29 Kasım 2012, Perşembe 09:18:03

'RECEP TAYYİP ERDOĞAN OLSUN'

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin, yapımı devam eden Ordu-Giresun Havalimanı projesi ile ilgili olarak, "Önemli olan havalimanının yapılması, ancak bunun yanı sıra isminin de Recep Tayyip Erdoğan olmasını istiyoruz" dedi.
  • ee işte batı dünyası butür şeylerle ilgilenmediği için bizden 100lerce sene ileride...
  • Recep tayyip erdogan olursa eksik olur. Bence ya hazreti recep tayyip erdogan havalimani ya da sultan recep tayyip erdogan olmali. Eh bu yorumdan sonra rte beni de milletvekili yapar artik. Yani haberdeki yalakadan neyim eksik ki?
  • Orduya Rty İstanbul'daki 3. Havaalanına da "ak" olsun
  • ahahahahaa aaaahhhhaaaaaaaa
  • BENCE DE SAYIN BAŞBAKANIMIZIN İSMİ OLSA GÜZEL OLUR YADA YAPILACAK OLAN 3 HAVALİMANINA VERİLİRSE DAHA DA MUTLU EDER BİZLERİ
  • bu hareketin sonucu terfirid. kendisi bir sonraki dönem bakan bilemedin milletvekili.. sonra gelde başka parti yok diye bunlara oy ver.. i
  • Karadeniz ismini destekleyelim.
  • bu haberin kısaca özeti "şlap, şlup, şlup, "
  • Ne diyeyim artık.. Bir padişah edasıyla yaklaşırsanız, yarın bir gün karacaoğlan gibi sazın teline vurup, Köroğlu gibi atı üstüne oturup ağlarsınız..Bu gün Padişahım çok yaşa..yarın kahrolsun dersiniz.
  • Yalakalığında bu kadarına pes yani

Daha önce Havalimanı'nın ismi ile ilgili açıklamalarının olduğunu, ve bu açıklamaların arkasında halen durduğunu belirten Şahin, "Sayın Başbakanımızın ismi şu ana kadar bazı yerlere verildi, neden Türkiye'nin deniz üzerine yapılan ilk havalimanına verilmesin" diye konuştu.

 

İsim önerisinin şahsi görüşünün yanı sıra, Ordu ve Giresun'daki birçok sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin görüşleri olduğunu da hatırlatan Şahin, şunları kaydetti:

"Daha önce Ordu-Giresun Havalimanı'nın ismi ile ilgili yaptığım açıklamalar şahsi fikrimin yanında Ordu ve Giresun'daki bazı oda başkanlarının da ortak görüşüydü. Ancak buna rağmen bazı kesimler tarafından eleştirildik bazı kesimlerden ise destek aldık. Şu anda eski liderlerin isimlerinin verildiği bazı havalimanları var. Aynı şekilde bazı önemli yerlere eski liderlerin isimleri verilmiş durumda. Ordu ve Giresun illerinin ortak kullanacağı Ordu-Giresun Havalimanı'nın ismine 3 dönem başbakanlık yapan sayın başbakanımızın ismi neden verilmesin, bunun ne mahsulü var. Tabii ki önemli olan havalimanının yapılması, ancak bunun yanı sıra isminin de Recep Tayyip Erdoğan olmasını istiyoruz. Ben daha önce açıkladığım görüşlerimin halen arkasındayım. Başbakanımızın ismi en son Rize Üniversitesine verildi. Neden bölgemiz için çok önemli olan havalimanı projesine verilmesin. Ordu-Giresun Havalimana'nın ismine başbakanımızın adı çok yakışır."

Şahin, projenin tamamlanıp faaliyete geçmesini sabırsızlıkla beklediklerini de sözlerine ekledi.

'RECEP TAYYİP ERDOĞAN OLSUN'

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
ee işte batı dünyası butür şeylerle ilgilenmediği için bizden 100lerce sene ileride...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
abdulgaffar abdulgaffaroglu ~ 11 yıl önce
Recep tayyip erdogan olursa eksik olur. Bence ya hazreti recep tayyip erdogan havalimani ya da sultan recep tayyip erdogan olmali. Eh bu yorumdan sonra rte beni de milletvekili yapar artik. Yani haberdeki yalakadan neyim eksik ki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
aynen katılıyorum.................
Olmaz ~ 11 yıl önce
Orduya Rty İstanbul'daki 3. Havaalanına da "ak" olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
ahahahahaa aaaahhhhaaaaaaaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
umutadana ~ 11 yıl önce
BENCE DE SAYIN BAŞBAKANIMIZIN İSMİ OLSA GÜZEL OLUR YADA YAPILACAK OLAN 3 HAVALİMANINA VERİLİRSE DAHA DA MUTLU EDER BİZLERİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Beni etmez.Nedense??????????
yalakalık ~ 11 yıl önce
bu hareketin sonucu terfirid. kendisi bir sonraki dönem bakan bilemedin milletvekili.. sonra gelde başka parti yok diye bunlara oy ver.. i

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Karadeniz ~ 11 yıl önce
Karadeniz ismini destekleyelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 11 yıl önce
bu haberin kısaca özeti "şlap, şlup, şlup, "

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Black owl ~ 11 yıl önce
Ne diyeyim artık.. Bir padişah edasıyla yaklaşırsanız, yarın bir gün karacaoğlan gibi sazın teline vurup, Köroğlu gibi atı üstüne oturup ağlarsınız..Bu gün Padişahım çok yaşa..yarın kahrolsun dersiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Büyük Yalaka ~ 11 yıl önce
Yalakalığında bu kadarına pes yani

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000