havalandı!

Yurdum insanı, ömrü billah 'cüzdansız' gösterişlere maruz kaldı! Ünlülerin parasal şımarıklıkları ise Yeşilçam filmlerini aratmadı. Ama bir patronun yolculuğu, mütevazılığın son örneği olarak hafızalara kazındı.

LOCADA EĞLENMEDİ

Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, önceki gün Pegasus'un sponsor olduğu Airlines PWA Windsurf Dünya Kupası yarışlarını izlemek için Çeşme'ye gitti. Kendisine eşi Vuslat Doğan Sabancı da eşlik ediyordu. Çift, yarışları izledikten sonra akşam Deli Deli adlı mekana gitti. Kendilerine loca değil sıradan bir masa seçti. Ancak akşam eğlencesi erken bitti. Zira Ali bey, sabah İstanbul'a dönecekti. Ali Sabancı, önceki gün İstanbul'a gitmek için İzmir Adnan Menderes Havaalanı'na geldi. Onlarca uçağı bulunan Ali Bey, sıradan bir yolcu gibi check in sırasına girdi ve bilet işlemlerini yaptırdı.

ÇEK ÇEKE BİNDİ!

Uçuş saati geldiğinde de çek çeke binip İzmir'den İstanbul'a giden Pegasus Hava Yolları'na ait uçağa bindi. Business clasta oturmak yerine ekonomik sınıfta uçmayı tercih etti. 3 nolu koltuğa oturan Sabancı, İstanbul'a doğru uçuşa geçti.

ADANA'DAN NEW YORK'A!

Türk havacılık tarihinde ilklere imza atan Ali Sabancı, yine sınır tanımadı. Ali bey, İzmir'den İstanbul'a uçarken yanındaki dostuna yeni planını da anlatıyordu. Genç işadamının son hayali, Türkiye'den ABD'ye uçak kaldırmaktı. Ali bey, bunu şöyle anlattı: "Adana'dan New York'a sefer düzenleyeceğim"

ÖZEL JETİ YOK

Sabancı'nın sahibi olduğu Pegasus'un, 40 uçağı var. 23 ülkede 50 noktaya haftada bin 500 uçuş yapıyor. Şirketin 2011 yılı cirosu ise 1.7 milyar TL'nin üzerinde gerçekleşti. Ama buna rağmen Ali Sabancı'nın özel jeti yok.

İşadamı Ali Sabancı, 1969 yılında Sabancı Ailesi'nin 3. kuşak üyesi olarak Adana'da dünyaya geldi. 1987 ile 1991 yılları arasında ABD'de ekonomi ve siyasal bilimler alanında eğitim aldı. (Takvim)

40 UÇAĞI VAR ÖZEL JETİ YOK

Yorumlar Tüm Yorumlar (36)

Pilot Takımı ~ 12 yıl önce
THY'na pilot olamayan ezikler hemen torpilliler, kaptan bebeleri işe alınıyor diye yorumlar yaparlardı. Şimdi bakıyorumda bu zavallıları Pegasus da işe almıyormuş ve onlar burada aynı yorumları yapmışlar. Sırf lisansı var diye, pilot olamayacak adamları işe almayan tüm şirketleri kutluyor, kendi çaplarını göremeyip para için insan hayatını hiçe sayan pilot müsvettelerini lanetliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
XXXXX ~ 12 yıl önce
Pegasus Adana'dan Amerika'ya uçarsa, Ali Bey satacağı meşrubatla köşeyi döner, simit sandöviç te cabası.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
40 tane uçağı var daha ne diye alsın bussines jeti:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:)) ~ 12 yıl önce
Ali Sabancı'nın özel uçağı yok, uçaklarında business class diye bir sınıf da yok,tam halk adamı,Virgin Turkey!(şaka bir yana bayram seyranda yakaladılar mı affetmiyorlar,ama onun dışında iş için senelerdir hakikaten çok ucuza uçtum,Allah razı olsun)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
milleti kandırmayın ~ 12 yıl önce
yaaa arkadaş ya okuman yok yada havacılığı bilmiyorsun. adam adanadan b737-800 le ucacağım demiyorki..kaldıki 737-800ler o mesafeyi zaten ucamaz.....haylaz...:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
özel jet ~ 12 yıl önce
lazım oldugunda kayın pederının var ...... boş imaj ...anlayan anlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cin ali ~ 12 yıl önce
29 tl ye bilet satmakla bu işler olmaz cepten yemiyelim lütfen birazda personel nede olsa emekleri alınterleri var degilmi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YAKIŞIR ~ 12 yıl önce
MARS A NE ZAMAN BİLET KESİLECEK 2013 MART

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NEREDE ~ 12 yıl önce
PEGASUS UN BUSINESS UYGULAMASI NE ZAMAN BAŞLADI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SA ~ 12 yıl önce
Pegasusta business class yok diye biliyorum; hoş olsada Ali Sabancı binmez; niye binsin başkasına satılsın para kazansın; check-in de yer seçmek için bile para alıyorlar. Pegasus'a iş başvurusu için CV göndermenin bile bedeli var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000