10 Mart 2017, Cuma 09:12:48

Ordu-Giresun Havalimanı yolcusu sayısını artırdı

DHMİ'nin açıkladığı Şubat sonu istatistik tablosuna göre, Ordu-Giresun Havalimanı Türkiye genelinde yolcu sayısını en fazla artıran ikinci havalimanı oldu.
  • OGU rumuzlu arkadaş. Bu sitede art niyeti ararsan başkalarına belki de kendine bakmalısın. Hayatta art niyetli bakmadım ve bakmam da.OGU ve sonrası Rize-Artvin yapılınca Trabzon nal toplar, biter diyen senin zihniyetindendi. Bunlar da bir kişi değil iki kişi değil, biliriz. Trabzona Samsuna hıncınız o kadar ki neye saldırcağınızı bilemez haldesiniz. OGU başarırsa başarır ve siz gibilerin Trabzon için üzülmesi gibi üzülmez TEBRİK EDERİZ. Bilmem anlatabildim mi?
  • Kimse çorumdan Çankırıdan yozgattan gelip Esenboğayı kullanmaz. Havayolu yolcu sayısının artmasını istiyorsak her yere havalimanı yapmalıyız.
  • Ne oldu Ordu-Giresun açılınca Trabzonu bitirecek mikro milliyetçi arkadaşlar ?
  • Siteyi savunmak bana düşmez ama şahsen ben sitenin bir müdavimi olarak OGU'yu haber yapmak adına değil de OGU'nun bu başarısını atlamış bir medya pozisyonuna düşmemek için haber yapıldığını düşünüyorum. Orgi, Orgy diye kafa patlatacağına biraz realist olmayı öğrenip, haber içeriğini yorumlasan... Ama nerdeeee!... Ah ki ah...
  • Dayanamadiniz yine orgy habersiz
  • 2 yıl gibi kısa bir süre içerisinde 55 havalimanı içerisinde 18. sıraya yükselmek yabana atılacak bir başarı değil... Ancak tüm Ordulu ve Giresunluların ısrarla OGU'yu kullanmaya özen göstermeleri lazım. Bilhassa gerek OGU'ya aktarma uçuş ile gelen veya OGU'dan hareketle aktarma uçuşla başka bir yere gidenlerin gerekse de iş seyahati yapanların işlerini bitirdikten sonra Ordu'ya veya Giresun'a daha erken ulaşabilmek için OGU'ya göre daha fazla sefer olan Samsun ve Trabzon'u kullanmaktan vazgeçmeleri şart. Eğer bir kaç saat kaybetmeyi göze almazlarsa OGU'ya sefer sayısı artmayacak ve bu kısır döngü devam edecektir. Samsun ve Trabzon'dan Ordu ve Giresun'a Havaş seferleri olması (ki özel araçları ile gidenler çok çok daha fazla) ve çevremizdeki yolcu hareketlerinden çok iyi bilmekteyiz ki önemli miktarda yolcu hala Samsun veya Trabzon'u kullanmaktadır. Karayolunda yaşanacak zaman kaybı da dikkate alınarak 3-4 saat fazladan bekleme sineye çekilmeli, Samsun ve Trabzon kullanılmamalıdır.
  • Yalanin batsin hic utanmadan yalan soyluyorsun haftada iki uc kere geciyorum hic boyle rahat gecis yapmadim sen ne ictin be soylede bizde icelimde kimseleri gormeyelim ilk basta senin gibi gezi zekalilari
  • inşallah burda da 3.cü köprü, avrasya ve osmangazi köprüleirnd eolduğu gibi garanti yoktur!!! gecen 3.cü köprüden geçtim ve sadece 3 araçtık!

DHMİ'nin açıkladığı Şubat sonu istatistik tablosuna göre, Ordu-Giresun Havalimanı Türkiye genelinde yolcu sayısını en fazla artıran ikinci havalimanı oldu.

DHMİ verilerine göre; geçen yıl ilk 2 ay yolcu sayısı ile bu yıl ilk 2 ay yolcu sayısı karşılaştırıldığında Türkiye genelinde yolcu sayısını en fazla artıran havalimanı 73.877 yolcu ile  Ankara Esenboğa olurken, Ordu-Giresun havalimanı 31.882 yolcu artışı ile ikinci sırayı aldı.

Öte yandan aynı dönemde Trabzon havalimanındaki yolcu sayısı 3.272 artarken Samsun Çarşamba havalimanında yolcu sayısında ise 15.582 düşüş yaşandı.

