23 Şubat 2011, Çarşamba 14:11:19

OR-Gİ İÇİN İHALE ZAMANI

Ordu ile Giresun arasına yapılacak OR-Gİ Havaalanı alt yapı ve müteferrik işlerin yapımı için DLH Genel Müdürlüğü ihale yapacak.
  • Giresun - İzmir 1200 km... Acil havaalanı istiyoruuuuuuuuuuum...
  • ÖZLEMLE BEKLİYORUZ...SAMSUNDAN HOPAYA KADAR TÜM KARADENİZ YOL İÇİN DOLDURULURKEN SESİ ÇIKMAYANLAR ŞİMDİ KÜÇÜK BİR YER İÇİN SESLERİNİ ÇIKARIYOR. MERAK ETMEYİN DENİZİ DOLDURMAKTA ARTIK TECRÜBELİYİZ.. HAYIRLI OLSUN
  • ordu ve giresun için hayırlı olsun. havaalanına prensipte kimse karşı çıkmaz. endişelerini belirtenlere de hak vermek lazım. memlekette işsizlik malum. kaynakların istihdama yönelik kullanılmasını istemekten daha tabii ne olabilir? ama iddia edildiği gibi yöre için öncelik havaalanıysa varsın olsun bakalım. hizmete girdikten sonra ne değişecek, kaç kişiye ekmek kapısı olacak göreceğiz. zaten mevcut zihniyet görmeden iflah olmayacak cinsten.
  • DLH genel müdürlüğü asıl bu ihaleye çıksın bakalım yap-işlet-devret sistemiyle de görelim teklifleri:))))) ultra cazip bu fırsat için kaç şirket teklif getirecek bakalım. 7800 yıl işletme koşuluyla fraport bile girer ihaleye artık:))))) hükümet anlattığı kadar güçlüyse bu ihaleyi yap-işlet-devret şeklinde yapar, o zaman biz de alkışlarız...
  • sanki honkong da sanayinin göbeği böyle havaalanı yapılıcak muhteşem valla bir ölü yatırım
  • Havaalanı yatırım programına alındığına göre artık havaalanı gereksizcilerin bir şey söylemesine de gerek yok. Bi kez hayırlı bişey söyleyin arkadaş ya. Her söylediğiniz yok vergimiz çarçur ediliyor, yok havaalanı gereksizmiş hastane, okul yapsalarmış. Ordulu ve Giresunlular dışında herkesin bi fikri var bu havaalanı ile ilgili. Biz Trabzon'a pist yapılmasın, Samsun'a kargo terminali yapılmasın, başka havaalanları yapılmasın dedik mi! Burda yapılmasın diyen herkesin şehrinde havaalanı var ve büyük şehirlere ulaşabilir durumda veya karayoluyla büyükşehirlere yakın. Sizin batıdan baktığınız gibi değil işler. Oturduğunuz yerden ahkam kesmeyin artık.
  • nasıl ki sizin degerli fikirleriniz muhalefet ediyorsa ! bende diyorumki SAMSUN ve TRABZON 'a gerek yok,kapatın onları.OR_Gİ yi de buyuk yapın nasıl olsa iki ile de esit mesafede . Böylece Her iki Hava limanın bakım onarım işletme masraflarını teke indirmiş olursunuz.Her 4 ilin ortasında uluslar arası devasa bi havalimanı güsel olacaktır.
  • Aman aman, iyi ki Kansai'nin tek pisti görünüyor, öbür pisti de görülecek şekilde fotoğrafını koysaydınız Ordu-Giresun havalimanı hayal olurdu valla... Trabzon'da olmadan nasıl Karadeniz'de böyle bir havalimanı olurmuş, verin bakalım hesabı :))
  • Tokat ne olacak bekleriz
  • Or-Gi'nin ismi haberde de göreceğiniz gibi Ordu-Giresun Havalimanı olarak değişiyor, ama alışkanlık, eski ismi biraz daha kullanılır herhalde. Sayın Yöneticiler, öyle güzel bir fotoğraf koydunuz ki farkına varmadan havalimanının yapılmasını zorlaştıracaksınız:)) İkinci pist talebi artar herhalde... Halbuki bir arkadaş ne güzel yorum yapmış biraz gerilerde. Trabzon bakıma alınırsa yıllardır bizim yaptığımızın tersi olur, Trabzonlu arkadaşlarımız Ordu-Giresun havalimanından uçar Erzurum'dan uçmak yerine.
Ulaştırma Bakanlığı'na bağlı DLH Genel Müdürlüğü, 2011 yılı yatırım programında yer alan OR-Gİ Havaalanı için ihale yapacak.

Ordu-Giresun Havaalanı Alt Yapı ve Müteferrik İşler İnşaatı yapım işi, , 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu'nun 20'nci maddesine göre belli istekliler arasında ihale usulüyle ihale edilecektir.

