25 Mart 2015, Çarşamba 08:15:10

ORDU-GİRESUN İÇİN YENİ AÇIKLAMA

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, yapımı devam eden Ordu-Giresun Havaalanı hakkında açıklamalarda bulundu.
  • Reklam olsun diye tamamlanmadan açıp, bir de ilk uçağı indirdik diyebilmek için devlet büyüklerini bu eksik meydana uçakla gitmeye yönlendiriyorlar. Resmen güvenliklerini tehlikeye atıyorlar, ben olsam tamamlanmadan açmam, hadi açılması gerekiyorsa da kara yoluyla giderim.
  • Paraya yazık paraya. Buraya harcanan parayla ülkeye neler yapılırdı. Ölü yatırımın hası.
  • Bir hafta Ordu Valisi açıklama yapıyor. Başka bir hafta da Giresun Valisi açıklama yapıyor. Bu Havalimanı hangi Valiliğe bağlı olacak. Adı Ordu Giresun olacak ama herhâlde iki Valisi olmayacak.
  • eaceleye gerek yok hazır olunca açılsın.giresunlu:)
  • ordu semalarında ucak herzaman görülüyor sayın vali başını kaldırıp semaya baksın, önemli olan onu ordu'ya indirebilmek.sürekli tarih verip verdiğniz tarihi sürekli revize ederek milletin aklıyla alay etmeyin.mart sonu açılacak dıyenler çıkıp özür dilesinler
  • öncesi açılır. Ancak çok güzel gözüküyor. Emeği geçenlerin eline sağlık.
  • 2 yıldır düzenli olarak her ay erteleniyor. Bu havalimanı hizmet veremeden kapatılacak.
  • Mart sonu demistiniz mayis oldu simdi ,bastan verin adam gibi zaman surekli laf cambazligi yapmayi birakin

 Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, yapımı devam eden Ordu-Giresun Havaalanı'nın kısa sürede açılacağını, Mayıs ayı içerisinde Ordu semalarında uçakların görüleceğini vurguladı.

Yapımı devam eden Ordu-Giresun Havaalanı'nın açılış tarihi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışa katılıp katılmayacağı hakkında bilgi veren Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, "Havaalanı açılış süreci hızla ilerliyor. Yöre halkı Sayın Cumhurbaşkanımızı açılışta görmek istiyor. Türkiye'nin prestij projelerinden bir tanesi, dünya da üç tane var, biri de burada olacak. Bu sebeple Cumhurbaşkanımızın yoğun programlarından sıra almak gerekiyor. Bu nedenle dört dörtlük bitmesi de biraz zaman alacak genel anlamda süreç bu şekilde aksi bir durum yok. Cumhurbaşkanımızın programları doğrultusunda nisan ayında açılacağı şeklinde duyumlar var ancak bize ulaşan yazılı kesin bir talimat gelmediği için bir tarih veremiyoruz. Bu doğrultuda nisan ayında havaalanının açılacağı mayıs ayında da tarifeli uçuşların başlayacağını düşünüyoruz. Halkımız merak etmesin bir kaç ay içerisinde Ordu semalarında uçakları göreceğiz inşallah" diye konuştu.

ORDU-GİRESUN İÇİN YENİ AÇIKLAMA

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Açılacakmış ~ 9 yıl önce
Reklam olsun diye tamamlanmadan açıp, bir de ilk uçağı indirdik diyebilmek için devlet büyüklerini bu eksik meydana uçakla gitmeye yönlendiriyorlar. Resmen güvenliklerini tehlikeye atıyorlar, ben olsam tamamlanmadan açmam, hadi açılması gerekiyorsa da kara yoluyla giderim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Paraya yazık paraya. Buraya harcanan parayla ülkeye neler yapılırdı. Ölü yatırımın hası.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ordu Giresun ~ 9 yıl önce
Bir hafta Ordu Valisi açıklama yapıyor. Başka bir hafta da Giresun Valisi açıklama yapıyor. Bu Havalimanı hangi Valiliğe bağlı olacak. Adı Ordu Giresun olacak ama herhâlde iki Valisi olmayacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
eaceleye gerek yok hazır olunca açılsın.giresunlu:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haha ~ 9 yıl önce
ordu semalarında ucak herzaman görülüyor sayın vali başını kaldırıp semaya baksın, önemli olan onu ordu'ya indirebilmek.sürekli tarih verip verdiğniz tarihi sürekli revize ederek milletin aklıyla alay etmeyin.mart sonu açılacak dıyenler çıkıp özür dilesinler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
seçim ~ 9 yıl önce
öncesi açılır. Ancak çok güzel gözüküyor. Emeği geçenlerin eline sağlık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorum ~ 9 yıl önce
2 yıldır düzenli olarak her ay erteleniyor. Bu havalimanı hizmet veremeden kapatılacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tabii ki ~ 9 yıl önce
daha önce karadeniz yerini geri almazsa,hatırlayın almıştı
tk ~ 9 yıl önce
Mart sonu demistiniz mayis oldu simdi ,bastan verin adam gibi zaman surekli laf cambazligi yapmayi birakin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000