05 Mart 2011, Cumartesi 08:42:59

OR-Gİ İHALESİ İÇİN KAÇ FİRMA TEKLİF VERDİ?

Ordu-Giresun Havaalanı altyapı ve müteferrik işler inşaatı yapım işi ihalesinde, aralarında ortak girişimlerin de bulunduğu 12 firma teklif verdi.
  • Bu alanın ismi sizin yazdığınız gibi "orgy" değil "or-gi" dir. Kelimede türkçe okunmaktadır. Siz her türkçe kelimeyi ingilizce okuyup sonrada ingilizce yazıldığı gibimi yazıyorsunuz. Eğer öyle ise niçin "Ramsey" markasını ingilizler gibi REMZİ diye okumuyorsunuz? Havalimanında bana soru soran her 10 kişiden 5 i Sunexpresi bile yazıldığı gibi okuyor.
  • Buraya havaalanı kurulması fikri güzel ama isim konusu gözden geçirilmeli. Havaalanı isimleri tüm dünyaya yayınlanıyor malum. Herhangi bir ingilizce sözlüğü açıp"'orgy" ne anlama geliyor bir bakmanızı öneririm.
  • Elbette TAV dan başka firmalar var ama her işin bir üstadı ve piri var :) Piyasada her sektörde iyilerde var kötülerde var. Bizim eleştirdiğimiz burda: Havalimanları her zaman en iyi ellerde yönetilmeli çünkü havalımanları sizlerin dış dünyaya açılan kapınız. Başda insanımız ve turıstler olmak üzere ihtiyaçları eksiksiz karşılanmalı... TAV ın işlettiği limanlarda yönetim ve hizmet iyi ama eksik ve kusurlarda yok değil. Limak da ise eksik ve kusurlar başını almış gidiyor. İlgilenen yok, vurdum duymazlık diz boyu...
  • Bu işi TAV alır. En azından dünya çapında firma. Bilinmedik firmalara vermektense yaptıkları kanıtlanmış bir firma tercih sebebidir.
  • Sevgili Tav bagimlilari ne guzel :). Havalimani insaati ve isletmesi islerinde tecrubeli tek firma Tav insaat yada tav holding degil . Bunu unutmayin . Ozellikle Teminal binasi isinde ise sayisiz firma basari ile becerebilir hemde butcesinde. Ben teklif veren firmalarin Turk firmalari olasindan dolayi Gururluyum. ve Limak ,Tav , ICF herbiri cok basarili firmalar.Tunus`tan, Pulkovaya,Pristhina dan ,daha nerelere Turk firmalarini buyuk projelerde gormek gogsumuzu kabartiyor. binaniyorum
  • Şu işi bir an önce bitirsinler de ortada bir şey olmadığını söyleyen zihniyetler bir an önce sussun. Yobazlığı bırakın artık. Nerelisin Samsunlu mu Trabzonlu mu? Havaalanı açılınca da yine bir kusur bulacaktır bu kişiler bu havaalanıyla ilgili Ordu ve Giresunlular dışında herkes söz söyleme hakkı bulmasın artık kendinde. Yapılmasından çok yapılmamaması için uğraştınız. Bununla uğraşana kadar en az 3-4 kez yapılırdı bu havaalanı. Önünde durmayın artık Ordu - Giresun Havaalanı'nın.
  • EKO inşaat milas-bodrum u yapmıştı. temiz çalışan işini iyi yapan firma olarak gördüm.
  • Aman aman Limak girmesin bu işe ? Limak havalimanı işletme konusunda çok basiretsiz ve yetersiz... TAV a gözüm kapalı güvenirim...
  • 2000 defa okunmuş bir günde, siz hala ne orgiymiş ortada bir şey falan yokken diyorsunuz. Meyveli ağaç taşlanır... Hiç duymadınız mı?!
  • ICF ve LİMAK neredeler, TAV katılıyor da onlar niçin katılmıyor...
Ordu-Giresun Havaalanı altyapı ve müteferrik işler inşaatı yapım işi ihalesi, Ulaştırma Bakanlığı Demiryollar, Limanlar ve Havameydanları (DLH) İnşaatı Genel Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

İhale Komisyonu Başkanı, DLH Genel Müdür Yardımcısı Erol Çıtak, bugün alınacak tekliflerin yeterlilik açısından inceleneceğini ve yeterli bulunan firmalara asıl tekliflerini vermeleri için davette bulunacaklarını anlattı.

