08 Haziran 2016, Çarşamba 09:13:33

Ordu-Giresun'a yeni seferler eklendi

Türkiye ve Avrupa'nın deniz üzerine inşa edilen ilk ve tek havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu-Giresun Havalimanı'na yeni seferler konuldu.
  • Allah razi olsunyapan ve ucurandan herkes faydalaniyor Süper bir gavalimani entegre görülmeye deger giresun ve ordu ili
  • Deniz üzerine yapılan alanın rantable olabilmesi için ilk beşe girebilmesi gerekir. Haydi Or-Gi'ciler uçmaya. Bakalım ne kadar başaracaksınız. Sefer istemekle olmuyor. Daha çok havalanmanız şart.
  • Zorla bu havaalanını adam etmeye çalışıyorlar ama olmuyor işte. Keşke başka bir yere yatırım yapsaydınız. Yazık paralara yazık.
  • Rize havalimanı ile ilgili gelişme varmı?
  • London - ordu seferı istiyoruz.
  • En torpilli havaalanı. Haberi olmayan hafta yok. Or-Gi New York uçuşları ne zaman başlayacak?
  • Diğer büyük şehirlerimizede bu şekilde seferler eklenirse iyi olur. Milyon dolarlık havalimanı yapıyorlar ama gunde 2 sefer ayıptır günahtır Ayrımcılık hat safhada...
  • İç hatlar seferine öncelikle en azından hafta belli günleri başta Antalya ve Bodrum eklenebilir. Bursa da önemli sayıda Giresunlu yaşıyor. Özelliklede en kısa zamanda Almanya başta olmak üzere gurbetçilerimiz için yurtdışı seferleri başlamalı. Hatr-ı sayılır Giresunlu ve Ordulu hemşerimiz yurtdışında yaşıyor. Kış döneminde bile bu uçuşlar sürecektir.
  • BURSA HATTI ACİL AÇİLMALİ YADA ANAKARA BAGLANTİLİ 1 VEYA 2 SAAT BEKLEM İ,LİEDE OLABİŞLİR. DİREK BURSA ARABİSTAN KIBRIS ANTALYA ALMANYA ADANA VS YERLER ACİL OLMALİDİR. CONKÜ ORDU GİRESUN HAVALAİMANİ BAYBURT VE GÜMÜŞHANE ORDU VE GİRESUNA YANI SIRA HİZMET VEREBİLMESİ İÇİN SART.
  • Findik findik :))))) ruslar yeni ucagini tanitti :)

Türkiye ve Avrupa'nın deniz üzerine inşa edilen ilk ve tek havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu-Giresun Havalimanı'na yeni seferler konuldu.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaz dönemiyle havalimanında yoğunluk yaşandığını belirterek, vatandaşların mağdur olmaması için havayolu şirketleri tarafından yeni seferler eklendiğini bildirdi.

Ankara seferlerinin karşılıklı ikiye çıkarıldığını ifade eden Yılmaz, "Gündüz vakti yapılacak bu seferle ilgili talepler vardı. Böylelikle bu talep karşılanmış oldu." dedi.

Yılmaz, her gün kentten karşılıklı yapılan İstanbul ve İzmir seferlerinin de aralıksız sürdüğüne dikkati çekerek, "Ordu-Giresun Havalimanı'na yeni seferin eklenmesiyle günlük karşılıklı yapılan uçuş sayısı 22'ye çıktı. Birinci yılını yeni dolduran havalimanında yolcu yoğunluğunun hayli fazla olması sevindirici çünkü açılmadan önce 'havalimanı çalışır mı, çalışmaz mı' tartışmaları vardı. Rakamlar bu tartışmaların ne kadar yersiz ve gereksiz olduğunu göstermiş oldu." diye konuştu.

Havalimanını mayıs ayında 60 bin yolcunun kullandığını dile getiren Yılmaz, "Bu rakamın haziran, temmuz ve ağustos aylarında daha da artmasını bekliyoruz." ifadesini kullandı.

Yılmaz, ilerleyen süreçte yurt dışı seferlerinin de başlayacağını, ilk etapta Suudi Arabistan, Almanya ve Avusturya uçuşlarının devreye sokulacağını sözlerine ekledi.

Ordu-Giresun'a yeni seferler eklendi

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Mert vatan ~ 8 yıl önce
Allah razi olsunyapan ve ucurandan herkes faydalaniyor Süper bir gavalimani entegre görülmeye deger giresun ve ordu ili

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OrGi ~ 8 yıl önce
Deniz üzerine yapılan alanın rantable olabilmesi için ilk beşe girebilmesi gerekir. Haydi Or-Gi'ciler uçmaya. Bakalım ne kadar başaracaksınız. Sefer istemekle olmuyor. Daha çok havalanmanız şart.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zor ~ 8 yıl önce
Zorla bu havaalanını adam etmeye çalışıyorlar ama olmuyor işte. Keşke başka bir yere yatırım yapsaydınız. Yazık paralara yazık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rize? ~ 8 yıl önce
Rize havalimanı ile ilgili gelişme varmı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone ~ 8 yıl önce
Yok işine bak
Ryanair ~ 8 yıl önce
London - ordu seferı istiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 8 yıl önce
En torpilli havaalanı. Haberi olmayan hafta yok. Or-Gi New York uçuşları ne zaman başlayacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 8 yıl önce
2017 nin 30 şubatında başlatmayı planlıyorlarmış!!!!
thy-teknik ~ 8 yıl önce
Kardeş ne kadar da zoruna gitmiş, demek ki frekans artışı doğru bi hamleymis. Homurtular hemen başlamış cekemeyenler için.
beyin bedava ~ 8 yıl önce
Tr'de torpilsiz is olumuyor, yeni bisey degil..
Yazık ~ 8 yıl önce
Diğer büyük şehirlerimizede bu şekilde seferler eklenirse iyi olur. Milyon dolarlık havalimanı yapıyorlar ama gunde 2 sefer ayıptır günahtır Ayrımcılık hat safhada...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Giresun-Ordu ~ 8 yıl önce
İç hatlar seferine öncelikle en azından hafta belli günleri başta Antalya ve Bodrum eklenebilir. Bursa da önemli sayıda Giresunlu yaşıyor. Özelliklede en kısa zamanda Almanya başta olmak üzere gurbetçilerimiz için yurtdışı seferleri başlamalı. Hatr-ı sayılır Giresunlu ve Ordulu hemşerimiz yurtdışında yaşıyor. Kış döneminde bile bu uçuşlar sürecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
levent ÖZENK ~ 8 yıl önce
BURSA HATTI ACİL AÇİLMALİ YADA ANAKARA BAGLANTİLİ 1 VEYA 2 SAAT BEKLEM İ,LİEDE OLABİŞLİR. DİREK BURSA ARABİSTAN KIBRIS ANTALYA ALMANYA ADANA VS YERLER ACİL OLMALİDİR. CONKÜ ORDU GİRESUN HAVALAİMANİ BAYBURT VE GÜMÜŞHANE ORDU VE GİRESUNA YANI SIRA HİZMET VEREBİLMESİ İÇİN SART.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 8 yıl önce
Findik findik :))))) ruslar yeni ucagini tanitti :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000