Ordu-Giresun Havalimanı yolcusu sayısını artırdı

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Ercan ~ 7 yıl önce
OGU rumuzlu arkadaş. Bu sitede art niyeti ararsan başkalarına belki de kendine bakmalısın. Hayatta art niyetli bakmadım ve bakmam da.OGU ve sonrası Rize-Artvin yapılınca Trabzon nal toplar, biter diyen senin zihniyetindendi. Bunlar da bir kişi değil iki kişi değil, biliriz. Trabzona Samsuna hıncınız o kadar ki neye saldırcağınızı bilemez haldesiniz. OGU başarırsa başarır ve siz gibilerin Trabzon için üzülmesi gibi üzülmez TEBRİK EDERİZ. Bilmem anlatabildim mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güzel ~ 7 yıl önce
Kimse çorumdan Çankırıdan yozgattan gelip Esenboğayı kullanmaz. Havayolu yolcu sayısının artmasını istiyorsak her yere havalimanı yapmalıyız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havaalani ~ 7 yıl önce
Bu havaalanlarina, rantabl olmadigi / olmayacagi icin hicbir havayolu ucmazsa da yolcu sayisi artar mi? Yarin LYS var, bu soruyu orda sorsunlar istersen. Sen cevaplayamazsin çünkü. Zor yerden çıktı soru, şansına..
güzel ~ 7 yıl önce
rantabl olmayacağını iddia ettiğiniz ORGİ bugün ne alemde görüyoruz beyefendi!
ercan ~ 7 yıl önce
Ne oldu Ordu-Giresun açılınca Trabzonu bitirecek mikro milliyetçi arkadaşlar ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OGU ~ 7 yıl önce
Kimse Trabzon'u bitirecek demedi ki, siz kendi kendinizee pipiriklenmişsiniz... Madem öyle ben de şöyle söyleyeyim; dervişin fikri neyse zikri de oymuş misali siz OGU çalışmaz falan dedikçe ve OGU başarılara imza attıkça OGU'yu bitiremeyeceğinizi anladınız ki böyle saçmaladınız... Dikkat edin 2 yıllık havalimanı 55 havalimanı içinde 18. sıraya yerleşti... Çok şey yazarım ama art niyetli olduğun belli, değmez...
ORGİCİ'YE ~ 7 yıl önce
Siteyi savunmak bana düşmez ama şahsen ben sitenin bir müdavimi olarak OGU'yu haber yapmak adına değil de OGU'nun bu başarısını atlamış bir medya pozisyonuna düşmemek için haber yapıldığını düşünüyorum. Orgi, Orgy diye kafa patlatacağına biraz realist olmayı öğrenip, haber içeriğini yorumlasan... Ama nerdeeee!... Ah ki ah...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Orgi ~ 7 yıl önce
Dayanamadiniz yine orgy habersiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OGU! ~ 7 yıl önce
2 yıl gibi kısa bir süre içerisinde 55 havalimanı içerisinde 18. sıraya yükselmek yabana atılacak bir başarı değil... Ancak tüm Ordulu ve Giresunluların ısrarla OGU'yu kullanmaya özen göstermeleri lazım. Bilhassa gerek OGU'ya aktarma uçuş ile gelen veya OGU'dan hareketle aktarma uçuşla başka bir yere gidenlerin gerekse de iş seyahati yapanların işlerini bitirdikten sonra Ordu'ya veya Giresun'a daha erken ulaşabilmek için OGU'ya göre daha fazla sefer olan Samsun ve Trabzon'u kullanmaktan vazgeçmeleri şart. Eğer bir kaç saat kaybetmeyi göze almazlarsa OGU'ya sefer sayısı artmayacak ve bu kısır döngü devam edecektir. Samsun ve Trabzon'dan Ordu ve Giresun'a Havaş seferleri olması (ki özel araçları ile gidenler çok çok daha fazla) ve çevremizdeki yolcu hareketlerinden çok iyi bilmekteyiz ki önemli miktarda yolcu hala Samsun veya Trabzon'u kullanmaktadır. Karayolunda yaşanacak zaman kaybı da dikkate alınarak 3-4 saat fazladan bekleme sineye çekilmeli, Samsun ve Trabzon kullanılmamalıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adaletterazisi ~ 7 yıl önce
Yine trabzonlularin kine surtunmeden duramiyorsun ben ucaklan ucacak olduktan sonra niye bir iki saat bekleyeyim o zaman ucak yerine eseklen giderim o esek de senin gibi dusunenlerdir
Adaletterazisi ~ 7 yıl önce
Yalanin batsin hic utanmadan yalan soyluyorsun haftada iki uc kere geciyorum hic boyle rahat gecis yapmadim sen ne ictin be soylede bizde icelimde kimseleri gormeyelim ilk basta senin gibi gezi zekalilari

Yanıtla

Kalan karakter 1000
3.cü köprü ~ 7 yıl önce
inşallah burda da 3.cü köprü, avrasya ve osmangazi köprüleirnd eolduğu gibi garanti yoktur!!! gecen 3.cü köprüden geçtim ve sadece 3 araçtık!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
alooo ~ 7 yıl önce
yandaşlar 3.cü köprüyü kulansanaızaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!111111

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000