18 Şubat 2016, Perşembe 09:08:52

Ordu-Giresun'a Almanya'dan direkt sefer talebi

Anadolu Jet Başkanı İbrahim Doğan tarafından Ordu Giresun Havaalanı’nda düzenlenen toplantıya katılan Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, beklentileri dile getirerek, yurtiçi uçuşların yanında Almanya’ya direkt sefer konulmasını istedi.
  • Sayin Ordu Büyüksehir Belediye Baskanimiz,sizlerden de bekliyoruz bögle bir girisim,Mesela Frankfurt/ ORDU direk seferler sagolun,varolun,almanyadan selamlar
  • OGU-DUS veya OGU-CGN düsünülebilir aslinda...
  • Las Vegas ve Trinidat seferleri ne zaman başlayacak? Samsun Trabzon aktarmalı seferlerde perişan oluyoruz. Lütfen sesimize kulak verin.
  • 'daki nüfus unutulmamalı
  • bravo baskan bursadan
  • acil bursa giresun ucus u nezaman
  • bursa dan da ordu giresuna direkt ucus bekliyoruz
  • Helal sana Başkanım. Aslında bunları Giresunun vekilleri düşünmeli. AHL den hala bir uçuş var ve biletler çok pahalı... Giresunun ve Ordunun vekilleri görev başına. Yolcu var uçak yok.
  • Başkan öncelikleri iyi seçmeli. Atatürk'ten 1 sefer varken dile getirilecek konu 2. ve 3. sefer koyulması olmalıdır. Almanya daha sonraki talep olmalı. Şu anda Almanya'nın bilmem ne şehrine sefer koysan ne olur? Hem ülkemizden hem de dünyanın her tarafından gelen Ordu-Giresunlular Atatürk havalimanına indikten sonra hala Samsun veya Trabzon'a uçmak zorunda kalıyorlar. Çünkü Atatürk'ten tek sefer 15.30'da... Saat 16.00'da Atatürk'e inen ya ertesi günkü uçağı bekleyecek ya SAW'a gidip akşam uçaklarına yetişecek ya da Samsun veya Trabzon'a dolmuş gibi çalışan uçaklara binecek. Tabiidir ki insanlar Samsun veya Trabzon uçağı ile geliyor ve OGU'yu kullanan sayısı o kadar az oluyor. Atatürk havalimanına inip Samsun veya Trabzon'a uçmak zorunda kalan OGU yolcusu kaç kişidir acaba, doğrusu çok merak ediyorum. Tabi bunun tersi de var. Atatürk'ten kalkacak uçağına en uygun uçuş Samsun veya Trabzon'dan olduğu için hala Samsun ve Trabzon'u kullanmak zorunda da kalıyor insanlar.
  • Ha işte en sonunda. Dedik size yakında bunlar samsundan trabzondan yapilan seferleri kıskanırlar da bizde isteruk tuttururlar diye. Ayranı yok içmeye almanyaya gitmek ister sefere. Şimdi bunlar turizmci teşviki de almak isterler. Ona da bizim vergilerimiz elbette. Vay arkadas.

Anadolu Jet Başkanı İbrahim Doğan tarafından Ordu Giresun Havaalanı’nda düzenlenen toplantıya katılan Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, beklentileri dile getirerek, yurtiçi uçuşların yanında Almanya’ya direkt sefer konulmasını istedi.

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, yaptığı konuşmada, havaalanının Giresun’a, Ordu’ya önemli bir fırsat sağladığına dikkat çekerek “Giresun ve Ordu gurbetçisi çok olan iller. İstanbul’da iki ilin nüfusu ilk dört arsında. Almanya’da, Avrupa’da, Amerika’da, Japonya’da Giresun’un, Ordu'nun önemli nüfusu var. Giresun’un nüfusundan İstanbul’da yaşayan hemşehrilerimiz daha fazla. Ben de gurbetçi bir ailenin mensubuyum. Yurt içinde beklediğimiz direkt uçuşların planlanması çok güzel. Özellikle yaz aylarında Almanya’dan direkt uçuş yapılması iki ilimizin de önemli bir beklentisidir. Turizm potansiyelimizi, gurbetçilerimizi daha sık getirerek güçlendirebiliriz. Kendi insanımızı öncelikle yakınlarına kavuşturalım istiyorum. Havaalanının yapımında emeği geçenlere, havalimanımıza sefer yapan şirketlerimize Giresun adına teşekkür ediyorum” dedi. 

Ordu-Giresun'a Almanya'dan direkt sefer talebi

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

ahmet yildiz ~ 8 yıl önce
Sayin Ordu Büyüksehir Belediye Baskanimiz,sizlerden de bekliyoruz bögle bir girisim,Mesela Frankfurt/ ORDU direk seferler sagolun,varolun,almanyadan selamlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FMO_Spotter ~ 8 yıl önce
OGU-DUS veya OGU-CGN düsünülebilir aslinda...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Or-Gi Fan ~ 8 yıl önce
Las Vegas ve Trinidat seferleri ne zaman başlayacak? Samsun Trabzon aktarmalı seferlerde perişan oluyoruz. Lütfen sesimize kulak verin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
papua new guine ~ 8 yıl önce
'daki nüfus unutulmamalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mehmet münih ~ 8 yıl önce
BRAVO SAYIN BAŞKAN SAĞOLUN
mutlu balkan ~ 8 yıl önce
bravo baskan bursadan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sezai denk ~ 8 yıl önce
acil bursa giresun ucus u nezaman

Yanıtla

Kalan karakter 1000
muat ~ 8 yıl önce
bursa dan da ordu giresuna direkt ucus bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çotanak ~ 8 yıl önce
Helal sana Başkanım. Aslında bunları Giresunun vekilleri düşünmeli. AHL den hala bir uçuş var ve biletler çok pahalı... Giresunun ve Ordunun vekilleri görev başına. Yolcu var uçak yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OGU ~ 8 yıl önce
Başkan öncelikleri iyi seçmeli. Atatürk'ten 1 sefer varken dile getirilecek konu 2. ve 3. sefer koyulması olmalıdır. Almanya daha sonraki talep olmalı. Şu anda Almanya'nın bilmem ne şehrine sefer koysan ne olur? Hem ülkemizden hem de dünyanın her tarafından gelen Ordu-Giresunlular Atatürk havalimanına indikten sonra hala Samsun veya Trabzon'a uçmak zorunda kalıyorlar. Çünkü Atatürk'ten tek sefer 15.30'da... Saat 16.00'da Atatürk'e inen ya ertesi günkü uçağı bekleyecek ya SAW'a gidip akşam uçaklarına yetişecek ya da Samsun veya Trabzon'a dolmuş gibi çalışan uçaklara binecek. Tabiidir ki insanlar Samsun veya Trabzon uçağı ile geliyor ve OGU'yu kullanan sayısı o kadar az oluyor. Atatürk havalimanına inip Samsun veya Trabzon'a uçmak zorunda kalan OGU yolcusu kaç kişidir acaba, doğrusu çok merak ediyorum. Tabi bunun tersi de var. Atatürk'ten kalkacak uçağına en uygun uçuş Samsun veya Trabzon'dan olduğu için hala Samsun ve Trabzon'u kullanmak zorunda da kalıyor insanlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rezalet ~ 8 yıl önce
Ha işte en sonunda. Dedik size yakında bunlar samsundan trabzondan yapilan seferleri kıskanırlar da bizde isteruk tuttururlar diye. Ayranı yok içmeye almanyaya gitmek ister sefere. Şimdi bunlar turizmci teşviki de almak isterler. Ona da bizim vergilerimiz elbette. Vay arkadas.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000