23 Şubat 2011, Çarşamba 07:57:13

OR-Gİ İÇİN BAŞBAKAN'A TEŞEKKÜR

GTSO Başkanı Çakırmelikoğlu OR-Gİ havaalanı konusunda Başbakan Erdoğan'ın önce Giresun'da ardından İstanbul'daki konuşmasının umutları artırdığını söyledi.
Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, Ordu ve Giresun’un ortak hayali havalimanın yatırımıyla ilgili yaşanan gelişmelerin bölgenin geleceği açısından önemli bir aşama teşkil etmekte olduğunu söyledi.

Çakırmelikoğlu yaptığı açıklamada; “2010 yılı referandum sürecinde ilimizi ziyaret eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın havalimanının 2011 yılı mart ayında temelinin atılacağını müjdelemesinin ardından, geçtiğimiz günlerde İstanbul’da yapılan komşu ilimiz Ordu’nun kültürel etkinlik programında ki konuşması sevinçlerimizi katlamıştır.

Bazı aksaklıklara rağmen 2011 yılı içersinde temelinin atılacağını öğrendiğimiz OR-Gİ havalimanının en kısa zamanda da hizmet verecek noktaya ulaşacağına inanıyoruz.Sosyal ve ekonomik büyümenin ana temellerinden birini ulaşım, dolayısıyla havalimanı gördüğümüz günümüzde sanayimiz başta olmak üzere turizmde hedeflerimize ulaşmak için Ordu-Giresun Havaalanının yatırıma dönüşmesi bölgemizin yararına olacaktır. Bu noktada öncelikle Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a,Ulaştırma Bakanımız Sayın Binali Yıldırım’a ve bölge milletvekilimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.”dedi.
OR-Gİ İÇİN BAŞBAKAN'A TEŞEKKÜR

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000