01 Mart 2011, Salı 08:25:52

"OR-Gİ SEÇİM YATIRIMIDIR"

Milliyetçi Hareket Partisi (Mhp) Ordu İl Başkanı Hamza Aldeniz, Ordu-Giresun Havaalanı Projesini Bir Seçim Yatırımı Olarak Değerlendirdiğini Söyledi.
  • MHP nin çizgisi kaymış ne olduğu belli değil. MHP nin başındaki lider bugün değil ülkeyi, bir kasabayı bile yönetemez ! Başbakan Erdoğan Ülkenin başına geçtiğinde Ecevitten kalan büyük bir enkaz aldı. Türkiye' nin başına geçmeden öncede 8 yıl İstanbul gibi dev bir şehri yönetti. Basamakları bilinçli tırmanarak ve tecrübeyle çıktı ! Demirelde 7 defa geldi 8 defa gitti ama ülke yönetmesini hala bilmiyor. Cumhurbaşkanlığı köşkündede oturarak maaş aldı sadece o kadar ! Başbakan adayı olacakların mutlaka hayatlarında 1 defada olsa Belediye başkanlığı yapmış olmaları gerekir diye düşünüyorum. Halkı yönetmenin nasıl bir beceri olduğunu nasıl zor oldugunu bilmeleri lazım. Halkın ihtiyaçlarıni bileceksiniz ! MHP de bu kabiliyet henüz yok.
  • Merkez sol ve sağdan bahseden misafir. Herhalde sola takıntın var. Demeci veren kişi MHP'li. MHP sol parti mi? Ne alakası var konunun solla. Ordu - Giresun havalimanı da olsun ama bunun yerine şu aşamada Trabzon'dan Samsun'a kadar uzanan sık seferli bir hızlı tren daha süper olurdu.
  • Dikkat ederseniz bu ülke ne zaman ne çektiyse sol hükümetlerden ve merkez sol hükümetlerden çekti... Bu tür hükümetler ile bırakın gelişmeyi halkımız her zaman aclık ve sefalet içinde kaldı... Ülkeyi her zaman atağa geçiren ve itibarını arttıran Sağ partiler veya Merkez Sağ partiler olmuştur...
  • zamanında nuri demirağ gibi mükemmel bir havacıya imkan! verilmiş olsaydı şuan ülkemiz belkide dünya havacılığında ilk sıralarda kural koymada ise 1.sırada olacaktı.işte bu gbi zihniyetler sayesinde elimizden alınan bu fırsat artık geri gelmeyecek. ordu ve giresun un gelişmesi için son derece önemli olan bu fırsatın nasıl daha çabuk gerçekleştirilebileği konusunda birlik olun seçim yatırımıdır diye talihsiz bi açıklama yapıpta onlardan olmayın !!!
  • THK 1925 den beri var. Demek ki Türkler ilk uçmaya başlayalı 86 sene olmuş... Son 9 yılı saymassanız diğer hükümetlerin 77 yılda yapamadıgını bu iktidar 2002-2011 arası yapmış ve havalımanı sayısını 3-4 e katlamış. Yeni havalımanları açıldıkçada hem uçak firmaları sayısı artmış, hem yeni uçaklar alınmış, yeni istihdamlar ve yeni hatlar açılmış. Rekabet ortamı ile fiyatlar düşmüş... Otobüsden daha ucuza insanlar kendi şehirlerine taşınmıştır... MADEM BUNLAR YAPILABİLİYORDU DA NEDEN 2002 YILINA KADAR DİĞER HÜKÜMETLER YAPMADI ??? Birilerinin yapmasını beklemek mi lazımdı ??? Kedi uzanamadıgı ete zaten ya mundar idi ya da toktum der yaa işte o misal... Hükümetin havacılık konusunda yaptıklarını takdir etmek lazım...
  • hani bir söz varya kedi uzanamadı cigere mındar der bunlarda öle zamnda hükmet oldular neden böle bir prje yapmadılar anlamıyom olsun secim yatırmı olsun sonuc kkim kazanacak ordu ve giresun halkı yapılsın yapılsın artık kactane hükmet degişti kactan bakan dergişti halen daha yapılmadı ama inanıyom bu hükümete olacak bişeyler
  • Sivas Divriği'de hazır olan alan satılmış. Buraya yenisi sıfırdan yapılacak. Madem o kadar basit alan yapmak, önce oradakini işler hale getirip bir alan daha kazandırsalardı. OR-Gİ'de korkarım çok verimli olmayacak. Bazı arkadaşlar memleket sevdasına heyecana kapılıyorlar ama umalım da tarih bizi yanıltsın, çok başarılı olsun bu alan.
  • Seçim yatırımıymış da :) Güler geçerim iktidarın son 9 yılına bakın Türkiye de havalimanı sayıları 3-4 e katlandı... İnsaf...
  • Sayın ALDENİZ siz ne yapacaksınız ( ve NE yaptınız Şu ana Kadar Karadeniz li Olarak Bölgeye ) iktidara gelince ? Cevap bizce koskoca Bir HİÇ !! ??
  • Secimleri bos verin, Ordu ve Giresun'a hizmet verecek bir havaalani yapilsin.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanı Hamza Aldeniz, Ordu-Giresun Havaalanı projesini bir seçim yatırımı olarak değerlendirdiğini söyledi.

