31 Temmuz 2014, Perşembe 22:12:50

ORDU-GİRESUN HAVALİMANI'NDA ÇALIŞMALAR NE DURUMDA?

AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Ordu-Giresun Havalimanı inşaatında incelemelerde bulundu.
  • Kuzey Anadolu Havaalanı ismi olabilir
  • Sırada Rize havaalanı var.
  • En gereksiz havalimanı olarak tarihe geçecek
  • ak tayfa tüm teknik işlerde kaybetmeye mahkumdur.
  • Karadeniz Havaalanı adı verilse olmaz mı?
  • Yanlış proje, hep zarar edecek. İstanbulPark'ı yapan kafa! Hani aciip F-1 yarışaları vs olacak, tüm ülke kazanacaktı.
  • Fotoğraf herşeyi anlatıyor aslında. olayın ne aşamada olduğu ve ne kadar amatörce olduğunu gösteriyor. o fotoğrafla, "ağustos'ta da buraya uçak indiririz" cümlesini, uçak düşürmek isteyen bir grupla ilgili bir haberde görseydim daha inandırıcı bulurdum.
  • İlk kez buradan ben ikaz etmiştim. Daha kaç kez yazacağım: Or-Gi demeyin, komik oluyorsunuz. İngilizce sözlüğe bakın anlarsınız. Artık bir isim bulsalar iyi olacak.
  • Andoriid uygulamasi ne çokbiliyorsun yav
  • Dipnot:Paragrafta geçen "uçağın tekerinin degecegi asfalt atılmış durumda denmesi" havacılıkta tdz dir. Touch down zone. Tekerlek koyma noktası. Ek bilgi.

AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, beraberindeki heyetle birlikte Türkiye'nin denize inşa edilen ilk havalimanı olan Ordu-Giresun Havalimanı inşaatında incelemelerde bulundu.

Beraberinde Gülyalı Kaymakamı Cuma Emeç, Gülyalı Belediye Başkanı Talip Şen ve AK Parti Gülyalı İlçe Başkanı İlyas Yılmaz ile birlikte havalimanı inşaatını gezen AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Ordu-Giresun Havalimanı Alt Yapı Proje Müdürü Ömer Işık ve Üst Yapı Proje Müdürü Yüksel Kahraman’dan bilgi aldı.

Ordu-Giresun Havalimanı inşaatının hızla devam ettiğini söyleyen Milletvekili Fatih Han Ünal burada yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Alt yapı çalışmalarının son aşamaya geldiğini gördük. Uçağın tekerinin değeceği asfalt atılmış durumda. Bu sevindirici bir haber. Uzun süredir denizde bir çökme varmı diye bakılıyordu, milimetrik hesaplar yapılarak buralara kadar gelindi. Bu konuda emin olunduktan sonra şimdi son kat atılmış durumda. Ağustos ayı içerisinde Ordu-Giresun Havalimanı pistine uçak inebilecek hale gelecek. Bu işin birde çevre kontrolleri açısından antenlerin yerleştirilmesi hususu var. Eylül ayı içerisinde Bakanlık teknik heyetini göndererek ilgili tepelere antenleri yerleştirerek buraya uçağın güvenli bir şekilde inmesi için çalışmalar yapılacak.”

Üst yapı inşaatının da hızla devam ettiğini ve iş inada binerse Ağustos ayı içerisinde piste uçak bile inebileceğini söyleyen Milletvekili Fatih Han Ünal, açıklamasını şöyle tamamladı: “Üst yapı çalışmaları da hızla devam ediyor. Eğer iş inada binerse Ağustos ayında da buraya uçak indirebiliriz. Fakat doğru olan bu değil, doğru olan bütün güvenlik şartları temin edildikten, üst yapı çalışması tamamlandıktan sonra hizmete açılmasıdır. Terminal binasını bitirdikten sonra açılışı gerçekleşecektir. Zaten üç yıl sonra havalimanını ortaya çıkarmak, denizin içerisini dolgu yaparak böyle bir ada inşa etmek, havalimanı inşa etmek üstelik uluslararası standarda göre bir havalimanı inşa etmek olağanüstü bir başarıdır. Bu başarıda emeği geçen herkesi kutluyorum. Mühendis ekibi kutluyorum. Alt yapı çalışmalarında görev alan Proje Müdürü Ömer Bey’i özellikle tebrik ediyorum. Aynı zamanda dalgıç bir mühendistir, mühendislik hizmetleri burada diğer binalar gibi değil, suyun altındaki yapıyıda kontrol edecek bilgi ve birikime sahip olması gerekiyor. Arkadaşımızın zaman zaman dalış yaparak su altındaki temeli ve yapıyı yerinde incelemesi söz konusu oldu. Bugünlere böyle gelindi.”

ORDU-GİRESUN HAVALİMANI'NDA ÇALIŞMALAR NE DURUMDA?

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

İpek ~ 10 yıl önce
Kuzey Anadolu Havaalanı ismi olabilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sırada Rize havaalanı var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
En gereksiz havalimanı olarak tarihe geçecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ak tayfa ~ 10 yıl önce
ak tayfa tüm teknik işlerde kaybetmeye mahkumdur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Karadeniz Havaalanı adı verilse olmaz mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yanlış proje, hep zarar edecek. İstanbulPark'ı yapan kafa! Hani aciip F-1 yarışaları vs olacak, tüm ülke kazanacaktı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fotoğraf ~ 10 yıl önce
Fotoğraf herşeyi anlatıyor aslında. olayın ne aşamada olduğu ve ne kadar amatörce olduğunu gösteriyor. o fotoğrafla, "ağustos'ta da buraya uçak indiririz" cümlesini, uçak düşürmek isteyen bir grupla ilgili bir haberde görseydim daha inandırıcı bulurdum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yanlış ~ 10 yıl önce
İlk kez buradan ben ikaz etmiştim. Daha kaç kez yazacağım: Or-Gi demeyin, komik oluyorsunuz. İngilizce sözlüğe bakın anlarsınız. Artık bir isim bulsalar iyi olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kaile alınan ~ 10 yıl önce
Andoriid uygulamasi ne çokbiliyorsun yav

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Dipnot:Paragrafta geçen "uçağın tekerinin degecegi asfalt atılmış durumda denmesi" havacılıkta tdz dir. Touch down zone. Tekerlek koyma noktası. Ek bilgi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000