29 Nisan 2011, Cuma 08:17:38

"OR-Gİ'Yİ BEKLİYORUZ"

Ordu Genç İş Adamları Derneği (ORGİAD) Başkanı Ayhan Kaymaz, "Ordu-Giresun Havaalanı projesinin ihale sürecinin tamamlanması ve yapımına başlanılması tüm kamuoyu tarafından beklenmektedir" dedi.
  • trabzonlular kendi havaalanlarının yolcu sayısının düşeceği, havaalanlarına ikinci pistlerinin yapılamayacağı ve maddi açıdan kayıba uğrayacakları için tutuşmuş durumdalar. o yüzden bu proje gereksiz...trabzonspora akyazıda spor tesisinin yapılacağı zaman vatandaşın parası çarçur edimiyorda havaalanı yapılacağı zaman mı ediliyor??? uygun yer demiş bir arkadaş ,trabzondaki havaalanı dolgu alanına yapılmadımı:))
  • Karadenuze gereklidur daaaaaa... tirabzon da vardur çarşamba da vardur olsin orduda hemşerüm. yollar git git bitmiğ olsun hemen gidelim oradan şuraya.haçan unuttunuz bizü?
  • OK YAYDAN ÇIKTI ARTIK. YAPILACAK. YAPILSINDA İSİMSİZ OLSADA OLUR YETERKİ YAPILSIN.( İSMİ ORDU GİRESUN HAVAALANI ORGİ DEĞİL ) GEREKSİZ DİYENLER ZATEN BU MEYDANI KULLANMAYACAK OLAN İNSANLAR. DOĞRU ONLAR İÇİN GEREKSİZ AMA BİZLER İÇİN GEREKLİ. AZ KALDI...
  • Tamamen gereksiz bir havaalanı. Uygun yer olsa hadi yapın ucuza çıkar.Ama oraya çok harcanacak. 1-3 saat mesafede samsunve trabzon var. Seçim yatırımları için milletin parasını çarçur etmeyin yazıktır.
  • hadi ismi ilk ortaya atan bilmiyodur belki de kimse uyarmadı mı be kardeşim Orgi havaalanı nedir...hele bide uluslararası uçuşlar oldumu o zaman bakın eğlenceye..ORGI AIRPORT yazısının önünde foto çekinen yabancılardan geçilmez artık...piotlar kalkıştan önce nasıl klerensi nası alcaklar ? "iyi akşamlar kule. Orgi için klerens istiyoruz" mu dicekler
  • Ordu'nun Ünye ilçesinde de havaalanı için ihale olayı vardı.İhale bitti yani havayolunu başlatmak için her türlü imkan hazır demekse bu, havaalanı yapımı başladı pist oluşturulmaya başladı ve sonra yarıda bırakıldı. şu anda araba kullanılması öğreniliyor yarısı bitmiş beton zeminde bir de tarlalar oldu.sebze-meyve tarım_?Bu ne iş anlamadım?Umarım bu ona benzemez.
  • Rica ederim şu havaalanının ismini değiştirin yoksa her Or-Gi haberi çıktıgında insanların yüzünde oluşan muzur gülümseme eksik olmayacak...
  • en kısa zamanda umarım ihale süreci biter ve Güzel Ordu ve etrafındaki güzel ilçeler her uçuş öncesi Çarşamba'ya gitmekten kurtulur.
Kaymaz, yaptığı yazılı açıklamada, projenin hayata geçirilmesinin turizm, kültür, sanat, ekonomi ve istihdam açısından Ordu ve Giresun'a ayrı bir değer katacağını belirtti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 2011 yılında, Ordu ve Giresun arasında yapılacak Ordu-Giresun Havaalanı, Kütahya-Uşak-Afyon'a hitap edecek Zafer Havaalanı ile Adana-Mersin arasında ve Tarsus yakınlarındaki Çukurova Havalimanı'nın yapımına başlanacağını açıkladığını anımsatan Kaymaz şunları kaydetti:

