30 Ocak 2010, Cumartesi 10:22:27

"OR-Gİ HAVAALANI OLMAZSA OLMAZ!"

AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür, Giresun ile Ordu illerinin arasına kurulması planlanan OR-Gİ Havaalanı Projesi’nden vazgeçmediklerini, bu konuda siyasiler olarak ellerinden gelen çabayı göstereceklerini söyledi.
  • sn. temür muhalefet milletvekili gibi konuşuyor...
  • UMUT FAKİRİN EKMEĞİ YE MEMET YE!
  • UMUT FAKİRİN EKMEĞİ YE MEMET YE!
  • BU HAVALİMANI YAPMA LAFLARI OY AVCILIGINA DÖNDÜ HERKEZ AYNI SEYI SÖYLÜYOR VE GİDİYOR AMA İCRAAT YOK.SENELERDİR YA SAMSUNDAN YADA TRABZONDAN MEDET UMUYORUZ 2-3 SAATIMIZ YOLLARDA KAYBOLUYOR TOPLAM SEYAHAT SÜRESİ 5-6 SAATI BULUYOR.O ZAMANDA UCAKLA GITMENIN BIR ANLAMI KALMIYOR ARTIK SAYIN VEKİLLERİMİZ LAF DEGİL İCRAAT URETMESİ GEREKLİ BİZİM GİRESUNLU OLARAK MECLİSTE GRUP BASKAN VEKİLİMİZ BİLE VAR GENEL BASKAN YARD.VAR AMA HALA HAVAALANI YAPILIRMI YAPILMAZMI BUNU KONUSUYORUZ.
  • olaflara karnımız dog
  • herhalde bizim vekillerimiz Kürşat TÜZMENİ görüyordur.Mersinin Tarsus ilcesine havalimanı için bu yılın sonunda temel atılacağını söylüyor.Acaba temeli atılır havalimanı yapılır ve ucuşlarda başlar da biz hala Or-gi'yi konuşur olurmuyuz...yok imzada... yok gelecek senin yatırm porgramında...ahh yetti be sıktı..Her iki ilin sayın vekilleri ,sizlerde bir şeyler yapın artık...
  • Temcit pilavi gibi isitip, isitip önümüze getiriliyor bu konu. Allah askina, karar verin, yapin ve bitsin bu konu artik. Hic bir sey yapamiyorsaniz, AKP Ordu ve Giresun milletvekilleri basin istifanizi ve konunun cözümünü kolaylastirin. Destek olamiyorsaniz, köstek bari olmayin! Secmen size oyunu vemis, geregini yapmak size düser :)
  • baslik kendini acikliyor

Temür, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, bazı kesimlerce OR-Gİ Havaalanı projesinin 2010 bütçesinde yatırım programına alınmamasından dolayı vazgeçileceği yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Havaalanlarının bütçe görüşmelerin kapsamında devlet tarafından kabul edilen yatırımlar olmadığına dikkati çeken Temür, “OR-Gİ Havaalanı projesinin 2010 yatırım programında olmaması, kesinlikle projenin unutulacağı, ya da hayata geçirilmeyeceği yönünde algılanmamalı. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz dönemlerde OR-Gİ Projesinin hayata geçeceği sözünü verdi. Bundan kimsenin endişesi olmasın” dedi.

“Giresun ve ordu illerini her anlamda kalkındıracak olan OR-Gİ Havaalanı projesi olmazsa olmazımızdır. Havaalanı üniversitemizin gelişmesine katkı sağlayacağı gibi sanayi alanında da önemli katkılar sağlayacaktır. OR-Gİ'nin hayata geçmesi için her platforma gerekli çalışmaları yapacağız. Yalnız bunun için biraz zamana ihtiyacımız var. Önümüzdeki günlerde gerekli revizyon programlarıyla gündeme alınacaktır.”

"OR-Gİ HAVAALANI OLMAZSA OLMAZ!"

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 14 yıl önce
sn. temür muhalefet milletvekili gibi konuşuyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
UMUT FAKİRİN EKMEĞİ YE MEMET YE!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
UMUT FAKİRİN EKMEĞİ YE MEMET YE!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BU HAVALİMANI YAPMA LAFLARI OY AVCILIGINA DÖNDÜ HERKEZ AYNI SEYI SÖYLÜYOR VE GİDİYOR AMA İCRAAT YOK.SENELERDİR YA SAMSUNDAN YADA TRABZONDAN MEDET UMUYORUZ 2-3 SAATIMIZ YOLLARDA KAYBOLUYOR TOPLAM SEYAHAT SÜRESİ 5-6 SAATI BULUYOR.O ZAMANDA UCAKLA GITMENIN BIR ANLAMI KALMIYOR ARTIK SAYIN VEKİLLERİMİZ LAF DEGİL İCRAAT URETMESİ GEREKLİ BİZİM GİRESUNLU OLARAK MECLİSTE GRUP BASKAN VEKİLİMİZ BİLE VAR GENEL BASKAN YARD.VAR AMA HALA HAVAALANI YAPILIRMI YAPILMAZMI BUNU KONUSUYORUZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
olaflara karnımız dog

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
herhalde bizim vekillerimiz Kürşat TÜZMENİ görüyordur.Mersinin Tarsus ilcesine havalimanı için bu yılın sonunda temel atılacağını söylüyor.Acaba temeli atılır havalimanı yapılır ve ucuşlarda başlar da biz hala Or-gi'yi konuşur olurmuyuz...yok imzada... yok gelecek senin yatırm porgramında...ahh yetti be sıktı..Her iki ilin sayın vekilleri ,sizlerde bir şeyler yapın artık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Temcit pilavi gibi isitip, isitip önümüze getiriliyor bu konu. Allah askina, karar verin, yapin ve bitsin bu konu artik. Hic bir sey yapamiyorsaniz, AKP Ordu ve Giresun milletvekilleri basin istifanizi ve konunun cözümünü kolaylastirin. Destek olamiyorsaniz, köstek bari olmayin! Secmen size oyunu vemis, geregini yapmak size düser :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
baslik kendini acikliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000