19 Kasım 2015, Perşembe 16:53:05

Osman Ersava için fidan diktiler

BTS 2 No'lu Şube üyeleri 10 Ekim'de Ankara'daki saldırıda hayatını kaybeden Ordu-Giresun Havalimanı personeli Osman Ervasa anısına ağaç diktiler.
  • Sadece Kurum Personelimiz ve Sendika üyemiz olduğu için değil Barış için yapılan yürüyüşte katledildiği için anma yapıldı ve senbolik olarak ağaç dikildi. Hiçbir siyasi partinin arka bahçesi olmadık ve olmayacağız da. Sendika olarak kimseyi siyasi düşüncesinden , etnik kimliğinden, dini inançlarından dolayı ayırmadık ayırmayacağız da.Ortak paydamız iş kollarımız ve emektir. Emeğin dini siyaseti olmaz. Emeğimize işimize sahip çıkıp; yapılan haksızlıklar karşısında her zaman mücadelemizi korkmadan sürdüreceğiz. Kimseyi ötekileştirmek gibi bir anlayışımız da olamadı. Biz insana insan olduğu için değer veren bir sendikayız. Sendikamızın farkı da bu olsa gerek.
  • sözde milliyetçi sendika ne iş yapar? o kadar şehit verdik ne bir anma yaptılar ne de bir fidan diktiler! adamlar ölen hdpli pkk yandaşı için fidan dikiyorlar!
  • Allah rahmet eylesin.Nur icinde yatsin...
  • hdp 2 nolu şube desek daha doğru olur
  • Koskoca THTKM'de, katledilen DHMİ personelini anmak için 10 kişi mi toplandı?THTKM çalışanları ne oldu size? Meslektaşınızı,kurum arkadaşınızı,katledilen bir insanı anmaktan alıkoyan mesele nedir?
  • Allah rahmey eylesin kardeşim. Güzel şeyler peşindeydin, güzel bir amaç uğruna can verdin. Mekanın cennet olsun.
  • Degerli arkadaslar bu anlamli ve samimi tutumunuzdan dolayi sizleri ayri ayri tebrik ederim.
  • Sehitler icin bi fidan diken yok
  • Topragi bol olsun

BTS 2 No'lu Şube üyeleri 10 Ekim'de Ankara'daki saldırıda hayatını kaybeden Ordu-Giresun Havalimanı personeli Osman Ervasa anısına ağaç diktiler.

DHMİ Türkiye Hava Trafik Kontrol Merkezi Çalışanları Ankara'daki merkezlerinin önüne diktikleri fidana Osman Ervasa'nın adını verdiler.

OSMAN ERVASA
10 Ekim'de Tarihi Ankara Garı önündeki miting sırasında patlayan bomba sonucu Ordu-Giresun Havalimanı personeli 21 yaşındaki Osman Ervasa hayatını kaybetmişti.





Osman Ersava için fidan diktiler

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Hıdır ÇABUK ~ 8 yıl önce
Sadece Kurum Personelimiz ve Sendika üyemiz olduğu için değil Barış için yapılan yürüyüşte katledildiği için anma yapıldı ve senbolik olarak ağaç dikildi. Hiçbir siyasi partinin arka bahçesi olmadık ve olmayacağız da. Sendika olarak kimseyi siyasi düşüncesinden , etnik kimliğinden, dini inançlarından dolayı ayırmadık ayırmayacağız da.Ortak paydamız iş kollarımız ve emektir. Emeğin dini siyaseti olmaz. Emeğimize işimize sahip çıkıp; yapılan haksızlıklar karşısında her zaman mücadelemizi korkmadan sürdüreceğiz. Kimseyi ötekileştirmek gibi bir anlayışımız da olamadı. Biz insana insan olduğu için değer veren bir sendikayız. Sendikamızın farkı da bu olsa gerek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şehitler ~ 8 yıl önce
Peki niye şehitlerimiz için aynı hassasiyeti göstermiyosunuz? Neden şehitlerimiz için de fidan dikmiyorsunuz! Barış mitinginde pkk'nın siyasi kolu hdp flamaları var? Nasıl bir barış mitingiymiş?
türk ulaşım sen ~ 8 yıl önce
sözde milliyetçi sendika ne iş yapar? o kadar şehit verdik ne bir anma yaptılar ne de bir fidan diktiler! adamlar ölen hdpli pkk yandaşı için fidan dikiyorlar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Malatya Arff ~ 8 yıl önce
Allah rahmet eylesin.Nur icinde yatsin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hdp ~ 8 yıl önce
hdp 2 nolu şube desek daha doğru olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vicdan ~ 8 yıl önce
Koskoca THTKM'de, katledilen DHMİ personelini anmak için 10 kişi mi toplandı?THTKM çalışanları ne oldu size? Meslektaşınızı,kurum arkadaşınızı,katledilen bir insanı anmaktan alıkoyan mesele nedir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çok toplanmış ~ 8 yıl önce
şehitler için 10 kişi bile toplanmadı ama hdpliler için 10 kişi toplanmış
Rezalet ~ 8 yıl önce
Allah rahmey eylesin kardeşim. Güzel şeyler peşindeydin, güzel bir amaç uğruna can verdin. Mekanın cennet olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dhmi Tokat Arff ~ 8 yıl önce
Degerli arkadaslar bu anlamli ve samimi tutumunuzdan dolayi sizleri ayri ayri tebrik ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne güzel ~ 8 yıl önce
insan o fidanı görünce arkadaşına söyler gibi " Selam Osman " "iyi günler Osman" gibi içinden de olsa bir empati kurabilir. Güzel düşünce kutlarım.
Sehit ~ 8 yıl önce
Sehitler icin bi fidan diken yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Basimiz sagolsun ~ 8 yıl önce
Topragi bol olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000