Firmalara asıl tekliflerine hazırlanabilmeleri için 40 günlük süre verileceğini belirten Çıtak, bu tekliflerin de kamuoyu önünde açılacağını ve gerekli değerlendirmenin ardından ihalenin sonuçlandırılacağını söyledi.

İhalede teklif veren firma ve ortak girişimler şöyle:

''-Mön İnşaat, Maktaş İnşaat ve Özaltın İnşaat iş ortaklığı,
-Alsim Alarko inşaat,
-EKO inşaat,
-Utay İnşaat ve Depar İnşaat iş ortaklığı,
-Makyol İnşaat,
-Aryapı ve Güriş İnşaat iş ortaklığı
-Alfen İnşaat, Sigma İnşaat, YDA İnşaat ve İkiz İnşaat iş ortaklığı,
-Cengiz İnşaat ve İçtaş İnşaat iş ortaklığı,
-TAV Tepe Akfen İnşaat,
-Genç İnşaat,
-Yüksel İnşaat,
OR-Gİ İHALESİ İÇİN KAÇ FİRMA TEKLİF VERDİ?

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Misafir ~ 13 yıl önce
Bu alanın ismi sizin yazdığınız gibi "orgy" değil "or-gi" dir. Kelimede türkçe okunmaktadır. Siz her türkçe kelimeyi ingilizce okuyup sonrada ingilizce yazıldığı gibimi yazıyorsunuz. Eğer öyle ise niçin "Ramsey" markasını ingilizler gibi REMZİ diye okumuyorsunuz? Havalimanında bana soru soran her 10 kişiden 5 i Sunexpresi bile yazıldığı gibi okuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Buraya havaalanı kurulması fikri güzel ama isim konusu gözden geçirilmeli. Havaalanı isimleri tüm dünyaya yayınlanıyor malum. Herhangi bir ingilizce sözlüğü açıp"'orgy" ne anlama geliyor bir bakmanızı öneririm.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Elbette TAV dan başka firmalar var ama her işin bir üstadı ve piri var :) Piyasada her sektörde iyilerde var kötülerde var. Bizim eleştirdiğimiz burda: Havalimanları her zaman en iyi ellerde yönetilmeli çünkü havalımanları sizlerin dış dünyaya açılan kapınız. Başda insanımız ve turıstler olmak üzere ihtiyaçları eksiksiz karşılanmalı... TAV ın işlettiği limanlarda yönetim ve hizmet iyi ama eksik ve kusurlarda yok değil. Limak da ise eksik ve kusurlar başını almış gidiyor. İlgilenen yok, vurdum duymazlık diz boyu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu işi TAV alır. En azından dünya çapında firma. Bilinmedik firmalara vermektense yaptıkları kanıtlanmış bir firma tercih sebebidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sevgili Tav bagimlilari ne guzel :). Havalimani insaati ve isletmesi islerinde tecrubeli tek firma Tav insaat yada tav holding degil . Bunu unutmayin . Ozellikle Teminal binasi isinde ise sayisiz firma basari ile becerebilir hemde butcesinde. Ben teklif veren firmalarin Turk firmalari olasindan dolayi Gururluyum. ve Limak ,Tav , ICF herbiri cok basarili firmalar.Tunus`tan, Pulkovaya,Pristhina dan ,daha nerelere Turk firmalarini buyuk projelerde gormek gogsumuzu kabartiyor. binaniyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Şu işi bir an önce bitirsinler de ortada bir şey olmadığını söyleyen zihniyetler bir an önce sussun. Yobazlığı bırakın artık. Nerelisin Samsunlu mu Trabzonlu mu? Havaalanı açılınca da yine bir kusur bulacaktır bu kişiler bu havaalanıyla ilgili Ordu ve Giresunlular dışında herkes söz söyleme hakkı bulmasın artık kendinde. Yapılmasından çok yapılmamaması için uğraştınız. Bununla uğraşana kadar en az 3-4 kez yapılırdı bu havaalanı. Önünde durmayın artık Ordu - Giresun Havaalanı'nın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
EKO inşaat milas-bodrum u yapmıştı. temiz çalışan işini iyi yapan firma olarak gördüm.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Aman aman Limak girmesin bu işe ? Limak havalimanı işletme konusunda çok basiretsiz ve yetersiz... TAV a gözüm kapalı güvenirim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
2000 defa okunmuş bir günde, siz hala ne orgiymiş ortada bir şey falan yokken diyorsunuz. Meyveli ağaç taşlanır... Hiç duymadınız mı?!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ICF ve LİMAK neredeler, TAV katılıyor da onlar niçin katılmıyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000