30 Ocak 2009, Cuma 08:36:12

"OR-Gİ Havaalanı'nı çok önemsiyorum"

DSP Giresun Belediye Başkan Adayı Av. Ali Okusal, OR-Gİ Havaalanı’nın sıkı takipçisi olacaklarını belirtti.
  • OR-Gİ adı altında yapılmak istenen Ordu-Giresun Havaalanı için, Ordulu ve Giresunlu hemşerilerimiz, aklınız yeni mi başınıza geldi? Yanlış hatırlamıyorsam, 80'li yıllarda Ordu çıkışında Sagra fabrikasının deniz tarafında havaalanı inşaatı için istimlak çalışmaları yapıldı. Zamanın Belediye Başkanı engelledi. Daha sonra Ordu-Sivas karayolunun yanında bulunan ve şimdi Sanayi Sitesi olan alanda düşünüldü, o da kaçırıldı. Şimdi havaalanı yapacak yer kalmadı, denize Japon usulü havaalanı yapmaya çalışıyorsunuz. Fakat yeterli irade yok galiba. Bırakın denizi doldurup havaalanı yapma düşüncesini, Turnasuyu civarında fındık bahçelerinin olduğu alan ve benzerlerine daha az masrafla ve daha çabuk bu işi yapabilirsiniz düşüncesindeyim.
  • çok yaşa siatil orgi airport harika yaaa :)))))))))
  • Or-gi yi degistirsinler, dunyaya rezil olacaklar.. Resmen havaalanina 'grup seks' adini veriyorlar..

Okusal yaptığı açıklamada, turizmin en önemli ayağının ulaşım olduğunu kaydederek, bu nedenle OR-Gİ havaalanı Ordu ve Giresun illerinin turizmini harekete geçirmesi bakımından büyük önem taşıdığına vurgu yaptı.

Ülkenin batı tarafında kazalarda bile havaalanı olduğunu kaydeden Okusal, buna rağmen iki ile ortak havaalanı yapılmamasının yatırımlardan bölgenin pay alamadığının göstergesi olduğunu söyledi.

OR-Gİ havaalanı projesinin yıllar önce gündeme gelmesine rağmen yeterince takip edilemediğini kaydeden Okusal, “Bu gerçeğin gün ışığına çıkması için üstün çaba sarf eden Ordu Valisi Ali Kaban’ı, konuya karşı gösterdiği büyük ilgiden dolayı kutluyorum” dedi.

Ordu ve Giresun’un ortak sorunu olan OR-Gİ havaalanının, bir an önce hizmete girmesi için her iki ilin başta valilikleri olmak üzere, belediye başkanlarının ve siyasilerinin sıkı bir işbirliği yapmalarının şart olduğunu belirten Okusal, “Belediye Başkan Adayı olarak, OR-Gİ havaalanını çok önemsiyorum. Belediye başkanlığı görevi bize emanet edildiği takdirde, hava alanının bir an önce hizmete açılması konusunda olağan üstü çaba sarf ederek, takipçisi olacağımı, değerli Giresun halkının bilgisine saygıyla arz ederim” dedi.

"OR-Gİ Havaalanı'nı çok önemsiyorum"

Yorumlar

ordulu hava yolcusu ~ 15 yıl önce
OR-Gİ adı altında yapılmak istenen Ordu-Giresun Havaalanı için, Ordulu ve Giresunlu hemşerilerimiz, aklınız yeni mi başınıza geldi? Yanlış hatırlamıyorsam, 80'li yıllarda Ordu çıkışında Sagra fabrikasının deniz tarafında havaalanı inşaatı için istimlak çalışmaları yapıldı. Zamanın Belediye Başkanı engelledi. Daha sonra Ordu-Sivas karayolunun yanında bulunan ve şimdi Sanayi Sitesi olan alanda düşünüldü, o da kaçırıldı. Şimdi havaalanı yapacak yer kalmadı, denize Japon usulü havaalanı yapmaya çalışıyorsunuz. Fakat yeterli irade yok galiba. Bırakın denizi doldurup havaalanı yapma düşüncesini, Turnasuyu civarında fındık bahçelerinin olduğu alan ve benzerlerine daha az masrafla ve daha çabuk bu işi yapabilirsiniz düşüncesindeyim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hek ~ 15 yıl önce
çok yaşa siatil orgi airport harika yaaa :)))))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Siatil ~ 15 yıl önce
Or-gi yi degistirsinler, dunyaya rezil olacaklar.. Resmen havaalanina 'grup seks' adini veriyorlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000