23 Haziran 2015, Salı 08:02:23

Orduspor havalimanının otoparkını istiyor

Orduspor Genel Menejeri Selim Şener, Ordu-Giresun Havalimanı otoparkının kiralanması için Giresunspor ile birlikte ortak bir proje başlattıklarını söyledi.
  • Her ne kadar adında Giresun olsa da, Ordu il sınırlarında olduğundan ihale bedeli Orduya kalmalıdır.
  • FUTBOL TAKIMLARININ HAVALİMANI OTOPARKINI İŞLETMESİ HAVALİMANININ KALİTESİNİ DÜŞÜRÜR. HAKKIMIZDA HAYIRLISI...
  • İstemekle olmuyor o işler. İhalede en yüksek bedeli kim öderse o alır. Orduspor veya Giresunspora rant kapısı olarak planlanmadı herhalde oralar.
  • Gelir tek başına Giresunspor a gelsin neden araya giriyor Orduspor tabi batınca hemen rant haline getr
  • Onu 2 sene once hector cuper e milyon euro lar odemeden once dusunecektiniz dahasi da varda neyse....
  • size aslanım. o havaalanı oraya boşuna mı yapıldı ?
  • Çanakkale Eceabat gecislerinde de bu mantıkla para topluyorlar. Her defasında paramı helal etmiyorum. Simdi Orduda otopark parası ödemeyenler o havalimanına gidip birkaç saat için onlarca TL odeyince görün alemi.
  • Halkı futbolla uyutmak için otopark geliri kullanmak... süper fikirmiş.
  • İstersen sende katıl belki alırsın.havaalanını kullanmayacaksın değilmi? Kullanma kullanırsan yüzün bile kızarmaz senin
  • Aslında güzel bir düşünce. Futbol takımlarının kurumsal bir kimliği var. Ordu ve Giresun halkının yararına da bir iş olur. İnşallah ihaleyi kazanırlar.

Orduspor Genel Menejeri Selim Şener, Ordu-Giresun Havalimanı otoparkının kiralanması için Giresunspor ile birlikte ortak bir proje başlattıklarını söyledi.

Geçen sezon PTT 1. Lig'de mücadele eden ve yaşadığı mali sorunlar sebebi ile ligi son sırada bitirerek Spor Toto 2. Lig'e düşen Orduspor'da mali kaynak arama çalışmaları sürüyor. Orduspor'da mali kaynak için Ordu-Giresun Havalimanı otopark ihalesinin yapılması bekleniyor. Konuya ilişkin açıklama yapan Orduspor Genel Menajeri Selim Şener, Orduspor ve Giresunspor takımlarının ortak olarak otopark ihalesini almak için girişimlerde bulunduğunu, bunun için de ilerleyen günlerde iki takımın ortak bir şirket kurabileceğini söyledi.

"HAVALİMANI İKİ TAKIMIN GELECEĞİDİR"

Havalimanı otoparkının kiralanması durumunda iki takımında mali anlamda rahatlayacağını ve alt yapılara önem vereceğini aktaran Şener, "Ordu-Giresun Havalimanı otoparkının kiralanması için çalışmalar başladık. Orduspor ve Giresunspor ortak bir şirket kuracak ve ihaleye girecek. Bu otopark Orduspor ve Giresunspor'un geleceğidir. Buradan gelecek olan katkı iki takıma da önemli kazanımlar katacaktır. Bu proje gerçekleşirse iki takımda ekonomik anlamda rahatlaması sağlanırken, alt yapıdaki oyunculara yönelim artacaktır. Bu gelirlerle alt yapı oyuncularının yeme içme ve giyim gibi masrafları karşılanarak futbolcunun moral motivasyonunu arttıracaktır. Hem Orduspor olarak biz hem de Giresunspor bu duruma olumlu yaklaşıyor. Sonuç olarak bu bir ihaledir ve kazanmayı istiyoruz" dedi.

Orduspor havalimanının otoparkını istiyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Çotanak ~ 9 yıl önce
Her ne kadar adında Giresun olsa da, Ordu il sınırlarında olduğundan ihale bedeli Orduya kalmalıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FUTBOL ~ 9 yıl önce
FUTBOL TAKIMLARININ HAVALİMANI OTOPARKINI İŞLETMESİ HAVALİMANININ KALİTESİNİ DÜŞÜRÜR. HAKKIMIZDA HAYIRLISI...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone ~ 9 yıl önce
İstemekle olmuyor o işler. İhalede en yüksek bedeli kim öderse o alır. Orduspor veya Giresunspora rant kapısı olarak planlanmadı herhalde oralar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GİRESUNSPOR 28 ~ 9 yıl önce
Gelir tek başına Giresunspor a gelsin neden araya giriyor Orduspor tabi batınca hemen rant haline getr

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:D :D ~ 7 yıl önce
iyide siz sadee tabelada isim olarak varsınız :)) size kardeş gözüyle bakıyoruz hala daha ordu sınırları içerisindeki alandan pay istiyorsunuz anlaman açısından yazıyorum ordu havalimanı ordu sınırları içerisined ve ordu valiliği belediyeleri sınırları içerisindedir hatrınız kalmasın diye sizi kardeş ekledik tabelaya :D
Poseidon ~ 9 yıl önce
Onu 2 sene once hector cuper e milyon euro lar odemeden once dusunecektiniz dahasi da varda neyse....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yedirmezler ~ 9 yıl önce
size aslanım. o havaalanı oraya boşuna mı yapıldı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Çanakkale Eceabat gecislerinde de bu mantıkla para topluyorlar. Her defasında paramı helal etmiyorum. Simdi Orduda otopark parası ödemeyenler o havalimanına gidip birkaç saat için onlarca TL odeyince görün alemi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
__ ~ 9 yıl önce
Halkı futbolla uyutmak için otopark geliri kullanmak... süper fikirmiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sebastian52 ~ 9 yıl önce
İstersen sende katıl belki alırsın.havaalanını kullanmayacaksın değilmi? Kullanma kullanırsan yüzün bile kızarmaz senin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
salih çubuk ~ 9 yıl önce
Aslında güzel bir düşünce. Futbol takımlarının kurumsal bir kimliği var. Ordu ve Giresun halkının yararına da bir iş olur. İnşallah ihaleyi kazanırlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000