19 Haziran 2012, Salı 16:18:42

ORDU-GİRESUN'A ERDOĞAN ÖNERİSİ

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin bugün yaptığı basın toplantısında dolgu çalışmaları hakkında bilgi verdi ve Ordu-Giresun Havalimanına konulacak ismi önerdi...
  • bu havaalanı fikrini hiç ortada yokken zamanın valisi sami seçkinnin sami arkadaşı hava alanı için yer ararken ordunun düz arazisi olmadığını beyan edince bu işin olmayacağını söyleyince iş adamı fahrettin gözükan hong kong da böyle bir deniz üstünde limanın olduğundan bahsetmesi üstüne bu fikir çıkmıştır dolayısı ile bu hava limanına fahrettin gözükan ismi konmalıdır.Bu onu söylemeseydi orduya asla hava limanı olmazdı.
  • bu hava alanın fikir babası ordulu işadamı Fahrettin Gözükan bence bu hava alanına bu kişinin yani fikri veren kişinin adı konmalı.
  • Karadeniz havalImani olabilir tabiki. Denizin ustune yapildigina gore:):):) fakat istanbula yapilacak yeni havalimaninin ismi kesinlikle Fatih Sultan Mehmed havalimani olmalidir.
  • ya allahaşkına sen oranın altyapısına bak ihtiyaçları giderecekmi ona bak uzun vadedeki durumuna bak bunlar kalkmış adı ne olsun diye tartışıyor.onun için bu ülke hiçbirzaman adam olmaz ve olmuyorda...
  • Orgi olursa dünyada alay konusu olur, orgy nin ne anlama geldiği malümünüz.
  • yalakalık parayla değil ki Karadeniz Havalimanı desen suyu mu çıkar
  • istanbul rte havalimanı ismi -bence- yapılacak dewasa 3.havalimanına verilecek -bu vali rte yi oraya yakıştırdıysa yükselmesi zor ! ama önce şunu sormak lazım o sayın vali beye siz AKP ninmi valisiniz yoksa TÜRKİYE CUMHURİYETİ ninmi valisiniz ?
  • Bir ordulu olarak orgi olmasını istemem ne biçim isim yorgi der gibi istemem yok orgi olacaksa
  • Bırak bu işleri sayın vali, rte gider başkası gelir. O zamanda ismini değiştirelim bu olsun dersiniz. Bırakında buna ordu- giresun halkı karar versin. Aşagıdakı arkadasın dedıgıne katılıyorum. karadeniz havalımanı olsun....
  • Şimdi burada havalimanının adını tartışmak çok erken olmakla birlikte Ne Giresun ne de Ordu bir yer gösterip havalimanının adı şu olsun bu olsun diye şimdi konuşabilirlerdi.Bu havalimaının adı Karadenizin üzerine kurulduğu için BLACK SEA AİRPORT olsun derim....Çünkü karadenize kıyısı olan diğer ülekerde burayı benimser ve ucuş düzenlemek isterler.Havalimanının adı ile denizin adı aynı olmalı tekrar ediyorum havalimanını denizin üzerine yapıyoruz.Havalimanın adı da deniizn adı ile aynı olmalı..

Ordu-Giresun havalimanı hakkında bugün yaptığı basın toplantısında bilgi veren Giresun Valisi Ali Şahin, havalimanının ismi ile ilgili olarak şöyle konuştu: "Şu anda sitemizde yapılan anketler var. Gül-Aziz şeklinde iki ilçenin ismi var. Ben bunu da çok uygun görmüyorum zaten. Arkadaşlar benim teklifim 1986 yılından beri Ordu ve Giresun’da bu havaalanı yapılması konuşmaları devam ediyor. Ta ki Başkanımız bu iş olacak diye elini vurmasıyla ve hakikaten yöre milletvekillerinin de uğraşısı sonucunda bu iş olmuştur. Onun büyük dahili vardır. İsim şuan önemli değil, isim daha sonraki iş. Biz önce meyveyi yiyelim. İsmini sonra koyarız. Benim arzum dileğim Recep Tayyip Erdoğan Havalimanı yakışır. Çünkü kaç tane başbakanın, cumhurbaşkanının isimleri bu şekildedir. Bir havalimanının isminin kendisine verilmesi bence çok yerindedir. Ama şu anda tartışılacak bir konu değildir. Bizim şu anda ki işimiz meyveyi yemektir. Meyveyi yedikten sonra onun ismini tadına göre koyacağız. Bu havaalanı 528 gün içinde bitirilecek. 2013 yılının aralık ayında bende bilet alacağım" diye konuştu.

