08 Nisan 2009, Çarşamba 08:17:16

"OR-Gİ olmazsa olmaz!"

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, Ordu-Giresun Havaalanı'nın (OR-Gİ), Giresun'un olmazsa olmazı olduğunu bildirdi.
  • Bu ısrarı anlamak mümkün değil. Ankara da çıkıp bu israftır gereksizdir böyle bir proje uygulanamaz demiyor.
  • OR-GI nin anlami grup seks tir. Acin bu havaalanini da dunya ya rezil olun :)
  • Bu gidişle Karadenizimizi Rusya'ya kadar dolduracağız herhalde. Ayrıca Ordu'nun ve Giresun'un ön plana çıkması için havaalanı değil aktif bir denizyolu ulaşımına ihtiyaçları var. Önce limanını denizini kullan sonra uç.
  • Artık yeter ya..kaç yıldır her hafta bir OR-Gİ istiyoruz haberi bıktırdı artık.. Size 1 saat mesafede Trabzon ve Çarşamba var...İstanbul Ankara izmir Antalya yolcuları 1 saatte havalimanına ulaşınca şükür diyorlar... Her yere havaalanı yapacak kadar zengin değiliz..
  • lütfen bu yapılacak yada yapılmıycak havaalanının adını değiştirin böyle anılması biraz komik yada biraz ilginç oluyor da dünyaya karşı araştırısanız anlarsınız sayın valilerim .
  • Bu havaalani yatirimi, ölü yatirim olacagina islese daha iyi olur. Aero club falan kurulsa bile olur yani. Ayrica denize dogru uzanmis o kadar çok doldurma pist var ki dunyada. Ama cirt pirt incident ya da accident haberi gelmiyor onlardan.(Bakiniz: Tokyo).Cup denizmis. Sanki tüm suç pistte. --Air--
  • :))orgi iptal edilsin erzuruma 5 pist daha yapılsın :)
  • Harcanacak paralara yazık. Ne sivil nede askeri değeri olacak bir yatırım. Zaten rüzgarlı, fırtınalı, yağışı, sisi, pusu bol nemi sürekli yüksek bir coğrafyada denize doğru uzanmış dolma bir pist. Uçak rule kaçırdı çamura saplanma falan yok cup deniz. Yollar artık güzel bir yanınız Trabzon Bir yanınız Çarşamba.

Çakırmelikoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Giresun ve Ordu illerinin ortak kaderi olan OR-Gİ Havaalanı yatırımının acilen hayata geçirilmesinin, bölgenin gelişimi açısında çok önemli olduğunu belirtti.
 
2009 yılı devlet yatırım programına dâhil edilen OR-Gİ Havaalanı projesinin hayata geçirilmesinin, bölgenin her alanda kalkınmasına öncülük edeceğini ifade eden Çakırmelikoğlu, şöyle devam etti:

''OR-Gİ Havaalanı, Giresun'un olmazsa olmazıdır. Rahat ve kısa zamanlı seyahatin popüler olduğu günümüzde hava yolu ulaşımı kara yolundan daha ziyade tercih edilmektedir. Hiçbirimiz ticari ve turistik manada 14-15 saatlik bir kara yolu seyahatini kaldıramayız. Fakat 1 saat civarındaki uçak seyahatini çoğumuz tercih ederiz.

Bölgeye yapılacak yatırımlarda her iki vilayetin üniversitelerinin gelişiminde hava yolu ulaşımının önemi büyüktür. Yatırımcı, üniversiteye ders vermeye gelebilecek profesörler dahi havaalanı avantajını dikkate alarak karar verirler. Sadece il dışında 2,5 milyona yakın Giresun ve Ordulu hemşerilerimizin ikamet ettiğini göz önüne alırsak, ihtiyacın boyutları daha iyi anlaşılacaktır.''

Çakırmelikoğlu, yörede havaalanı olmadığı için birçok gurbetçinin memleketini ziyaret edemediğini savunarak, şunları kaydetti:

''Bu çerçeveden yolu çıkarak Giresun ve Ordu illerinin ortak havaalanı projesinin bugün yatırım programına alınması avantaj olarak yorumlanabilir. Önümüzdeki süreçte yatırım programında ödeneğinin çıkartılarak yapım çalışmalarının başlatılması, OR-Gİ projesine hükümetimizin ne kadar ciddi baktığını gösterecektir.

Yerel seçimler öncesinde Ordu'da miting düzenleyen Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın OR-Gİ Havaalanı'nın yapılacağını açıklaması, umutlarımızı artırmıştır.''

 

"OR-Gİ olmazsa olmaz!"

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 15 yıl önce
Bu ısrarı anlamak mümkün değil. Ankara da çıkıp bu israftır gereksizdir böyle bir proje uygulanamaz demiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
OR-GI nin anlami grup seks tir. Acin bu havaalanini da dunya ya rezil olun :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu gidişle Karadenizimizi Rusya'ya kadar dolduracağız herhalde. Ayrıca Ordu'nun ve Giresun'un ön plana çıkması için havaalanı değil aktif bir denizyolu ulaşımına ihtiyaçları var. Önce limanını denizini kullan sonra uç.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Artık yeter ya..kaç yıldır her hafta bir OR-Gİ istiyoruz haberi bıktırdı artık.. Size 1 saat mesafede Trabzon ve Çarşamba var...İstanbul Ankara izmir Antalya yolcuları 1 saatte havalimanına ulaşınca şükür diyorlar... Her yere havaalanı yapacak kadar zengin değiliz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
lütfen bu yapılacak yada yapılmıycak havaalanının adını değiştirin böyle anılması biraz komik yada biraz ilginç oluyor da dünyaya karşı araştırısanız anlarsınız sayın valilerim .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu havaalani yatirimi, ölü yatirim olacagina islese daha iyi olur. Aero club falan kurulsa bile olur yani. Ayrica denize dogru uzanmis o kadar çok doldurma pist var ki dunyada. Ama cirt pirt incident ya da accident haberi gelmiyor onlardan.(Bakiniz: Tokyo).Cup denizmis. Sanki tüm suç pistte. --Air--

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
:))orgi iptal edilsin erzuruma 5 pist daha yapılsın :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Harcanacak paralara yazık. Ne sivil nede askeri değeri olacak bir yatırım. Zaten rüzgarlı, fırtınalı, yağışı, sisi, pusu bol nemi sürekli yüksek bir coğrafyada denize doğru uzanmış dolma bir pist. Uçak rule kaçırdı çamura saplanma falan yok cup deniz. Yollar artık güzel bir yanınız Trabzon Bir yanınız Çarşamba.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000