23 Şubat 2014, Pazar 08:07:21

ŞIRNAK UÇUŞA GEÇTİ

Geçtiğimiz yılın temmuz ayında açılan Şırnak Şerafettin Elçi Havaalanı'nda 435 uçak seferi ile 37 bin 903 iç hat yolcu taşındı.
  • BİNGÖL HAva limanının açılması nerdeyse bir seniyi geçti yüksek bi yolcu potansiyeli olmasına rağmen pegasus hava yollarının buraya uçmaması bu sebepten thy nin yüksek bi fiyat uygulamasına sebep olmakta bu durum halkı mağdur etmesine rağmen hiç bir gelişme göztermeyen bu kurumları buna kayıtsız kalan yetki vermeyen kurumlarıda esefle kınıyorum.
  • Şırnak hava limanı konum olarak çok iyi bir yerdedir yeni olduğuna rağmen dululuk oranı iyidir ilerde çok çok iyi olacağına inanıyorum.
  • THY'yi bilmem ama pegasus kimi günlerde 7uçak kaldırıyor kayseriden.. boş olan koltuk sayısı da 6-10 arası, yani 1 sıra..sürekli biniyorum,50₺max. thy'yi binmedm bile 5 yıldır.. ayrıca kayseriden izmire ve yazın gurbetçi bölgelerine yerli yabancı çok sefer yapılıyr, nevşehir, yozgat,kırıkkale,sivas,maraş yararlanıyor..
  • Yolcu sayısını sefer sayısına bölünce 87 çıkıyor. Bilet fiyatları pahalı olması lazım. Yoksa yakıt parasına bile yetmez bu yolcu.
  • Pgs'ye Pegasus nevşehir'de haftada 3ten 4e çıkıyor. Uçakları da thy kadar dolu. Kapadokya hepsini doldurur. İst-nevsehir, saw-nevsehir, ayt-nevsehir. Kapanmaz seferler. Daha da artacak insallah. Yakin zamana kadar sadece thy icin ucretsiz servis vardi nevsehirde. Pegasus yolculari icin taksi vardi 100 tlye. Artik tum nevsehir yolculari 15 tlye sehirnerkezibe gidiyor.
  • Devlet babadan K. Marasa a yeni bir Terminal binasi istiyok anladigzmi kele
  • 7 havayolu tarafindan 7 merkezden uçuş diyor. İst-saw-ankara-izmir-antalya-adana 6 oldu. 7.si hangisi oluyor ki. Trabzon degil, diyarbakir, van, erzurum, samsun, degil. Bodrum, dalaman degil. 7. merkez hangisi
  • Şöyle her haberin altına neden Kastamonu yok, neden JFK'den Muş'a direk uçuş yok tarzı yorumları görmesem günüm kötü geçecek gerçekten. Ne alakası var Iğdır'ın bu haberle be adam??
  • Bir de Iğdır Havalimanın'dan bir bahsetseniz?! 2012 Temmuz'dan beri 400 bin kişi uçtu.Bu niçin bir haber değeri taşımıyor?
  • Sirnak THY ye kaldi PGS tutunamayıp çekildi Kutahyadan da oyle THY nin doluluklari da gayet iyi hele sezonda sefer sayisini bile artirabilir

Geçtiğimiz yılın temmuz ayında açılan Şırnak Şerafettin Elçi Havaalanı'nda 435 uçak seferi ile 37 bin 903 iç hat yolcu taşındı.

Şırnak'taki gelişme, hava yoluyla seyahat eden yolcu sayısındaki artışla kalmadı. Yılda 11 milyar dolarlık ihracata imza atan 500 lojistik şirketi de yeni havalimanı ile cirosunu artırdı. Şırnak Havalimanı, bölgedeki iş adamlarının Dubai ve Londra'ya 5 saatte ulaşmasına da imkân sağlarken, Bingöl, Kastamonu gibi illerde açılan havalimanları, bu illeri de hızla büyüttü.

