20 Ekim 2013, Pazar 08:55:44

ORDU-GİRESUN PİSTİNDE SONA GELİNDİ

AK Parti Ordu Milletvekili İdris Naim Şahin: "Türkiye başarı hikayesine bu havaalanı ile bir yenisini ilave etmiş olacak" dedi.
  • Havalimanımız bitse de Trabzon'a gidip Gelmekten kurtulsak Trabzon bölgedeki hakimiyetini kaybetme korkusu yaşıyor Rize'ye de Havalimanı yapılırsa Trabzon Havalimanının önemi iyice düşecek artık şimdi bize de her yer Trabzon:))
  • kulliyen zarar.gunde 5 ucak inis/kalkis yapsin kendi parasini 124 yilda cikarir. neymis havalimani yaptik. aferin yapinda hesap kitap ile yapin.memleketin parasini denize gommeyin
  • hadi hayırlısı, sabırsızlıkla bekliyoruz...
  • Cukurova havalimanini da ilgilenseniz hic ses seda yok

Şahin, beraberinde Ordu Valisi Kenan Çiftçi ile birlikte yapımı devam eden Ordu-Giresun Havaalanı inşaatında incelemelerde bulundu.

Burada çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Şahin, daha sonra gazetecilere yaptığı açıklamada toplam uzunluğu 3 kilometre olan havaalanı pistinin yaklaşık 2 bin 570 metrelik kısmının tamamlandığını söyledi.

Yıl sonuna kadar geriye kalan bölümünde bitirileceğini ifade eden Şahin, "Burada bazen 24 saat kavramına göre çalışmalar yapılıyor. Bu çalışmalar da ilgili kurumların uyumu içinde gerçekleştiriliyor. Belki iki yıl önce kimsenin inanmadığı proje bugün herkesin iftihar ettiği bir proje haline haline geldi. İnanıyoruz ki birinci etapta yapılan çalışmalardaki dikkat ikinci bölümde yapılacak çalışmalarda da devam edecek. Böylelikle 2014 yılının belirlenen tarihlerinde havaalanımız insanımızın hizmetine açılmış olacak. Sonuç olarak ise Türkiye başarı hikayesine bu havaalanı ile bir yenisini ilave etmiş olacak" dedi.

Şahin, havaalanı projesinin hayata geçmesinde emeği geçen herkese de teşekkür etti.

ORDU-GİRESUN PİSTİNDE SONA GELİNDİ

Yorumlar

Trabzon Havalimanı ~ 10 yıl önce
Havalimanımız bitse de Trabzon'a gidip Gelmekten kurtulsak Trabzon bölgedeki hakimiyetini kaybetme korkusu yaşıyor Rize'ye de Havalimanı yapılırsa Trabzon Havalimanının önemi iyice düşecek artık şimdi bize de her yer Trabzon:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kemal ~ 11 yıl önce
kulliyen zarar.gunde 5 ucak inis/kalkis yapsin kendi parasini 124 yilda cikarir. neymis havalimani yaptik. aferin yapinda hesap kitap ile yapin.memleketin parasini denize gommeyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fff ~ 11 yıl önce
hadi hayırlısı, sabırsızlıkla bekliyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 11 yıl önce
Cukurova havalimanini da ilgilenseniz hic ses seda yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000