21 Ekim 2014, Salı 08:21:27

ORDU-GİRESUN'A 90 MİLYON EK ÖDENEK

Ordu-Giresun Havalimanı için 90 milyon ek ödenek geldiği ve bu parayla havalimanı için gerekli olan elektronik aksanların siparişinin verildiği belirtildi.
  • Adana Havaalanı mevcut hali ile potansiyeli ile inanılmaz duruma gelmiş, ihtiyaca yetmiyor. Hemen yanı başına da daha büyük, bölgesel nitelikte Çukurova Havaalanı ihale edilmiş, inşaatına başlanmış, Ama ihaleyi alan firmaya kredi bulamadığından inşaatı durdurmuş durumda iken, daha ne potansiyelde olduğu tam bilinmeyen zaman içinde kendini gösterecek benzer işe ilave ödenek desteği sağlaması gerçekten çok ilginç. "Çukurova' ya destek olmadınız, buna niye destek oluyorsunuz?" demiyoruz, "Buna destek oluyor önünü açıyorsunuz , kaynak bulduruyorsunuz da, Çukuravayı niye desteklemiyorsunuz?" diyoruz. Eldeki kuş, havadaki kuştan daha mı az önemli? Zafer Havaalanı da bölgesel, koskoca havaalanı neredeyse atıl durumda. Yoksa Çukurovadan oy çıkaramadığı için üst yöneticiler ceza mı kesti bölge insanına...
  • YA ARKADASIM SURAYA CIKIPDA NE BOS YORUM YAPIYORSUNUZ BURAYA YAPILMASI GEREKEN BİR İHTİYACTI.
  • Heba edilen para
  • Hayırlı olsun inşallah !

Ordu-Giresun Havalimanı için 90 milyon ek ödenek geldiği ve bu parayla havalimanı için gerekli olan elektronik aksanların siparişinin verildiği belirtildi.

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, yaptığı açıklamada, Ordu-Giresun Havalimanı'nın Türkiye'nin prestijli projelerinden biri olduğunu söyledi.

90 MİLYAR TL EK ÖDENEK

Projeyi yakından takip ederek sürekli yetkililerle temas halinde olduklarını dile getiren Balkanlıoğlu, "Bu anlamda bize gelen son bilgi, havalimanı inşaatı için en son 90 milyon lira ek ödenek geldiği ve bu parayla havalimanı için gerekli olan elektronik aksanların siparişinin verildiği yönünde. Kısmet olursa Mart ayının sonunda havalimanı açılacak" diye konuştu.

EN ŞİDDETLİ FIRTINAYA KARŞI DAYANIKLI

Balkanlıoğlu, inşaatın yapım sürecinde her konunun en ince detayına kadar düşünüldüğünü vurgulayarak, havalimanı inşaatının denizin dalga durumu göz önüne alınarak, en şiddetli fırtınaya dayanaklı olacak şekilde yapıldığını söyledi.

ÖNÜMÜZDEKİ MART AYINDA AÇILACAK

Ekstra tahkimatlar ve konfor artırıcı yeni konuların gündeme geldiğini anlatan Balkanlıoğlu, "Yeni havalimanını daha güvenli kılan, konforunu artıran teknik durumlar var. Onlara ilişkin çalışmalar da devam ediyor. İnşallah çok ekstra bir durum olmadıkça süresinde açılacak. Ödenek akışı ve yapımında bir sıkıntı yok" ifadelerini kullandı.

ORDU-GİRESUN'A 90 MİLYON EK ÖDENEK

Yorumlar

Çukurova ~ 9 yıl önce
Adana Havaalanı mevcut hali ile potansiyeli ile inanılmaz duruma gelmiş, ihtiyaca yetmiyor. Hemen yanı başına da daha büyük, bölgesel nitelikte Çukurova Havaalanı ihale edilmiş, inşaatına başlanmış, Ama ihaleyi alan firmaya kredi bulamadığından inşaatı durdurmuş durumda iken, daha ne potansiyelde olduğu tam bilinmeyen zaman içinde kendini gösterecek benzer işe ilave ödenek desteği sağlaması gerçekten çok ilginç. "Çukurova' ya destek olmadınız, buna niye destek oluyorsunuz?" demiyoruz, "Buna destek oluyor önünü açıyorsunuz , kaynak bulduruyorsunuz da, Çukuravayı niye desteklemiyorsunuz?" diyoruz. Eldeki kuş, havadaki kuştan daha mı az önemli? Zafer Havaalanı da bölgesel, koskoca havaalanı neredeyse atıl durumda. Yoksa Çukurovadan oy çıkaramadığı için üst yöneticiler ceza mı kesti bölge insanına...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BOŞ YORUMCULAR ~ 10 yıl önce
YA ARKADASIM SURAYA CIKIPDA NE BOS YORUM YAPIYORSUNUZ BURAYA YAPILMASI GEREKEN BİR İHTİYACTI.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Heba ~ 10 yıl önce
Heba edilen para

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hayırlı olsun inşallah !

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000