Geçtiğimiz sene Şırnak'ın yanı sıra Bingöl, Kastamonu havalimanları da hizmete açıldı. Yapımı devam eden Hakkari, Çukurova, Ordu-Giresun ve İstanbul 3. Havalimanlarının tamamlanmasıyla birlikte toplam havalimanı sayısı 56'ya ulaşacak. Türkiye'de şu an iç hatlarda 7 havayolu işletmesi tarafından 7 merkezden toplam 52 noktaya uçuş yapılıyor. Dış hatlarda ise ikili anlaşmaları ile 78 noktadan, 236 noktaya uçuş gerçekleştiriliyor.

ŞIRNAK UÇUŞA GEÇTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

ZAZA12 ~ 10 yıl önce
BİNGÖL HAva limanının açılması nerdeyse bir seniyi geçti yüksek bi yolcu potansiyeli olmasına rağmen pegasus hava yollarının buraya uçmaması bu sebepten thy nin yüksek bi fiyat uygulamasına sebep olmakta bu durum halkı mağdur etmesine rağmen hiç bir gelişme göztermeyen bu kurumları buna kayıtsız kalan yetki vermeyen kurumlarıda esefle kınıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Şırnak hava limanı konum olarak çok iyi bir yerdedir yeni olduğuna rağmen dululuk oranı iyidir ilerde çok çok iyi olacağına inanıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
THY'yi bilmem ama pegasus kimi günlerde 7uçak kaldırıyor kayseriden.. boş olan koltuk sayısı da 6-10 arası, yani 1 sıra..sürekli biniyorum,50₺max. thy'yi binmedm bile 5 yıldır.. ayrıca kayseriden izmire ve yazın gurbetçi bölgelerine yerli yabancı çok sefer yapılıyr, nevşehir, yozgat,kırıkkale,sivas,maraş yararlanıyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
amma da attin ~ 10 yıl önce
desteksiz sallamayalim pgs kayseriden yedi uçak mi kaldiriyor ya sayi saymayi bilmiyorsun ya da...istersen pgs web inden bak ve saymayi ogren bence
7 Çok Az, ~ 10 yıl önce
Sırf bugün sıradan baktığımda Alanya'ya 1, Amsterdam'a 2, Antalya'ya 2, İstanbul'a 4 uçuş var. Diğer Havalimanlarına yapılan uçuşlara bakmadım bile.
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yolcu sayısını sefer sayısına bölünce 87 çıkıyor. Bilet fiyatları pahalı olması lazım. Yoksa yakıt parasına bile yetmez bu yolcu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fiyatlar ucuk ~ 10 yıl önce
yarin için su an THY web de ist ataturk sirnak 215 TL sirnak donus saw a yer yok ataturke de 274 tl uçuşlar ful fiyatlardan belli ancak ilk uçuşlar biraz bos olabilir bir de pgs ucaklari bos gittiği için ortalamayi dusurmustur
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Pgs'ye Pegasus nevşehir'de haftada 3ten 4e çıkıyor. Uçakları da thy kadar dolu. Kapadokya hepsini doldurur. İst-nevsehir, saw-nevsehir, ayt-nevsehir. Kapanmaz seferler. Daha da artacak insallah. Yakin zamana kadar sadece thy icin ucretsiz servis vardi nevsehirde. Pegasus yolculari icin taksi vardi 100 tlye. Artik tum nevsehir yolculari 15 tlye sehirnerkezibe gidiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gec bunlari ~ 10 yıl önce
gec bunlari gec palavra atmayalım ucaklari dolsa pgs haftada uc ya da dört mu uçar nevsehire halen kayseriye bos ucan ucaklarin birini nevsehire kaydırır olur biter ama yolcusu yok saatlerine bir daha bak istersen istanbuldan da yazma buraya gel de gor TK günde uc uçacak diyorum sen ne diyorsun kapattigi hatlari da hatirlayalim son gunlerde
fiyatlar ~ 10 yıl önce
pgs uc kurusa uçuyor nevsehire yien yolcu bulamiyor fiyatlara bakin bakalim
gec bunları'ya ~ 10 yıl önce
senden daha çok işin içindeyim. pegasus için servis yoktu düne kadar. thy için ücretsiz servis vardı. Nevşehir ticaret odası pegasusun seferleri iptal etmesi için elinden geleni yaptı. bunları niye yazmıyon. pegasus nevşehirden defolup gidecek diyen bir Nevşehir ticaret odasına karşı pgs 3ten 4e çıktı seferleri. olanları bilince nerden yazdığının ne önemi var. şimdi şartlar eşit. ücretsiz servis yok artık. thy günde 5e çıkar inşallah. pgs de hergün olsun. senin gibi bakmıyom ben. haksızlıkları biliyom. pgs Nevşehir katınca kına yakarsın artık nevşehirden yazan.
gec bunları'ya ~ 10 yıl önce
Daha düne kadar Thy yolcuları şehir merkezine bedava taşınıyordu ticaret odası desteğiyle. Pegasus için ticaret odası nevşehirden defolup gidecekler diyordu. Bunlara rağmen uçuyor pegasus hala. Bunlara rağmen 3ü 4 yaptı. Madem nevşehirden yazıyon bunları da soyle. Thy yolcuları bu zamana kadar bedava gitti geldi havalimanına pegasus yolculrı 100 tl taksi parası verirken. Sürekli gidip gelmek orda durup konuşmaktan daha fazla bilgi verir. Ama şimdi bedava servis kalktı. Herekese 15 tl. ben de isterim THY günde 5 sefer yapsın, pegasus hergün yapsın. Ama sırf thy için pegasusu karalamayın.
atmayalim ~ 10 yıl önce
atmayalım pgs nevsehir uc gun ucuyır dört değil inanmayan baksin https://book.flypgs.com/Common/ScheduledFlightList.jsp
atmayalım'a ~ 10 yıl önce
iste ben de onu diyorum. Sürekli gidip gelmek orda durup konuşmaktan daha fazla bilgi verir. sadece konuşuyon dünyadan haberin yok. o verdiğin linke nisan ve sonrasını yazarsanız haftalık 4e çıktığını görürsün.
K.marasli ~ 10 yıl önce
Devlet babadan K. Marasa a yeni bir Terminal binasi istiyok anladigzmi kele

