30 Temmuz 2010, Cuma 09:07:08

"OR-Gİ için 4 yıldır koşturuyoruz"

AKP Giresun Milletvekili Ali Temür, "Verdiğimiz sözleri tek tek yerine getiriyoruz. OR-Gİ için son 4 yıldır büyük emek ve mesai verdik, özel görüşmeler yaptık öneriler sunduk. Giresun ve Ordu, OR-Gİ projesiyle diğer illere örnektir" dedi.
  • Merhaba bu konuyla ilgilenen arkadaslara Yorum lari okudum anlsilan bazilari kizginlikla yorum yapiyorlar,ama gercek öyle deyil, bende yapilmasini cok istiyorum insallaha yapilir.Veillerimize cok is düsüyor bu islerin takipcisi olmalari gerekir bir daha oy isteyeceklerse. Saygilar
  • bu havalimanı için çok geç kalındı.şimdiye kadar yapılması lazımdı.lütfen elinizi çabuk tutun.ben birgün onur aır la samsuna gittiğimde uçağın yarısı ordu ve giresuna gitti.inşallah bir aönce yapılı..
  • Muhafazakar AK hukumeti dunyaya bu havaalani ile rezil olacak.. Kendileri biliyor mu acaba, havaalaninin adinin Ingilizce'de 'toplu seks' anlamina geldigini? 'Welcome to orgy airport' mu diyecegiz?
  • giresun ve ordunun gurbetçisi çok bence çok fazla işlek bi havaalanı olur diye düşünüyorum.2 şehrin gelişmesi açısından çok önemli bi proje olur.
  • meydanın kendi siyasi zaten.yapılması fiziki çalışmadan öte siyasi çalışmaya bağlı olduğundan..aman sayın vekilim başka illere örnek olmayın. maazallah 80 il var. 2 şer ikişer birleşip havaalanı isterlerse.sizin hemşerileriniz "yaşasın artık memleketime uçakla gideceğim" diye havaalanı istiyor. keyfi yani.hani trabzon veya samsundan tüneller kazıp demiryolu ağını işetsek hem daha uzun soluklu hem de daha az masraflı olurdu.ama madem oyle bizde memleketimize uçakla gitmek istiyoruz. ankara-polatlı arası uçak seferi konsun.
  • Siteye siyaset karıştırmayalım ama bu yatırım baştan sona siyasi. Bir fizibilite gören var mı? varsa gerçekci mi? olması mümkün mü?
  • Ne biçim isim bu.. Siyasiler ingilizce bilmezse olacağı bu.
  • bu siteye lütfen kimse siyaset karıştırmasın çünkü bu site siyasi bir site deyil
  • Kılıçdaroğlu'nun Giresun-Ordu gezilerinde üzerinde durduğu konuların başında Orgi Havalimanı geliyordu. Hükümet Kılıçdaroğlu'nun bu kozunu elinden almak için Orgi Havalimanı müjdesini verdi. Hatırlarsanı Başbakan Giresun'da havalimanı istiyoruz diyen halka yok öğle 3 kuruşa beş köfte biz önceki hükümetler gibi ulufe dağıtmıyoruz dağıtmayacağız demiştir.

AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür, OR-Gİ Havaalanı'nın Yüksek Planlama Kurulu (YPK) tarafından yatırım programına alınacağını ve yılsonuna kadar temelinin atılacağını kaydederek, "Giresun ili kalkınma hamlesine girmiştir" dedi.

OR-Gİ Havaalanı'nın gerçekleştirilmesi için büyük gayretler sarfettiklerini belirten Ali Temür, proje üzerinde özellikle son 4 yıldır çok yakından çalıştıklarını söyledi.

Temür, "OR-Gİ Havaalanı için gerçekten çok büyük emek ve mesai verdik. Projeyle milletvekili arkadaşlarımızla bizzat çok yakından ilgilendik, öneriler sunduk. Rapor üzerine rapor hazırlayarak OR-Gİ'nin hukuki ve bürokratik altyapısını güçlendirdik. Demiryolları Limanlar ve Hava Meydanları (DLH) Genel Müdürlüğü ile özel görüşmeler yaptık. OR-Gİ'nin yapılması kararı çıkacağını biliyorduk ama bu konuyu Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın açıklamasına kadar açıklamadık. Gösterdikleri ilgi ve hassasiyet sebebiyle Başbakanımız ve bakanımıza, emrinde çalıştığı uzman ve bürokratlara teşekkür ediyorum" dedi.