"Zafer havaalanının ihale süreci tamamlanmış, temeli atılmış ve yapımına başlanılmıştır. Zafer Havaalanı ile aynı süreç ve karar içinde yer alan Ordu-Giresun Havaalanı'nın ise birinci ihale süreci yapılmış ve ikinci ve son ihale tarihinin 30 Mayıs tarihinde yapılacağı açıklanmıştır. İhale tarihi sonrası itiraz ve yasal süreleri de sayarsak en az Ağustos ayı ya da sonraki aylar içinde temelinin atılabileceği gözükmektedir. Yatırım programına alınması, ihalesinin hala devam etmesi, Ordu Giresun Havaalanı'nın kesinlikle yapılacağı anlamına gelmemektedir. İhale sürecinin tamamlanması ve yapımına başlanılması bizler ve tüm kamuoyu tarafından beklenmektedir."

Kaymaz, ihale sürecinin biran önce bitirilmesi gerektiğini belirtti.

(Haber3)
"OR-Gİ'Yİ BEKLİYORUZ"

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 13 yıl önce
trabzonlular kendi havaalanlarının yolcu sayısının düşeceği, havaalanlarına ikinci pistlerinin yapılamayacağı ve maddi açıdan kayıba uğrayacakları için tutuşmuş durumdalar. o yüzden bu proje gereksiz...trabzonspora akyazıda spor tesisinin yapılacağı zaman vatandaşın parası çarçur edimiyorda havaalanı yapılacağı zaman mı ediliyor??? uygun yer demiş bir arkadaş ,trabzondaki havaalanı dolgu alanına yapılmadımı:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Karadenuze gereklidur daaaaaa... tirabzon da vardur çarşamba da vardur olsin orduda hemşerüm. yollar git git bitmiğ olsun hemen gidelim oradan şuraya.haçan unuttunuz bizü?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
OK YAYDAN ÇIKTI ARTIK. YAPILACAK. YAPILSINDA İSİMSİZ OLSADA OLUR YETERKİ YAPILSIN.( İSMİ ORDU GİRESUN HAVAALANI ORGİ DEĞİL ) GEREKSİZ DİYENLER ZATEN BU MEYDANI KULLANMAYACAK OLAN İNSANLAR. DOĞRU ONLAR İÇİN GEREKSİZ AMA BİZLER İÇİN GEREKLİ. AZ KALDI...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tamamen gereksiz bir havaalanı. Uygun yer olsa hadi yapın ucuza çıkar.Ama oraya çok harcanacak. 1-3 saat mesafede samsunve trabzon var. Seçim yatırımları için milletin parasını çarçur etmeyin yazıktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hadi ismi ilk ortaya atan bilmiyodur belki de kimse uyarmadı mı be kardeşim Orgi havaalanı nedir...hele bide uluslararası uçuşlar oldumu o zaman bakın eğlenceye..ORGI AIRPORT yazısının önünde foto çekinen yabancılardan geçilmez artık...piotlar kalkıştan önce nasıl klerensi nası alcaklar ? "iyi akşamlar kule. Orgi için klerens istiyoruz" mu dicekler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ordu'nun Ünye ilçesinde de havaalanı için ihale olayı vardı.İhale bitti yani havayolunu başlatmak için her türlü imkan hazır demekse bu, havaalanı yapımı başladı pist oluşturulmaya başladı ve sonra yarıda bırakıldı. şu anda araba kullanılması öğreniliyor yarısı bitmiş beton zeminde bir de tarlalar oldu.sebze-meyve tarım_?Bu ne iş anlamadım?Umarım bu ona benzemez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Rica ederim şu havaalanının ismini değiştirin yoksa her Or-Gi haberi çıktıgında insanların yüzünde oluşan muzur gülümseme eksik olmayacak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
en kısa zamanda umarım ihale süreci biter ve Güzel Ordu ve etrafındaki güzel ilçeler her uçuş öncesi Çarşamba'ya gitmekten kurtulur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000