Aldeniz, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, yapılması planlanan Ordu-Giresun Havaalanı için atılan adımlara olumlu baktığını, ancak bu adımları yetersiz bulduğunu ifade etti.

AK Parti Ordu Milletvekillerinin Ordu-Giresun Havaalanı için yaptıklarını açıklamalara işaret eden Aldniz, şunları kaydetti:

"Sayın milletvekilleri havaalanı için şu anda 21 milyon TL'lik bir paranın bu proje için aktarıldığını söylüyorlar. Bu projenin normal maliyeti yaklaşık 300 milyon liradır. Yani bu projeye her yıl 21 milyon TL'nin aktarılacağını düşünürsek bu yatırım 10 yılda zor tamamlanır. Ben bu projeyi bir seçim yatırımı olarak değerlendiriyorum. Orduluların da bu sözlere inanmamasını istiyorum. Yine de Ordu-Giresun Havaalanı için atılan adımlar bir Ordulu olarak beni de mutlu etmiştir. Temennimiz Ordu ve Giresun halkının merakla beklediği bu yatırımın bir an önce hayata geçmesidir."

AK Parti Milletvekillerinin Çevre Yolu Projesi hakkında açıklama yapmamalarını eleştiren Aldeniz, "İlimizin acil ihtiyaçlarından birisi de çevre yoludur. Bu projenin de hemen başlatılması gerektiğini düşünüyorum. Ama gelin görün ki hiçbir iktidar sözcüsü bu yol için bir tek kelime dahi söylemiyor. Bu durumda oldukça düşündürücüdür" diye konuştu.

Öte yandan Aldeniz'in konuşmasının ardından Ordu Endüstri Meslek Lisesi eski müdürlerinden Ömer Baş, MHP'den milletvekilliği için aday adaylığını açıkladı.

(Sondakika.com)
"OR-Gİ SEÇİM YATIRIMIDIR"

