01 Mart 2017, Çarşamba 13:07:09

Ordu-Giresun'da yurt dışı uçuşları başlıyor

Ordu-Giresun Havalimanı’ndan doğrudan Almanya’ya karşılıklı uçuşların Haziran ayında başlayacağı belirtildi. Üç noktaya başlayacak uçuşlar, Dusseldorf, Frankfurt ve Stuttgart’a yapılacak.
  • Zaten Ordu-Giresundan yurtdışına uçuluyordu , KKTC ne zamandan beri yurt içi sayılıyor ? haber eksik ve yanlış bilgi.
  • elimde 1 adet flightradar24 alıcısı var .piraziz-gülyalı civarından 24 saat kesintisiz internet bağlantısı verebelicek ve biraz bilgisayar bilgisi olan (linux,raspberry,debian...)varsa benimle iletişime geçsin....
  • Ne şehircilik var, ne kültür var, ne festival var, ne otel var, ne restoran var, ne cafe var, ne deniz var, yav bu alman neyinize gelsin. Ha gelir nerde almanyanın iti kopuğu cebinde beş para olmayan adamı, ucuz diye gelir. Yıllarca trabzonda havalimanı vardı , yurtdışı uçuşu vardı, kaç turist gelmiş allah aşkına, çocukluğumda ayasofyaya gelirdi turistler , onu da sivri akıllılar camiye çevirdiler, Trabzon resmen köye dönüştü.. Bu işler öyle havalimanı ile olmaz, hala kalkmış yayla diyor adam, yaylalar kovalasın sizi....
  • Ben Avrupa'da yaşıyorum. İşin dogrusu kayak sporunu Türkiye'de yaşarken, universitede öğrendim. Zigana'da bulunan tesis için buradan oraya gelinmez. Bizdeki en iyi tesis Erzurumdur. Fakat o dahi vasat. Fakat heliski ve off-piste gelinir. Bu dediklerimin müşterisi de sayısı çok az ve elit bir kayakçı grubudur zira herkesin becerebilecegi işler değil. Avrupa'daki hiçbir pist kayakçısı da zahmet edip bize gelmez. Bizdeki pistler zaten burada her dağ kasabasında var. Yani hayal görmeye devam. Karadeniz müthiş güzellikte bir bölgemiz fakat ülke olarak merak uyandırmaktan çok endişe verici bir durumda olduğumuzdan dolayı turisti unutun bence. Turizm daha kolay kolay belini doğrultamaz. Gurbetçiye özellikle de Akp gurbetçisine çalışın tek umut onlar artık :)))
  • Bu haberde eksik bilgi var. 1 Mart 31 Mayıs tarihleri arası Çarşamba Havalimanının kapanacak açıklamasından sonra Sunepress yurt dışı uçuşlarını Ordu'ya planlamıştı. Sunexpress iki hafta Ordu'da uçtuktan sonra Mart'ın ikinci yarısından sonra havalimanı kapanmadığı için Samsun'a dönecek.Ordu'dan Almnaya'ya Köln/Bonn'a uçuş olacak.Onun başlama tarihi de 20 Haziran..Duseldorf, Sturtgart ve Franfurt uçuşları Ordu'dan olmayacak..Çarşamba Havalimanı 1 Ağustos'ta kapanınca bu uçuşlar tekrar Ordu'dan olacak şeklinde planlanıyor...
  • SUNEXPRESS HAVAYOLLARININ ORDU GİRESUN HAVAALANINA UÇMASI ÇOK İYİ BİR OLAY. ANCAK BU UÇAKLAR DAHA ÇOK YURTDIŞINDA ÇALIŞAN VATANDAŞLARIMIZA HİZMET EDİYOR. ALMANYA'NIN BU BÖLGELERİNDE TANITIM ÇALIŞMALARI YAPARAK BÖLGEYE TURİST GETİRMEK OLASI. BU SEFERLERİN ÖZELLİKLE ALMAN MİSAFİRLERE DUYURULMASINDA BÜYÜK YARAR VAR. BU FIRSATI DEĞERLENDİRMEK GEREKİR. SAMSUN'A GEÇEN YILLARDA GELEN UÇAKLARDA TURİST OLARAK ADLANDIRDIĞIMIZ YOLCU YOK DENECEK KADAR AZDI. UMARIM BUNU DEĞİŞTİREBİLİRİZ.
  • Ohh mis gibi orgy durmayin devam edin lutfen!! Ucurun herkesi
  • Adamlar Köln den uçuyor , daha uçaklarının nereden uçtuklarını bilmiyorlar
  • haziranda açılır temmuzda kapanır çünkü almanlar burayıda çok kıskanmış:)

Ordu-Giresun Havalimanı’ndan doğrudan Almanya’ya karşılıklı uçuşların Haziran ayında başlayacağı belirtildi. Üç noktaya başlayacak uçuşlar, Dusseldorf, Frankfurt ve Stuttgart’a yapılacak.