ORDU-GİRESUN'A ERDOĞAN ÖNERİSİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

aziz işbakan ~ 11 yıl önce
bu havaalanı fikrini hiç ortada yokken zamanın valisi sami seçkinnin sami arkadaşı hava alanı için yer ararken ordunun düz arazisi olmadığını beyan edince bu işin olmayacağını söyleyince iş adamı fahrettin gözükan hong kong da böyle bir deniz üstünde limanın olduğundan bahsetmesi üstüne bu fikir çıkmıştır dolayısı ile bu hava limanına fahrettin gözükan ismi konmalıdır.Bu onu söylemeseydi orduya asla hava limanı olmazdı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aziz işbakan ~ 11 yıl önce
bu hava alanın fikir babası ordulu işadamı Fahrettin Gözükan bence bu hava alanına bu kişinin yani fikri veren kişinin adı konmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Orly ~ 12 yıl önce
Karadeniz havalImani olabilir tabiki. Denizin ustune yapildigina gore:):):) fakat istanbula yapilacak yeni havalimaninin ismi kesinlikle Fatih Sultan Mehmed havalimani olmalidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:)) ~ 12 yıl önce
ya allahaşkına sen oranın altyapısına bak ihtiyaçları giderecekmi ona bak uzun vadedeki durumuna bak bunlar kalkmış adı ne olsun diye tartışıyor.onun için bu ülke hiçbirzaman adam olmaz ve olmuyorda...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot X ~ 12 yıl önce
Orgi olursa dünyada alay konusu olur, orgy nin ne anlama geldiği malümünüz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
yalakalık parayla değil ki Karadeniz Havalimanı desen suyu mu çıkar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
o isim istanbula verilecek ! ~ 12 yıl önce
istanbul rte havalimanı ismi -bence- yapılacak dewasa 3.havalimanına verilecek -bu vali rte yi oraya yakıştırdıysa yükselmesi zor ! ama önce şunu sormak lazım o sayın vali beye siz AKP ninmi valisiniz yoksa TÜRKİYE CUMHURİYETİ ninmi valisiniz ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OR-Gİ ~ 12 yıl önce
Bir ordulu olarak orgi olmasını istemem ne biçim isim yorgi der gibi istemem yok orgi olacaksa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BLACK SEA AİRPORT ~ 12 yıl önce
Bırak bu işleri sayın vali, rte gider başkası gelir. O zamanda ismini değiştirelim bu olsun dersiniz. Bırakında buna ordu- giresun halkı karar versin. Aşagıdakı arkadasın dedıgıne katılıyorum. karadeniz havalımanı olsun....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BLACK SEA AİRPORT ~ 12 yıl önce
Şimdi burada havalimanının adını tartışmak çok erken olmakla birlikte Ne Giresun ne de Ordu bir yer gösterip havalimanının adı şu olsun bu olsun diye şimdi konuşabilirlerdi.Bu havalimaının adı Karadenizin üzerine kurulduğu için BLACK SEA AİRPORT olsun derim....Çünkü karadenize kıyısı olan diğer ülekerde burayı benimser ve ucuş düzenlemek isterler.Havalimanının adı ile denizin adı aynı olmalı tekrar ediyorum havalimanını denizin üzerine yapıyoruz.Havalimanın adı da deniizn adı ile aynı olmalı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000