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 13 yıl önce
MHP nin çizgisi kaymış ne olduğu belli değil. MHP nin başındaki lider bugün değil ülkeyi, bir kasabayı bile yönetemez ! Başbakan Erdoğan Ülkenin başına geçtiğinde Ecevitten kalan büyük bir enkaz aldı. Türkiye' nin başına geçmeden öncede 8 yıl İstanbul gibi dev bir şehri yönetti. Basamakları bilinçli tırmanarak ve tecrübeyle çıktı ! Demirelde 7 defa geldi 8 defa gitti ama ülke yönetmesini hala bilmiyor. Cumhurbaşkanlığı köşkündede oturarak maaş aldı sadece o kadar ! Başbakan adayı olacakların mutlaka hayatlarında 1 defada olsa Belediye başkanlığı yapmış olmaları gerekir diye düşünüyorum. Halkı yönetmenin nasıl bir beceri olduğunu nasıl zor oldugunu bilmeleri lazım. Halkın ihtiyaçlarıni bileceksiniz ! MHP de bu kabiliyet henüz yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Merkez sol ve sağdan bahseden misafir. Herhalde sola takıntın var. Demeci veren kişi MHP'li. MHP sol parti mi? Ne alakası var konunun solla. Ordu - Giresun havalimanı da olsun ama bunun yerine şu aşamada Trabzon'dan Samsun'a kadar uzanan sık seferli bir hızlı tren daha süper olurdu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Dikkat ederseniz bu ülke ne zaman ne çektiyse sol hükümetlerden ve merkez sol hükümetlerden çekti... Bu tür hükümetler ile bırakın gelişmeyi halkımız her zaman aclık ve sefalet içinde kaldı... Ülkeyi her zaman atağa geçiren ve itibarını arttıran Sağ partiler veya Merkez Sağ partiler olmuştur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
zamanında nuri demirağ gibi mükemmel bir havacıya imkan! verilmiş olsaydı şuan ülkemiz belkide dünya havacılığında ilk sıralarda kural koymada ise 1.sırada olacaktı.işte bu gbi zihniyetler sayesinde elimizden alınan bu fırsat artık geri gelmeyecek. ordu ve giresun un gelişmesi için son derece önemli olan bu fırsatın nasıl daha çabuk gerçekleştirilebileği konusunda birlik olun seçim yatırımıdır diye talihsiz bi açıklama yapıpta onlardan olmayın !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THK 1925 den beri var. Demek ki Türkler ilk uçmaya başlayalı 86 sene olmuş... Son 9 yılı saymassanız diğer hükümetlerin 77 yılda yapamadıgını bu iktidar 2002-2011 arası yapmış ve havalımanı sayısını 3-4 e katlamış. Yeni havalımanları açıldıkçada hem uçak firmaları sayısı artmış, hem yeni uçaklar alınmış, yeni istihdamlar ve yeni hatlar açılmış. Rekabet ortamı ile fiyatlar düşmüş... Otobüsden daha ucuza insanlar kendi şehirlerine taşınmıştır... MADEM BUNLAR YAPILABİLİYORDU DA NEDEN 2002 YILINA KADAR DİĞER HÜKÜMETLER YAPMADI ??? Birilerinin yapmasını beklemek mi lazımdı ??? Kedi uzanamadıgı ete zaten ya mundar idi ya da toktum der yaa işte o misal... Hükümetin havacılık konusunda yaptıklarını takdir etmek lazım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hani bir söz varya kedi uzanamadı cigere mındar der bunlarda öle zamnda hükmet oldular neden böle bir prje yapmadılar anlamıyom olsun secim yatırmı olsun sonuc kkim kazanacak ordu ve giresun halkı yapılsın yapılsın artık kactane hükmet degişti kactan bakan dergişti halen daha yapılmadı ama inanıyom bu hükümete olacak bişeyler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sivas Divriği'de hazır olan alan satılmış. Buraya yenisi sıfırdan yapılacak. Madem o kadar basit alan yapmak, önce oradakini işler hale getirip bir alan daha kazandırsalardı. OR-Gİ'de korkarım çok verimli olmayacak. Bazı arkadaşlar memleket sevdasına heyecana kapılıyorlar ama umalım da tarih bizi yanıltsın, çok başarılı olsun bu alan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Seçim yatırımıymış da :) Güler geçerim iktidarın son 9 yılına bakın Türkiye de havalimanı sayıları 3-4 e katlandı... İnsaf...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sayın ALDENİZ siz ne yapacaksınız ( ve NE yaptınız Şu ana Kadar Karadeniz li Olarak Bölgeye ) iktidara gelince ? Cevap bizce koskoca Bir HİÇ !! ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Secimleri bos verin, Ordu ve Giresun'a hizmet verecek bir havaalani yapilsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000