"OR-Gİ TÜRKİYE'YE ÖRNEKTİR"

OR-Gİ Havaalanı'nın Ordu ve Giresun illerinin ortak projesi olduğuna da dikkat çeken Ali Temür, bu projenin diğer illere örnek olacağını vurguladı. Temür, "Ordu ve Giresun illeri yıllardır hizmet çekişmesi yaşamıştı. ORGİ iki ilin kardeşliği ve birlikteliğinin en güzel örneğidir. Karadeniz'e doğalgazı getirirken bile bu iki ilimize aynı anda getirdik. Ordu ve Giresun illerinin bu ortak girişimi diğer illerimize en güzel örneklerden birisidir. İki ilimizin insanlarını kutluyorum. Böylelikle Ordu ve Giresun illerimiz kalkınma hamlesine girmiştir" diye konuştu.

"SÖZLERİMİZİ YERİNE GETİRİYORUZ"

İktidar temsilcileri olarak Giresunlulara verdikleri sözleri tek tek yerine getirdiklerini belirten Temür, şöyle konuştu:

"Yılların sorunu haline gelen Karadeniz Sahil Yolu'ndan başladık. Üniversiteyi gerçekleştirdik. Bin kişilik yurt yapılmasına öncülük ettik,çaba sarf ettik,elektrik hatlarını yer altına aldık.Şimdi sırada Eğribel Tüneli var.Tünelin projesinin hazırlanması için ihaleye çıkıldı. 2011 yılında Ulaştırma Bakanımız hem GiresunŞebinkarahisar yolunun hemde Eğribel Tünelinin programa alınması için gerekeni yapacaktır”

"OR-Gİ için 4 yıldır koşturuyoruz"

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 14 yıl önce
Merhaba bu konuyla ilgilenen arkadaslara Yorum lari okudum anlsilan bazilari kizginlikla yorum yapiyorlar,ama gercek öyle deyil, bende yapilmasini cok istiyorum insallaha yapilir.Veillerimize cok is düsüyor bu islerin takipcisi olmalari gerekir bir daha oy isteyeceklerse. Saygilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu havalimanı için çok geç kalındı.şimdiye kadar yapılması lazımdı.lütfen elinizi çabuk tutun.ben birgün onur aır la samsuna gittiğimde uçağın yarısı ordu ve giresuna gitti.inşallah bir aönce yapılı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Muhafazakar AK hukumeti dunyaya bu havaalani ile rezil olacak.. Kendileri biliyor mu acaba, havaalaninin adinin Ingilizce'de 'toplu seks' anlamina geldigini? 'Welcome to orgy airport' mu diyecegiz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
giresun ve ordunun gurbetçisi çok bence çok fazla işlek bi havaalanı olur diye düşünüyorum.2 şehrin gelişmesi açısından çok önemli bi proje olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
meydanın kendi siyasi zaten.yapılması fiziki çalışmadan öte siyasi çalışmaya bağlı olduğundan..aman sayın vekilim başka illere örnek olmayın. maazallah 80 il var. 2 şer ikişer birleşip havaalanı isterlerse.sizin hemşerileriniz "yaşasın artık memleketime uçakla gideceğim" diye havaalanı istiyor. keyfi yani.hani trabzon veya samsundan tüneller kazıp demiryolu ağını işetsek hem daha uzun soluklu hem de daha az masraflı olurdu.ama madem oyle bizde memleketimize uçakla gitmek istiyoruz. ankara-polatlı arası uçak seferi konsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Siteye siyaset karıştırmayalım ama bu yatırım baştan sona siyasi. Bir fizibilite gören var mı? varsa gerçekci mi? olması mümkün mü?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ne biçim isim bu.. Siyasiler ingilizce bilmezse olacağı bu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu siteye lütfen kimse siyaset karıştırmasın çünkü bu site siyasi bir site deyil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kılıçdaroğlu'nun Giresun-Ordu gezilerinde üzerinde durduğu konuların başında Orgi Havalimanı geliyordu. Hükümet Kılıçdaroğlu'nun bu kozunu elinden almak için Orgi Havalimanı müjdesini verdi. Hatırlarsanı Başbakan Giresun'da havalimanı istiyoruz diyen halka yok öğle 3 kuruşa beş köfte biz önceki hükümetler gibi ulufe dağıtmıyoruz dağıtmayacağız demiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000