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
7 havayolu tarafindan 7 merkezden uçuş diyor. İst-saw-ankara-izmir-antalya-adana 6 oldu. 7.si hangisi oluyor ki. Trabzon degil, diyarbakir, van, erzurum, samsun, degil. Bodrum, dalaman degil. 7. merkez hangisi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ercan ~ 10 yıl önce
İstanbul Atatürk
ercan'a ~ 10 yıl önce
ist nedemek ki İstanbul Atatürk yazıyon
Havaş ops ~ 10 yıl önce
Şöyle her haberin altına neden Kastamonu yok, neden JFK'den Muş'a direk uçuş yok tarzı yorumları görmesem günüm kötü geçecek gerçekten. Ne alakası var Iğdır'ın bu haberle be adam??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Iğdır ~ 10 yıl önce
Bir de Iğdır Havalimanın'dan bir bahsetseniz?! 2012 Temmuz'dan beri 400 bin kişi uçtu.Bu niçin bir haber değeri taşımıyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pgs sirnakta yok ~ 10 yıl önce
Sirnak THY ye kaldi PGS tutunamayıp çekildi Kutahyadan da oyle THY nin doluluklari da gayet iyi hele sezonda sefer sayisini bile artirabilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pgs ~ 10 yıl önce
pgs nevsehirde de yok TK ful uçuyor ve günlük uc uçuşa cikacak PGS haftada sadece uc gun ve bomboş yakinda orayi da kapatirsa sasmamak lazim

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000