07 Nisan 2011, Perşembe 14:45:04

VALİ, HAVAALANI İÇİN MÜJDELİ HABERİ VERDİ

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, Ordu-Giresun Havaalanı için beklenen müjdeyi verdi.
  • Giresun ve Ordu fiziki olarak birleşti zaten... Tek çözüm Giresun ve Ordunun birleşerek Büyükşehir olmalarıdır... Belki o zaman daha güçlü olur ve boş vaadlere kanmaz...
  • ben de inşallah diyorum. seçimden sonra unutulmasa bari. ama haberi valinin vermesinden anlıyorum ki sonra geri alacak. siyasiler geri almamış olacak
  • Orada sadece havalimanı yapılmayacak, öncelikle deniz dolgusu ve fore kazık uygulamaları yapılacak sonra bunların üzerine havalimanı yapılacak yani 2-3 yıl bu iş için normal bir süredir.
  • BEKLİYORUZ SABIRLA.....
  • koskaca iç anadolu bölgesinde ki havalimanına bakın birde karadenizdeki gereksiz bir havalimanı
  • Anlamadıgımız havalimanı 2-3 yıldamı tamamlanacak ? Ya ne yapılıyor oraya anlamadık dünyanın en büyük havalimanımı yapılacak ki acaba :)) ?? Türkiyedeki En büyük havalimanları bile Ankara- istanbul -Antalya - İzmir Havalimanları bile 8-13 ay gibi süreli bir zamanda bitirildi.Ya bu havalimanı Dünyada bir ik olacak Yada çevre şehirlerden gelcek gönüllü çalışacak ustalarla yapılacak herhalde !! Çok DÜŞÜNDÜRÜÇÜ 2-3 YIL !!!!
  • boşverin bunların hepsi palavra.oraya havaalanı falan yapacakları yok.buna "yem borusu" derler.seçim zamanı söylenir sonra..... sonrası hikaye.ama hala var olan bazı saf insanlar buna inanıyor.vali niye söylüyor o halde dediğinizi duyar gibiyim.unutmayın ki o valiler akp valisi;türkiye cumhuriyeti nin valisi değil.
  • Arkadaşlar yorumlarınızdan bölge hakkında hiç bir bilginiz olmadığı belli bölgenin ekonomik ve sosyal geriliği imkanlarının kısıtlı olması yaşamadığınız için bilemezsiniz SAMSUN limana gitmek 3 saat TRABZON limana gitmek 1,5 saat size göre yakın sayılabilir ama o coğrafya için değil. Belirtilen TRABZON limanı zaten ORDU ve GİRESUN bölgesi doldurmakta lütfen bilgisiz konuşmayın arkadaşlar.
  • herkes kendi menfaatini düşünür olmuş.arası 1 saat dediğiniz gibi.bunların yaptıgını lise genci yapmaz valla:d:d
  • karadenizli hemşerilerim,ülkenin bu kadar sorunu varken illada havaalanı için diretmenin ne anlamı var. burası trabzona1 saaat,orduya bir saat ne gerek var... yazık devletin parasına ,garıbanın ekmeği yine kaçtı

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin Giresun’un Piraziz ilçesinde İşadamı Öner Hekim tarafından yapımı başlatılan ilköğretim okulu ek binası inşaatında incelemelerde bulundu.

Yaptığı incelemenin ardından gazetecilerin soruları üzerine Ordu- Giresun Havaalanı ile ilgili açıklamalarda bulunan Vali Şahin, Ordu- Giresun Havaalanı’nın Mayıs ayı içerisinde temelinin atılacağını ifade ederek “Genel Müdürlükle yaptığımız görüşme sonucunda Mayıs ayının ilk haftası ya da ortalarına doğru iki ilin ortaklaşa düzenleyeceği törenle havaalanının temeli atılacaktır. Temel atılmasından sonrada yaklaşık iki, üç yıl içerisinde havaalanının bitirilmesi hedeflenmektedir. Dolayısıyla Giresunlular üç yıl sonra kendi havaalanlarından uçabileceklerdir. Havaalanını hayata gelmesinin ardından ise Giresun ve Ordu illerinin gelişimi bir kat daha hızlanmış olacaktır” dedi.
 

VALİ, HAVAALANI İÇİN MÜJDELİ HABERİ VERDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 13 yıl önce
Giresun ve Ordu fiziki olarak birleşti zaten... Tek çözüm Giresun ve Ordunun birleşerek Büyükşehir olmalarıdır... Belki o zaman daha güçlü olur ve boş vaadlere kanmaz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ben de inşallah diyorum. seçimden sonra unutulmasa bari. ama haberi valinin vermesinden anlıyorum ki sonra geri alacak. siyasiler geri almamış olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Orada sadece havalimanı yapılmayacak, öncelikle deniz dolgusu ve fore kazık uygulamaları yapılacak sonra bunların üzerine havalimanı yapılacak yani 2-3 yıl bu iş için normal bir süredir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BEKLİYORUZ SABIRLA.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
koskaca iç anadolu bölgesinde ki havalimanına bakın birde karadenizdeki gereksiz bir havalimanı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Anlamadıgımız havalimanı 2-3 yıldamı tamamlanacak ? Ya ne yapılıyor oraya anlamadık dünyanın en büyük havalimanımı yapılacak ki acaba :)) ?? Türkiyedeki En büyük havalimanları bile Ankara- istanbul -Antalya - İzmir Havalimanları bile 8-13 ay gibi süreli bir zamanda bitirildi.Ya bu havalimanı Dünyada bir ik olacak Yada çevre şehirlerden gelcek gönüllü çalışacak ustalarla yapılacak herhalde !! Çok DÜŞÜNDÜRÜÇÜ 2-3 YIL !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
boşverin bunların hepsi palavra.oraya havaalanı falan yapacakları yok.buna "yem borusu" derler.seçim zamanı söylenir sonra..... sonrası hikaye.ama hala var olan bazı saf insanlar buna inanıyor.vali niye söylüyor o halde dediğinizi duyar gibiyim.unutmayın ki o valiler akp valisi;türkiye cumhuriyeti nin valisi değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaşlar yorumlarınızdan bölge hakkında hiç bir bilginiz olmadığı belli bölgenin ekonomik ve sosyal geriliği imkanlarının kısıtlı olması yaşamadığınız için bilemezsiniz SAMSUN limana gitmek 3 saat TRABZON limana gitmek 1,5 saat size göre yakın sayılabilir ama o coğrafya için değil. Belirtilen TRABZON limanı zaten ORDU ve GİRESUN bölgesi doldurmakta lütfen bilgisiz konuşmayın arkadaşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
herkes kendi menfaatini düşünür olmuş.arası 1 saat dediğiniz gibi.bunların yaptıgını lise genci yapmaz valla:d:d

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
karadenizli hemşerilerim,ülkenin bu kadar sorunu varken illada havaalanı için diretmenin ne anlamı var. burası trabzona1 saaat,orduya bir saat ne gerek var... yazık devletin parasına ,garıbanın ekmeği yine kaçtı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000