26 Şubat 2015, Perşembe 08:17:22

TRABZON'A İKİNCİ PİST YAPILACAK MI?

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Şeref Malkoç, Trabzon Havalimanı Başmüdürü Ahmet Aydın’ın basında yer alan “Trabzon Havalimanı'na ikinci pistin yapılmasına gerek yok” açıklamalarına tepki göstererek ikinci pisti Trabzon’a kazandıracaklarını söyledi.
  • ihtiyaç var ise tabikide yapılması gerekir ama bu pist gereksiz trabzona...o paraya 2-3 tane okul yapılırsa daha hayırlı olur...malum trabzon nufu artmakta ama okul yapılmıyor...bebelerimiz 30-40 kişilik sınıflarda öğretim görmekte daha doğrusu görememektr...
  • Trabzon da 11 e ILS var tek ihtiyaç 29 a güzel bi RNAV AR yaklaşmasıdır ..
  • Bırakın da şu işi bilen insanlar karar versin yapılıp yapılmayacağına . Her şeye burnunu sokan meraklı çocuklar gibisiniz. Ha birde başbakan varken ona söz düşermiymiş hem de öyle bir düşer ki aklın şaşar. Zevzek yalakalar sizi.
  • YAPILMASINDAN RAHATSIZ OLANLAR;YAPILMAMASI SIZE NE KAZANDIRIYOR HALA ANLAMADIM? YIL 2015 TABIIKI YAPILMALI ...ÖNCELIKLI OLARAK HEM UCUŞ EMNIYETI ,HEMDE IHTIYACLAR DOGRULTUNDA TABII KI YAPILMALI YAPILMASINI ISTEMEYENLERIN CEBIMDENMI CIKACAK KI BU KADAR RAHATSIZLAR ANLAMAK MUMKUN DEGIL ?KARAR.VERECEKLER YAPACAKLAR BELLI... BOŞ ATIP TUTMAK BIZIM ALISKANLIGIMIZ OLMUŞ HICBIR MILLET YOKTURKI BIZLER GIBI BILMEDEN ATIP TUTAN ...DUNYADA 1. SIRADAYIZ
  • trabzonumuza 2, pist yetmez 3-4-5-6.larda yapılsın. Hacıosmanoğlu başkanımız zaten trabzonspora şampiyonlar ligi kupasını da getirecek o zaman Trabzon havalimanı kapasitesi 150 milyona çıkacak. hatta A380 ler vızır vızır çalışacak.cek cak cuk.
  • Ya sazanmısınız ya? Seçim kapıda, millet oy uğruna hesapsız kitapsız laf olsun diye konuşuyor sizde ciddi ciddi cevap veriyorsunuz. Gidin ciddi haberlere yorum yazın da millet faydalansın.
  • Direkt 3. Pisti yapsinlar bence
  • Misafir-Duayen rumuzlu arkadaş ya hiç Trabzon a uçmamış,ya da havacılıktan sektöründe çalışmıyor.trabzona denize dik pist yaparsan ancak mikrolight ile inip kalkarsın
  • Bir havalimani inşa edilirken ihtiyaca göre değil o yörenin potansiyeline göre iki pist yapılmalıdır. Saw i görüyoruz sanki bulunduğu konum istanbul değilde Niğde yada bir başkası gibi tek pist var.
  • Ne gerek var ikinci piste .. Ordu Giresun acilacak yakinda, bide Rize'ye yapilacak önümüzdeki senelerde .. Trabzona inen her ucaktan 30 dakika sonra havas rize ardesene sefer yapiyor .. Trabzon ucaginin icinde artik ne kadar cok trabzon disinda yolcu var düsünün .. Ikinci pist gereksiz bir yatirim .. Oraya yatirilacak parayi findik endüstrisine yatirsalar cok daha faydali olacaktir .

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Şeref Malkoç, Trabzon Havalimanı Başmüdürü Ahmet Aydın’ın basında yer alan “Trabzon Havalimanı'na ikinci pistin yapılmasına gerek yok” açıklamalarına tepki göstererek ikinci pisti Trabzon’a kazandıracaklarını söyledi.

Müdür Aydın’ın basında yer alan “Proje aşamasında olan ikinci pist Ordu-Giresun havalimanı ve Rize Fındıklı’ya yapılması planlanan havalimanı projesi için şu anda rafa kalktı. Havalimanımıza ikinci piste de gerek yok. Mevcut pistimizde bir sorun yok. Trafiği taşıyor. İkinci pist yerine paralel taksi yolu yapılsa olur” sözlerine tepki gösteren Malkoç, pistin yapılması için arkadaşlarıyla birlikte takipçisi olacaklarını ifade ederek, “Sayın Cumhurbaşkanımızın gerek belediyede, gerek valilik ziyaretinde Trabzon’a ikinci pist yapılacağını çok açık sözlerle belirtmiştir. Sayın Başbakanımız geçtiğimiz günlerde Ordu’da kamuoyuna Doğu Karadeniz Kalkınma Eylem Planı'nı açıklarken Trabzon Havaalanı'na ikinci pistin yapılacağını net söylemiştir. Ben Şeref Malkoç olarak arkadaşlarımla beraber bu işi Trabzon ve Ankara’da takipçisi olacağım. Allah nasip ederse ikinci pisti Trabzon’a kazandıracağız” dedi.

