28 Kasım 2012, Çarşamba 16:46:00

ZAMANINDA BİTECEK!

AK Parti Ordu İl Başkanı Hüseyin Akyol, inşaatı devam eden Ordu-Giresun Havalimanı Projesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
  • bence adi orgi olsun. ingilizce manasindan korkup isim degistiril mi ya. Hem orgi ismiyle dunyaya sohret olur havalimani. Iddia ediyorum, ismi orgi olursa daha fazla yabanci gelir.
  • istanbuldaki vecihi hürkuş olsun,ordudakide karadeniz olsun yerinde bir tespit olur türkiye için...
  • Evet Karadeniz güzel
  • Haberin hiçbir yerinde Or-Gi yok, o eskidendi, hafızalarımızda ismini Ordu-Giresun Havalimanı olarak revize edelim artık.
  • ''KARADENİZ'' ismine destek veriyorum.
  • adamlar bitiriyor hangi inşata başladılarsa bitirdiler bolu dağı tüneli 99 depreminden ak parti hükümeti gelene kadar her nedense bitirilemedi ak parti geldi ne oldu birden bitti anlamadım.. bir fark oluyor demek ki.. işim gücüm yollarda geçiyor haliyle farkı görüyorum ortada ..
  • HAVAALANI OLAN YER HER SEYDE ÖNCLIKLI ULASIM KOLAYLIGI SAGLAMASI ACISINDAN BÜYÜK ZENGINLIKDIR HAYIRLI OLSUN SAYGILARIMLA
  • Adı KARADENİZ olsun orgi gibi saçma bir isim yerine.

AK Parti Ordu İl Başkanı Hüseyin Akyol, inşaatı devam eden Ordu-Giresun Havalimanı Projesi ile ilgili olarak, "Havalimanı projesini haftalık olarak adım adım takip ediyoruz, inşallah herkesin merakla beklediği bu projeyi zamanında tamamlayacağız"...

Ak Parti Ordu İl Başkanı Hüseyin Akyol, inşaatı devam eden Ordu-Giresun Havalimanı Projesi ile ilgili olarak, "Havalimanı projesini haftalık olarak adım adım takip ediyoruz, inşallah herkesin merakla beklediği bu projeyi zamanında tamamlayacağız" dedi.

Akyol, beraberinde bazı partililerle Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği'ni ziyaret etti.

Ziyareti sırasında açıklamalarda bulunan Akyol, yapımına devam edilen Ordu-Giresun Havalimanı Projesi'nin hızla sürdüğünü belirtti.

Projeyi büyük bir titizlikle takip ettiklerini anlatan Akyol, şunları kaydetti:

"Biz havalimanı projesini haftalık olarak takip ediyoruz. Hangi aşamada, ne kadar ilerlemiş ve hatta araç sayılarına kadar her şeyini takip ediyoruz ve biliyoruz. Buradaki kaymakamımızla da birlikte süreci hep birlikte izliyoruz. Şu anki görüntü itibarıyla havalimanı projesinde herhangi bir aksaklık olmadan devam ediyor. Havalimanının bitiriliş tarihini daha önce kamuoyu ile paylaşmıştık. Sayın bakanımız da bununla ilgili biletini almıştı. Bu manada çalışmalar devam ediyor. Şundan herkes emin olsun ki havalimanı projesini haftalık olarak adım adım takip ediyoruz, inşallah herkesin merakla beklediği bu projeyi zamanında tamamlayacağız. Herkes bu konuda rahat olsun. Proje söz verildiği tarihte bitecek."

ZAMANINDA BİTECEK!

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

abdulgaffar abdulgaffaroglu ~ 11 yıl önce
bence adi orgi olsun. ingilizce manasindan korkup isim degistiril mi ya. Hem orgi ismiyle dunyaya sohret olur havalimani. Iddia ediyorum, ismi orgi olursa daha fazla yabanci gelir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Spider MAN ~ 11 yıl önce
BATMAN varsa Spider MAN de olmalı ülkemizde :))
yerinde tespit ~ 11 yıl önce
istanbuldaki vecihi hürkuş olsun,ordudakide karadeniz olsun yerinde bir tespit olur türkiye için...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mutlu ~ 11 yıl önce
Evet Karadeniz güzel

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ADI ORDU-GİRESUN HAVALİMANI ZATEN ~ 11 yıl önce
Haberin hiçbir yerinde Or-Gi yok, o eskidendi, hafızalarımızda ismini Ordu-Giresun Havalimanı olarak revize edelim artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ORGI ~ 11 yıl önce
''KARADENİZ'' ismine destek veriyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 11 yıl önce
adamlar bitiriyor hangi inşata başladılarsa bitirdiler bolu dağı tüneli 99 depreminden ak parti hükümeti gelene kadar her nedense bitirilemedi ak parti geldi ne oldu birden bitti anlamadım.. bir fark oluyor demek ki.. işim gücüm yollarda geçiyor haliyle farkı görüyorum ortada ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SAMI YAVUZ ~ 11 yıl önce
HAVAALANI OLAN YER HER SEYDE ÖNCLIKLI ULASIM KOLAYLIGI SAGLAMASI ACISINDAN BÜYÜK ZENGINLIKDIR HAYIRLI OLSUN SAYGILARIMLA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mustafa Özel ~ 11 yıl önce
Adı KARADENİZ olsun orgi gibi saçma bir isim yerine.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000