16 Mayıs 2010, Pazar 08:30:34

"OR-Gİ HAVAALANI YAPILACAK"

Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, Orduluların gönlüne su serpti. Ordu Havaalanı için Güler "Biz verdiğimiz sözü tutarız. OR-Gİ havaalanı yapılacak" diye konuştu.
  • akp 8 yıldır fizibilite yapıyor hala bitiremedi. sn hilmi güler de akp ebediyyen kalacak sanıyor herhalde...
  • ORGY de olabilir belki isim olarak. hem oldukça enternasyonel.
  • 1964... diyen arkadaşıma yapılması gerek ve lazım seni niye rahatsız ediyo anlamış değilim... saygılar...
  • Ordu-Giresun için ortak bir havaalanının gerekli olduğunda artık kimsenin şüphesi olmaması gerekir. Yalnız, insanlar için olduğu kadar, kurumlar ve mekanlar için de isim önemli bir unsurdur. Bu nedenle, adı geçen ve İngilizce'deki anlamı nedeniyle dünyada alay konusu olmaya aday ismin yerine, "GO-Port" (Giresun-Ordu: GO) gibi daha modern ve benimsenmesinde sorun olmayacak bir isim belirleyip, kullanmakta da fayda var.
  • sadace bazı siyasiler söz verdi diye ve yerel halk kırılmasın diye yapılmamalı böyle büyük projeler. şayet gerçekten gerekli ve rentable ise yapılmalı.
  • 1964 yılından beri yapılıyor or-gi samsun trabzon varken or-gi neyimize hayatta yapılmaz samsun havaalanının yolcusunun %50 si giresundan ordudan giderken kim yaptırır yapılmaz.
  • ENİNDE SONUNDA YAPILACAK. BUNU KİMSE ENGELLEYEMEZ..İSME TAKANLARADA YAPILSINDA İSMİ OLMASADA OLUR.YETERKİ YAPILSIN...
  • yapılacak yapılacak.. yapılmayacağını söyleyen yok zaten de 2050 de mi yapılacak 3050 de mi.. yapılacak demeyin yapıyoruz deyin.. fizibilite eksikmişte yenisi yapılıyomuşta.. mışta mış.. kaç senedir yapılacak deniliyo zaten..şimdide yapılacak deniliyo yapılacak da ne zaman ?
  • giresun ve ordu illerinin milletvekillerinden valilerine kadar her yetkilisinin bu işin arkasından koşması gerekir her yönden 2 ilin gelişmesi için çok önemli bir proje olacak , yolcu kapasitesininde çok iyi olacağından eminim tşk
  • değerli site yöneticileri... Hilmi Güler bakanlıktan ayrılalı çok oldu be...lütfen biraz daha dikkat

Ordu'da yerel bir televizyon kanalındaki programa konuk olan Mehmet Hilmi Güler, Ordu ve Giresun illerinin yıllardır beklediği havaalanı konusuna değindi. Güler, gereken her şeyin yapıldığını ve siyasiler olarak bu yatırımı ısrarla takip ettiklerinin altını çizerek, "Ben bu partinin kurucularından bir tanesiyim. Sayın Başbakan'ı çok iyi tanıyorum. Biz verdiğimiz sözü tutacağız. Üniversite konusunda da çok tartışma oldu ama ilk kurulan 4 üniversitenin bir tanesi olduk. Doğalgaz bile programda yokken söz verdik, getirdik. Fındıkta verilen sözü yerine getirdik. Allah'ın izniyle havaalanı da yapacağız" diye konuştu.

OR-Gİ Havaalanı Projesi için hem Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, hem de Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ile görüştüğünü belirten Güler, "Ben Başbakanımızın huyunu çok iyi bilen birisiyim. Başbakan biraz daha temkinli hareket ediyor. Daha dikkatli, olacaksa tam olsun diye temkinli davranıyor. Ama merak etmeyin havaalanı yapılacak. Daha önceki yıllarda yapılan bir fizibilite var. O fizibilite de eksiklikler gördük, yeniden fizibilite yapılıyor. Trabzon Havaalanı'nın ek pistinin iptal edilmesi konusu farklı. Trabzon Havaalanı'na deniz doldurularak ek pist yapılacak. OR-Gİ Havaalanı ile ilgili çalışmalar da hız kesmeden sürüyor. Bundan sonraki süreçte daha da hızlanacak" diye konuştu.

"OR-Gİ HAVAALANI YAPILACAK"

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 14 yıl önce
akp 8 yıldır fizibilite yapıyor hala bitiremedi. sn hilmi güler de akp ebediyyen kalacak sanıyor herhalde...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ORGY de olabilir belki isim olarak. hem oldukça enternasyonel.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
1964... diyen arkadaşıma yapılması gerek ve lazım seni niye rahatsız ediyo anlamış değilim... saygılar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ordu-Giresun için ortak bir havaalanının gerekli olduğunda artık kimsenin şüphesi olmaması gerekir. Yalnız, insanlar için olduğu kadar, kurumlar ve mekanlar için de isim önemli bir unsurdur. Bu nedenle, adı geçen ve İngilizce'deki anlamı nedeniyle dünyada alay konusu olmaya aday ismin yerine, "GO-Port" (Giresun-Ordu: GO) gibi daha modern ve benimsenmesinde sorun olmayacak bir isim belirleyip, kullanmakta da fayda var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sadace bazı siyasiler söz verdi diye ve yerel halk kırılmasın diye yapılmamalı böyle büyük projeler. şayet gerçekten gerekli ve rentable ise yapılmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
1964 yılından beri yapılıyor or-gi samsun trabzon varken or-gi neyimize hayatta yapılmaz samsun havaalanının yolcusunun %50 si giresundan ordudan giderken kim yaptırır yapılmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ENİNDE SONUNDA YAPILACAK. BUNU KİMSE ENGELLEYEMEZ..İSME TAKANLARADA YAPILSINDA İSMİ OLMASADA OLUR.YETERKİ YAPILSIN...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yapılacak yapılacak.. yapılmayacağını söyleyen yok zaten de 2050 de mi yapılacak 3050 de mi.. yapılacak demeyin yapıyoruz deyin.. fizibilite eksikmişte yenisi yapılıyomuşta.. mışta mış.. kaç senedir yapılacak deniliyo zaten..şimdide yapılacak deniliyo yapılacak da ne zaman ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
giresun ve ordu illerinin milletvekillerinden valilerine kadar her yetkilisinin bu işin arkasından koşması gerekir her yönden 2 ilin gelişmesi için çok önemli bir proje olacak , yolcu kapasitesininde çok iyi olacağından eminim tşk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
değerli site yöneticileri... Hilmi Güler bakanlıktan ayrılalı çok oldu be...lütfen biraz daha dikkat

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000