Giresun Turizm Alt Yapı Hizmet Birliği (GİRTAB) Müdürü Tamer Uzuner, Sun Express Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Çalışkan ziyaretinin ardından Almanya’ya uçuşlar hakkında bilgi verdi. Karanediniz’in, Türkiye’nin en önemli turizm destinasyonlarını bünyesinde barındırdığını belirten Uzuner, şöyle konuştu: “Bu bağlamda Giresun ilimizde gerek adası, gerek yaylaları gerekse elit ve nezih şehir yaşamıyla hem Avrupa’daki gurbetçilerimizin hem de Almanya’da yaşayan Alman vatandaşlarının yoğun bir teveccüh ile karşılaşacağını şimdiden görmekteyiz. Haziran ayından itibaren Ordu-Giresun Havalimanı’ndan Almanya’nın Düsseldorf, Frankfurt ve Stuttgart kentine uçuşlar başlayacak.”

KIŞ TURİZMİNDE RAKİP OLACAK

“Avrupa’dan Türkiye’ye gelen her bir turist yaklaşık 4 bin TL harcıyor. Harcamaları olumlu ve yüksek tutmak şehrimizdeki esnafların güler yüzlü ve bizim bu yapılan seferleri olumlu değerlendirmemiz, kendimizi iyi tanıtmamızla ilgili. Önümüzdeki günlerde Almanya’daki Türk derneklerini de ziyaret ederek bu uçuşları desteklemeleri ve bir Karadeniz tatili oradaki vatandaşlarımıza önermeleri konusunda gerekli adımları atacağız. Avrupa’da kış turizmi için tatil yapmak çok pahalı fakat Karadeniz bölgesinde sahilde kışın 8-10 derece sıcaklık ortalamaları varken, hemen bir saatlik mesafede yaylalara çıkıldığında bir çam ormanı ve kar manzarası görmek mümkün. Bölgeyi bütüncül olarak düşündüğümüzde Gümüşhane’ye bağlı Zigana’daki kayak merkezi Ordu Boztepe de tamamlanmak üzere olan kayak merkezi, Giresun ilimiz Kümbet Yaylası’nda 2018 yılında yapımına başlanacak olan kayak merkezi Avrupa kış sporları turizmine ciddi manada bir rakip olacak.”

KARADENİZ, HER KESİN HAYALİ

“Yaptığımız araştırmalarda tıpkı Türkiye’de olduğu gibi, Avrupa’da yaşayan her Türk vatandaşının hayalinin Karadeniz’i görmek olduğu sonucu ortaya çıktı. Sun Ekspres ile ortaklaşa yapacağımız tanıtım çalışmaları ile birlikte hem kış hem yaz aylarında Avrupa’da yaşayan gurbetçilerimize öncelikli olmak üzere Avrupa vatandaşlarına da Karadeniz’in nimetlerini ve güzelliklerini göstermek için ciddi bir pazar politikası uygulayacağız.”

