29 Ekim 2015, Perşembe 08:13:44

Ordu-Giresun için yurt dışı müjdesi

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu-Giresun Havalimanı'nda yakın zamanda uluslararası uçuşların başlamasıyla Körfez ülkelerinden Ordu’ya turist akını olacağını belirterek, “Ordu turizmde bir marka olacak” dedi.
  • OGU için DHMI ya da Sivil Havacılık Otoritesi veya hava yolları yetkilileri değil de en fazla sn Vali bey konuşuyor. Çoğu konu da uzmanlık alanı dışında ve bir kısmı da maalesef yanlış oluyor. pek çok havalimanı gibi burada da devlet para kaybedecek ama eğer hizmet odaklı bakarsak ve doğuda yapılıyorsa buraya da yapılsın diyoruz. inşallah akıllı bir şekilde yönetilir.
  • Kimse arazisini evini vs. ne olursa olsun satmasin. gelen gelsin ama 10 gün 11. Gün Yok
  • Sizde marja şehir olup rahatlayın. İyi de ne markası olacaksınız? Birileri vatandaşı böyle kandırıyor işte.
  • yesinler sizin hanımlar plajınızı.
  • Arap cenneti diyin turizm değil. Yakında arapları kovalamak için elinizden geleni yapacaksınız ama işte o zaman çok geç olacak. Bence şimdiden önlem alın ve araplardan kurtulun
  • Uzungöl'ü mahveden araplar şimdi rotayı Ordu'ya çevirecek... :(
  • Bu sene uzun süreden sonra yine Ordu ya gittim. Arkadasim ne kadar araplarla dolmus güzel memleketim. Benden yardim isteyen bir arap ailesi, kendinlerinle birakin türkceyi ingilizce bile konusamadim. Yakinda Ordu da okulda ilk yabanci dil arapca olur bu gidisle. Bence Ordu-Giresunu tanitmayin yurt disinda, böyle kalsin, gayet memnunuz suan.
  • Ya bırak ne markası olucakmış giresun. Şişirmeyin allah aşkına
  • Nedir bu aç gözlülük,bir ülkenin her yeri turizm cenneti olması mı gerekiyor,biraz bize de kalsın arkadaş biz hep ekmek ile tabağımı sıyırıcağız he turist gelecekse de batı ülkelerinden gelsin en azından onlar biraz daha kıymet bilen insanlar...yok ortadoğu , körfez hele hele eski sovyet ülkelerinden hiç gelmesinler...
  • Ordu turizmde marka olacak dedi hahahahha

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu-Giresun Havalimanı'nda yakın zamanda uluslararası uçuşların başlamasıyla Körfez ülkelerinden Ordu’ya turist akını olacağını belirterek, “Ordu turizmde bir marka olacak” dedi.

Ordu-Giresun Havalimanı'nın turizm yönünden ellerini güçlendirdiğini, ticaret anlamında hareket getirdiğini kaydeden Vali Balkanlıoğlu, “Her gün Ankara, İstanbul’a uçak kalkıyor. Zaman içerisinde çeşitlenecek ve Avrupa’ya da açılacak. Bizim için en önemlisi Körfez ülkelerini buraya taşıyacak. Ordu-Giresun Havalimanı,Ordu’nun turizmin gözdesi olma yolunda bir vesile olacak“ diye konuştu.

Çevre yolu, viyadükler ve tünellerle geçilen denizi ve doğası hiç bozulmamış, tamamen doğal haliyle kalmış milyonlarca yılda oluşan Karadeniz’i Karadeniz yapan, maviyle yeşilin kucaklaştığı koyların olduğu gibi durduğunu, ormanların denizi kucakladığını kaydeden Vali Balkanlıoğlu, 4 tane hanımlar plajı, 4 tane de mavi bayraklı plaj bulunduğunu kaydetti.