Başmüdür Aydın’ın açıklamalarını talihsiz bir açıklama olarak değerlendiren Malkoç, “Başmüdürün yaptığı açıklama olumsuz bir açıklamadır. Cumhurbaşkanın Başbakanın sözü varken bir müdürün kanaatini açıklaması önemli değildir. Kanaatimce bu yanlış anlaşılmadan kaynaklandı. Kötü niyetli bir açıklama olduğunu sanmıyorum. Tekrar ifade ediyorum Cumhurbaşkanı ve başbakanın ilgili bakanın net bir sözü varken bir müdürün sohbet esnasında da olsa samimi ortamda da olsa kendi kanaati de olsa böyle bir açıklama yapmaması gerekiyordu” diye konuştu.

TRABZON'A İKİNCİ PİST YAPILACAK MI?

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

tzx'li ~ 9 yıl önce
ihtiyaç var ise tabikide yapılması gerekir ama bu pist gereksiz trabzona...o paraya 2-3 tane okul yapılırsa daha hayırlı olur...malum trabzon nufu artmakta ama okul yapılmıyor...bebelerimiz 30-40 kişilik sınıflarda öğretim görmekte daha doğrusu görememektr...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
RNAV ~ 9 yıl önce
Trabzon da 11 e ILS var tek ihtiyaç 29 a güzel bi RNAV AR yaklaşmasıdır ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş ~ 9 yıl önce
Bırakın da şu işi bilen insanlar karar versin yapılıp yapılmayacağına . Her şeye burnunu sokan meraklı çocuklar gibisiniz. Ha birde başbakan varken ona söz düşermiymiş hem de öyle bir düşer ki aklın şaşar. Zevzek yalakalar sizi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
YAPILMASINDAN RAHATSIZ OLANLAR;YAPILMAMASI SIZE NE KAZANDIRIYOR HALA ANLAMADIM? YIL 2015 TABIIKI YAPILMALI ...ÖNCELIKLI OLARAK HEM UCUŞ EMNIYETI ,HEMDE IHTIYACLAR DOGRULTUNDA TABII KI YAPILMALI YAPILMASINI ISTEMEYENLERIN CEBIMDENMI CIKACAK KI BU KADAR RAHATSIZLAR ANLAMAK MUMKUN DEGIL ?KARAR.VERECEKLER YAPACAKLAR BELLI... BOŞ ATIP TUTMAK BIZIM ALISKANLIGIMIZ OLMUŞ HICBIR MILLET YOKTURKI BIZLER GIBI BILMEDEN ATIP TUTAN ...DUNYADA 1. SIRADAYIZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tabii ~ 9 yıl önce
tabii ki benim cebimden çıkacak, denyomusun nesin, nereden gelecek para? ağırlık yapmasın diye beynini doğum esnasında dışarıda mı bıraktılar naaptılar?
kartal ~ 9 yıl önce
trabzonumuza 2, pist yetmez 3-4-5-6.larda yapılsın. Hacıosmanoğlu başkanımız zaten trabzonspora şampiyonlar ligi kupasını da getirecek o zaman Trabzon havalimanı kapasitesi 150 milyona çıkacak. hatta A380 ler vızır vızır çalışacak.cek cak cuk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kyzer ~ 9 yıl önce
Arkadaş sen ne içtin damarlarında kaç promil var? Trabzonspor'dan nefret edebilirsin anladım da o bahsi geçen yer havalimanı. Vatandaş çıkmış oy alsın diye millete aydan arsa vaat ediyor ki bu mesele Trabzonluların meselesi kaldı ki seni ilgilendirmez. Soytarılığını git başka yerde yap
kyzere ~ 9 yıl önce
yarası olan gocunur adam doğru yazmış.sen niye soytarı diyorsun.dönde bir aynaya bak
kartala ~ 9 yıl önce
O lafı adam gibi çık ta suratıma söyle klavye başından olmuyor
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ya sazanmısınız ya? Seçim kapıda, millet oy uğruna hesapsız kitapsız laf olsun diye konuşuyor sizde ciddi ciddi cevap veriyorsunuz. Gidin ciddi haberlere yorum yazın da millet faydalansın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Direkt ~ 9 yıl önce
Direkt 3. Pisti yapsinlar bence

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Msh ~ 9 yıl önce
Misafir-Duayen rumuzlu arkadaş ya hiç Trabzon a uçmamış,ya da havacılıktan sektöründe çalışmıyor.trabzona denize dik pist yaparsan ancak mikrolight ile inip kalkarsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bir havalimani inşa edilirken ihtiyaca göre değil o yörenin potansiyeline göre iki pist yapılmalıdır. Saw i görüyoruz sanki bulunduğu konum istanbul değilde Niğde yada bir başkası gibi tek pist var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aykan ~ 9 yıl önce
Ne gerek var ikinci piste .. Ordu Giresun acilacak yakinda, bide Rize'ye yapilacak önümüzdeki senelerde .. Trabzona inen her ucaktan 30 dakika sonra havas rize ardesene sefer yapiyor .. Trabzon ucaginin icinde artik ne kadar cok trabzon disinda yolcu var düsünün .. Ikinci pist gereksiz bir yatirim .. Oraya yatirilacak parayi findik endüstrisine yatirsalar cok daha faydali olacaktir .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000