Ordu-Giresun'da yurt dışı uçuşları başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Yurtdışı ~ 7 yıl önce
Zaten Ordu-Giresundan yurtdışına uçuluyordu , KKTC ne zamandan beri yurt içi sayılıyor ? haber eksik ve yanlış bilgi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kıbrıs ~ 7 yıl önce
Kıbrıs avruyupa
YAVUZ YÖNDEM ~ 7 yıl önce
elimde 1 adet flightradar24 alıcısı var .piraziz-gülyalı civarından 24 saat kesintisiz internet bağlantısı verebelicek ve biraz bilgisayar bilgisi olan (linux,raspberry,debian...)varsa benimle iletişime geçsin....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OGU ~ 7 yıl önce
Bence siz ORDU Büyükşehir Belediyesi ile temasa geçin. Başkan havalimanı ile gayet ilgilidir. Hakkını yemeyelim vali bey de ilgilidir. Size çözüm üretirler.
Misafir ~ 7 yıl önce
Ne şehircilik var, ne kültür var, ne festival var, ne otel var, ne restoran var, ne cafe var, ne deniz var, yav bu alman neyinize gelsin. Ha gelir nerde almanyanın iti kopuğu cebinde beş para olmayan adamı, ucuz diye gelir. Yıllarca trabzonda havalimanı vardı , yurtdışı uçuşu vardı, kaç turist gelmiş allah aşkına, çocukluğumda ayasofyaya gelirdi turistler , onu da sivri akıllılar camiye çevirdiler, Trabzon resmen köye dönüştü.. Bu işler öyle havalimanı ile olmaz, hala kalkmış yayla diyor adam, yaylalar kovalasın sizi....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 7 yıl önce
Turistler gelmiyor zaten, gurbetçiler geliyor yazın
misafire ~ 7 yıl önce
yaw he he çok biliyon
Bir gurbetci ~ 7 yıl önce
Belkide gurbetciler olabilir? Görüs ufugunuzu biraz genisletin derim.
St.Sophia ~ 7 yıl önce
Turist gelirse zaten müzeye gider camiye gitmez mi?...İstanbulda biletli Ayasofya dolu, yanındaki Sultanahmet boş mu?
Kayakçı ~ 7 yıl önce
Ben Avrupa'da yaşıyorum. İşin dogrusu kayak sporunu Türkiye'de yaşarken, universitede öğrendim. Zigana'da bulunan tesis için buradan oraya gelinmez. Bizdeki en iyi tesis Erzurumdur. Fakat o dahi vasat. Fakat heliski ve off-piste gelinir. Bu dediklerimin müşterisi de sayısı çok az ve elit bir kayakçı grubudur zira herkesin becerebilecegi işler değil. Avrupa'daki hiçbir pist kayakçısı da zahmet edip bize gelmez. Bizdeki pistler zaten burada her dağ kasabasında var. Yani hayal görmeye devam. Karadeniz müthiş güzellikte bir bölgemiz fakat ülke olarak merak uyandırmaktan çok endişe verici bir durumda olduğumuzdan dolayı turisti unutun bence. Turizm daha kolay kolay belini doğrultamaz. Gurbetçiye özellikle de Akp gurbetçisine çalışın tek umut onlar artık :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Felaket Tellalı ~ 7 yıl önce
İlk yarısı doğru.....Sen günü yaşarsın, yarına umutla bakmazsın,taş bağla boynuna atla suya.
ORDU GİRESUN ~ 7 yıl önce
Bu haberde eksik bilgi var. 1 Mart 31 Mayıs tarihleri arası Çarşamba Havalimanının kapanacak açıklamasından sonra Sunepress yurt dışı uçuşlarını Ordu'ya planlamıştı. Sunexpress iki hafta Ordu'da uçtuktan sonra Mart'ın ikinci yarısından sonra havalimanı kapanmadığı için Samsun'a dönecek.Ordu'dan Almnaya'ya Köln/Bonn'a uçuş olacak.Onun başlama tarihi de 20 Haziran..Duseldorf, Sturtgart ve Franfurt uçuşları Ordu'dan olmayacak..Çarşamba Havalimanı 1 Ağustos'ta kapanınca bu uçuşlar tekrar Ordu'dan olacak şeklinde planlanıyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TURİZMCİ ~ 7 yıl önce
SUNEXPRESS HAVAYOLLARININ ORDU GİRESUN HAVAALANINA UÇMASI ÇOK İYİ BİR OLAY. ANCAK BU UÇAKLAR DAHA ÇOK YURTDIŞINDA ÇALIŞAN VATANDAŞLARIMIZA HİZMET EDİYOR. ALMANYA'NIN BU BÖLGELERİNDE TANITIM ÇALIŞMALARI YAPARAK BÖLGEYE TURİST GETİRMEK OLASI. BU SEFERLERİN ÖZELLİKLE ALMAN MİSAFİRLERE DUYURULMASINDA BÜYÜK YARAR VAR. BU FIRSATI DEĞERLENDİRMEK GEREKİR. SAMSUN'A GEÇEN YILLARDA GELEN UÇAKLARDA TURİST OLARAK ADLANDIRDIĞIMIZ YOLCU YOK DENECEK KADAR AZDI. UMARIM BUNU DEĞİŞTİREBİLİRİZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Almanya ~ 7 yıl önce
Almanya seni çok iyi tanıyor. Senin ekstra bir tanıtım yapmana gerenk yok :)))
ORGi ~ 7 yıl önce
Ohh mis gibi orgy durmayin devam edin lutfen!! Ucurun herkesi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Köln ~ 7 yıl önce
Adamlar Köln den uçuyor , daha uçaklarının nereden uçtuklarını bilmiyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
süper ~ 7 yıl önce
haziranda açılır temmuzda kapanır çünkü almanlar burayıda çok kıskanmış:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000