Ön yeterlik değerlendirilmesi sonucu yeterliği tespit edilenler arasından ön yeterlik şartnamesinde belirtilen kriterlere göre sıralanarak listeye alınan 5 aday teklif vermeye davet edilecek.

Ordu Gülyalı’ya yapılacak olan havaalanı için, ihale sonrası sözleşme imzalanmasını takiben 15 gün içinde yer teslimi yapılacak. Teslimden itibaren 1200 takvim günü içinde proje teslim edilecek. İhale, 4 Mart’ta Ulaştırma Bakanlığı DLH İnşaatı Genel Müdürlüğü Zemin Kat Toplantı Salonu’nda yapılacak.



OR-Gİ İÇİN İHALE ZAMANI

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Misafir ~ 13 yıl önce
Giresun - İzmir 1200 km... Acil havaalanı istiyoruuuuuuuuuuum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ÖZLEMLE BEKLİYORUZ...SAMSUNDAN HOPAYA KADAR TÜM KARADENİZ YOL İÇİN DOLDURULURKEN SESİ ÇIKMAYANLAR ŞİMDİ KÜÇÜK BİR YER İÇİN SESLERİNİ ÇIKARIYOR. MERAK ETMEYİN DENİZİ DOLDURMAKTA ARTIK TECRÜBELİYİZ.. HAYIRLI OLSUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ordu ve giresun için hayırlı olsun. havaalanına prensipte kimse karşı çıkmaz. endişelerini belirtenlere de hak vermek lazım. memlekette işsizlik malum. kaynakların istihdama yönelik kullanılmasını istemekten daha tabii ne olabilir? ama iddia edildiği gibi yöre için öncelik havaalanıysa varsın olsun bakalım. hizmete girdikten sonra ne değişecek, kaç kişiye ekmek kapısı olacak göreceğiz. zaten mevcut zihniyet görmeden iflah olmayacak cinsten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
DLH genel müdürlüğü asıl bu ihaleye çıksın bakalım yap-işlet-devret sistemiyle de görelim teklifleri:))))) ultra cazip bu fırsat için kaç şirket teklif getirecek bakalım. 7800 yıl işletme koşuluyla fraport bile girer ihaleye artık:))))) hükümet anlattığı kadar güçlüyse bu ihaleyi yap-işlet-devret şeklinde yapar, o zaman biz de alkışlarız...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sanki honkong da sanayinin göbeği böyle havaalanı yapılıcak muhteşem valla bir ölü yatırım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Havaalanı yatırım programına alındığına göre artık havaalanı gereksizcilerin bir şey söylemesine de gerek yok. Bi kez hayırlı bişey söyleyin arkadaş ya. Her söylediğiniz yok vergimiz çarçur ediliyor, yok havaalanı gereksizmiş hastane, okul yapsalarmış. Ordulu ve Giresunlular dışında herkesin bi fikri var bu havaalanı ile ilgili. Biz Trabzon'a pist yapılmasın, Samsun'a kargo terminali yapılmasın, başka havaalanları yapılmasın dedik mi! Burda yapılmasın diyen herkesin şehrinde havaalanı var ve büyük şehirlere ulaşabilir durumda veya karayoluyla büyükşehirlere yakın. Sizin batıdan baktığınız gibi değil işler. Oturduğunuz yerden ahkam kesmeyin artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
nasıl ki sizin degerli fikirleriniz muhalefet ediyorsa ! bende diyorumki SAMSUN ve TRABZON 'a gerek yok,kapatın onları.OR_Gİ yi de buyuk yapın nasıl olsa iki ile de esit mesafede . Böylece Her iki Hava limanın bakım onarım işletme masraflarını teke indirmiş olursunuz.Her 4 ilin ortasında uluslar arası devasa bi havalimanı güsel olacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Aman aman, iyi ki Kansai'nin tek pisti görünüyor, öbür pisti de görülecek şekilde fotoğrafını koysaydınız Ordu-Giresun havalimanı hayal olurdu valla... Trabzon'da olmadan nasıl Karadeniz'de böyle bir havalimanı olurmuş, verin bakalım hesabı :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tokat ne olacak bekleriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Or-Gi'nin ismi haberde de göreceğiniz gibi Ordu-Giresun Havalimanı olarak değişiyor, ama alışkanlık, eski ismi biraz daha kullanılır herhalde. Sayın Yöneticiler, öyle güzel bir fotoğraf koydunuz ki farkına varmadan havalimanının yapılmasını zorlaştıracaksınız:)) İkinci pist talebi artar herhalde... Halbuki bir arkadaş ne güzel yorum yapmış biraz gerilerde. Trabzon bakıma alınırsa yıllardır bizim yaptığımızın tersi olur, Trabzonlu arkadaşlarımız Ordu-Giresun havalimanından uçar Erzurum'dan uçmak yerine.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000