Bütün bu güzelliklerin tanıtımı için yerli basında, medyada, seyahat programları, ulusal medya organlarının gezi ve belgesel programları yapıldığını, özellikle bir belgeselin TRT Arapça kanalında 11 kez yayınlanmasıyla Arap aleminden 30 kadar gazeteciyi Ordu’da ağırladıklarını belirten Balkanlıoğlu, “Yapılan tanıtımlarla birlikte turizmde yüzde 40 artış sağlandı. 5 Kasım’da 26 ülkeden 74 gazeteciyi Ordu’da ağırlayacağız ve 6 gün boyunca bizim misafirimiz olacaklar. Ordu’nun gezmeye görmeye değer ne kadar yeri varsa tamamını gezdireceğiz” diye konuştu.

Vali Balkanlıoğlu konuşmasını şöyle tamamladı: "Bu güzellikleri insanlarımız yaşasın istiyoruz. Geliri sadece fındık olan Ordu’da ürün çeşitlemesi yapmamız gerekiyor. Bu güzellikleri turizme açıp insanların başka kaynaklardan para kazanmasını temin etmemiz lazım. Valiler artık sadece kağıt imzalamıyor. Halkın her şeyini düşünmek zorundayız. Bize bu misyon verildi. İhtiyaç sahibi insanlarla ilgilenme ve oranın ekonomik dinamiklerini hayata geçirme koordinasyon sağlama gibi birçok görevlerimiz var. Biz bunu sağladık. Turizm aşağı yukarı 200 kalem ticari faaliyetle işleyen bir sektör. Bacasız fabrika deniyor. Ordu, turizmde bizde varız diyecek."

Ordu-Giresun için yurt dışı müjdesi

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

ercan aslan ~ 8 yıl önce
OGU için DHMI ya da Sivil Havacılık Otoritesi veya hava yolları yetkilileri değil de en fazla sn Vali bey konuşuyor. Çoğu konu da uzmanlık alanı dışında ve bir kısmı da maalesef yanlış oluyor. pek çok havalimanı gibi burada da devlet para kaybedecek ama eğer hizmet odaklı bakarsak ve doğuda yapılıyorsa buraya da yapılsın diyoruz. inşallah akıllı bir şekilde yönetilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kuzeyli ~ 8 yıl önce
Kimse arazisini evini vs. ne olursa olsun satmasin. gelen gelsin ama 10 gün 11. Gün Yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alameti Farika ~ 8 yıl önce
Sizde marja şehir olup rahatlayın. İyi de ne markası olacaksınız? Birileri vatandaşı böyle kandırıyor işte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Marka ~ 8 yıl önce
Arap markası olacaklar
Sun ~ 8 yıl önce
Bunlar thy nin taşeronları mı?
trabzonlu ~ 8 yıl önce
yesinler sizin hanımlar plajınızı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ordulu ~ 8 yıl önce
Trabzon'da denize girecek plaj olmadığı(kalmadığı)'ndan Ordu'yu kıskanmanın anlamı yok.
Turizm ~ 8 yıl önce
Arap cenneti diyin turizm değil. Yakında arapları kovalamak için elinizden geleni yapacaksınız ama işte o zaman çok geç olacak. Bence şimdiden önlem alın ve araplardan kurtulun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cargo ~ 8 yıl önce
Uzungöl'ü mahveden araplar şimdi rotayı Ordu'ya çevirecek... :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Orduluyum ~ 8 yıl önce
Bu sene uzun süreden sonra yine Ordu ya gittim. Arkadasim ne kadar araplarla dolmus güzel memleketim. Benden yardim isteyen bir arap ailesi, kendinlerinle birakin türkceyi ingilizce bile konusamadim. Yakinda Ordu da okulda ilk yabanci dil arapca olur bu gidisle. Bence Ordu-Giresunu tanitmayin yurt disinda, böyle kalsin, gayet memnunuz suan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aya ~ 8 yıl önce
Ya bırak ne markası olucakmış giresun. Şişirmeyin allah aşkına

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PC750 ~ 8 yıl önce
Nedir bu aç gözlülük,bir ülkenin her yeri turizm cenneti olması mı gerekiyor,biraz bize de kalsın arkadaş biz hep ekmek ile tabağımı sıyırıcağız he turist gelecekse de batı ülkelerinden gelsin en azından onlar biraz daha kıymet bilen insanlar...yok ortadoğu , körfez hele hele eski sovyet ülkelerinden hiç gelmesinler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hahahha ~ 8 yıl önce
Ordu turizmde marka olacak dedi hahahahha

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000